#MasterChefGR: Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία και o 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

#MasterChefGR: Τον κάρφωσαν σχεδόν παμψηφεί - Επική ατάκα του Κουτσόπουλου που «παρέλυσε» τον Κοντιζά: «Για να μάθεις ραβιολάκι!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η νίκη της μπορντό μπριγάδας στην Ομαδική Δοκιμασία του MasterChef κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού τα μέλη των δυο μπριγάδων μαγείρεψαν με αγάπη, προκειμένου να μοιράσουν περισσότερα από 100 γεύματα σε συμπολίτες μας, για τους οποίους η καθημερινή σίτιση δεν είναι δεδομένη.

Ο Αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, θα πρέπει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση, πριν τη Δοκιμασία Ασυλίας, που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της μπριγάδας του.

Ποιος ή ποια θα κερδίσει την ασυλία από την γκρι μπριγάδα και ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά και την ψηφοφορία στο τέλος της βραδιάς;

Μετά από μια ακόμα δύσκολη ομαδική δοκιμασία με φιλανθρωπικό σκοπό που συγκίνησε πολύ τους διαγωνιζόμενους του MasterChef , έφτασε η ώρα για την αξιολόγηση, τη βαθμολογία και τη νικήτρια μπριγάδα.

Οι «γκρι» κι οι «μπορντό» ήταν 2-2 στους βαθμούς, με το γλυκό που πρόσφεραν να κρίνει τον μεγάλο νικητή. Με την αγωνία να κορυφώνεται ανάμεσα στις δύο μπριγάδες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε ότι καλύτερο γλυκό είχε η μπορντό μπριγάδα με τα μέλη της να πανηγυρίζουν τη νίκη τους.  

Η γκρι μπριγάδα «πάγωσε», ενω δεν τους άρεσε το σχόλιο των κριτών ότι εξωτερικά η σφολιάτα του γλυκού τους ήταν... άψητη. «Δεν έφαγα κάποιο σημείο που να ήταν ωμό. Δεν είναι ότι δεν το πιστεύω, αλλά έμεινα... παγωτό», σχολίασε ο αρχηγός Λευτέρης μιλώντας στην κάμερα.  Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για το πολύ καλό γλυκό των «μπορντό». 

«Νιώθω δικαιωμένη που κερδίζουμε γιατί είχαμε ένα δύσκολο γλυκό. Νομίζω ότι ο πόντος δικαιωματικά μας ανήκει, δε μας χαρίστηκε», σχολίασε η Γεωργία. 

Κλείνοντας, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε στους παίκτες για το κομμάτι της ευθύνης όταν υπάρχει ήττα. «Καλό είναι να παίρνετε την ευθύνη για να γίνετε καλύτεροι. Το είπα και στο προηγούμενο συμβούλιο. Ακούς ότι είναι να ακούσεις και το χωνεύεις καλύτερα», είπε ο κριτής. 

Μετά την ήττα της γκρι μπριγάδας, ο Λευτέρης ως αρχηγός, έπρεπε να επιλέξει ποιους από τους έξι συμπαίκτες του θα διεκδικήσουν την ασυλία στην επόμενη δοκιμασία του MasterChef.  

Ο Λευτέρης επέλεξε την Τάνια, τον Μπάμπη, τον Νίκο, τον Χρήστο, τον Θάνο και τον Γιάννη Γ. Οι τέσσερις που δε διεκδίκησαν την ασυλία ήταν ο Σταμάτης, ο Κωνσταντίνος, ο Νικόλας κι ο εαυτός του. 

Ο Λευτέρης έδωσε την ευκαιρία σε έξι συμπαίκτες του να διεκδικήσουν την ασυλία

Στη συνέχεια ο Λευτέρης αιτιολόγησε την απόφασή του, μιλώντας για τους συμπαίκτες του που δεν τα πήγαν τόσο καλά στη δοκιμασία.  

Η Βιβή κι ο Χρήστος είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ μετά τη δοκιμασία ασυλίας και την ψηφοφορία θα προκύψει κι ο τρίτος.

H δοκιμασία ασυλίας των παικτών της γκρι μπριγάδας τούς ήθελε να φτιάξουν τα καλύτερα ραβιόλι που θα τους υποδείκνυε ο Πάνος Ιωαννίδης! 

Μόνο που ο γνωστός σεφ, έκανε διάφορες κινήσεις που φάνηκαν περίεργες στους άλλους δύο κριτές. Ειδικά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος έκανε τον Κοντιζά να... γονατίσει από τα γέλια!

Αφορμή στάθηκε η κίνηση του Ιωαννίδη να χτυπάει με μία πετσέτα τον πάγκο όπου είχε αραδιάσει τα ραβιόλι που είχε φτιάξει.

«Κακό ραβιόλι... Για να μάθεις ραβιολάκι...» είπε ο Κουτσόπουλος κάνοντας τους πάντες γύρω του να ξεσπάσουν σε γέλια, όπως βέβαια και τους τηλεθεατές οι οποίοι δεν σταμάτησαν τα σχόλια στα twitter.

Ο Ιωαννίδης πάντως, για λίγο δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί και να προχωρήσει στο σεμινάριό του προς τους παίκτες που ετοιμάζονταν να δώσουν άλλη μία μάχη στην κουζίνα.

Όσο για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, είχε ρέντα.

Εκείνος που κατάφερε τελικά να πάρει την ασυλία ήταν ο Γιάννης ο οποίος μάλιστα τόνισε πως παρόλο που δεν χρειαζόταν την ασυλία, ήθελε να αποδείξει ότι μπορεί να φέρει σε πέρας κάθε πρόκληση που θα του δοθεί μέσα στο παιχνίδι.

Τελικά, στην ψηφοφορία της γκρι μπριγάδας, ο Νικόλας ήταν αυτός που πήρε τις περισσότερες ψήφους από τα μέλη της ομάδας του ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Η Τάνια ήταν η πρώτη που επέλεξε να μην ψηφίσει τον Νικόλα αλλά τον Νίκο στον οποίο είπε ότι τον θεωρεί υπεύθυνο για την ήττα της ομάδας, κάτι που έγινε απόλυτα αποδεκτό από τον παίκτη. Για την ιστορία να πούμε ότι ο Νικόλας πήρε 9 ψήφους, ο Νίκος 1 και 1 ο Κώστας.

Έτσι, όταν όλοι βρέθηκαν πίσω από τα «καρφιά» της ψηφοφορίας του MasterChef, έπρεπε να αποφασίσουν ποιος ή ποια θα συμπλήρωνε την τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση για την τρέχουσα εβδομάδα στο ριάλιτι μαγειρικής. Ποιος ή ποια θα έβρισκε στον τάκο τη Βιβή και τον Χρήστο.

Σε αυτή τη διαδικασία, πέρα από την δική του ψήφο και εκείνην της Τάνιας, όλες τις άλλες των συμπαικτών του συγκέντρωσε ο Νικόλας. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως κανένα μέλος της γκρι μπριγάδας δεν άφησε αιχμές για τον νεαρό διαγωνιζόμενο μιας και εστίασαν περισσότερο στα λάθη που σημειώθηκαν στην προηγούμενη δοκιμασία.

«Νικόλα το ζήτησες εσύ;» αναρωτήθηκε, εύλογα, ο Σωτήρης Κοντιζάς αμέσως μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για να λάβει την θετική απόκριση του νεαρού διαγωνιζόμενου του MasterChef στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης.

Trailer Παρασκευή 9.2.2024

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!