Ατύχημα στο #MasterChefGR: Τους χύθηκε όλη η κατσαρόλα με τη σάλτσα στο πάτωμα

#MasterChefGR: «Λύγισαν» οι παίκτες όταν έμαθαν τον σκοπό της δοκιμασίας – «Το σημερινό έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η νίκη της μπορντό μπριγάδας στο Τεστ Δημιουργικότητας του MasterChef, ανάγκασε τα μέλη της γκρι μπριγάδας να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον Χρήστο Λαφαντάρη ως τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στη Ομαδική Δοκιμασία, οι 23 διαγωνιζόμενοι καλούνται να μαγειρέψουν με ανιδιοτέλεια και αγάπη, για να προσφέρουν το βασικό γεύμα της ημέρας σε συμπολίτες μας, για τους οποίους η καθημερινή σίτιση δεν είναι δεδομένη.

Γι’ αυτό το λόγο, οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2024 την Πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, Μελίνα Δασκαλάκη και τον Θοδωρή Σαββίδη, νοσηλευτή και μέλος της ομάδας των Street-workers του Δήμου Αθηναίων.

Τα μέλη των δυο μπριγάδων θα πρέπει να ετοιμάσουν και να πακετάρουν περισσότερα από 100 πλήρη νόστιμα και θρεπτικά γεύματα, τα οποία στη συνέχεια θα μοιραστούν σε όσους τα έχουν ανάγκη. Μια ξεχωριστή μαγειρική αποστολή, που, όπως αποδεικνύεται, δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους διαγωνιζομένους, με αποτέλεσμα να μαγειρέψουν όχι μόνο έχοντας τη νίκη στο μυαλό τους, αλλά κυρίως έχοντας πολλή αγάπη στην καρδιά τους.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα πολύ που μαγειρεύουμε για τους αστέγους. Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε εθελοντές σε σπαστικά παιδιά, τα οποία εκπαιδεύει η γυναίκα μου ως γυμνάστρια. Οπότε για μένα το σημερινό έχει πολύ μεγάλη σημασία. Να ρίχνουμε λίγο τον εαυτό μας, να σκεφτόμαστε και λίγο πιο πάνω από εμάς», είπε συγκινημένος στην κάμερα του MasterChef ο Χρήστος.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα να φάνε καλά σήμερα οι άνθρωποι αυτοί. Με συγκινεί πιο πολύ το ότι θα δώσουμε χαρά σε αυτούς τους ανθρώπους… μόνο χαρά. Πιστεύω ότι η χαρά τα νικάει όλα», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια Θάνος στο αποψινό MasterChef.

Αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο μαγειρικό ατύχημα ήρθαν οι παίκτες στο MasterChef το βράδυ της Τετάρτης (7/2). Οι δύο ομάδες, την ώρα που βρίσκονταν στην κουζίνα και δούλευαν εντατικά πάνω στην αποστολή που τους ανατέθηκε, είδαν την κατσαρόλα με τη σάλτσα ντομάτας να χύνεται στο πάτωμα.

«Πήγαιναν όλα τέλεια, όλα ρολόι. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, γιατί είχε βάλει κόπο η Βιβή. Η σάλτσα ήταν σχεδόν έτοιμη για την μπλεντάρουμε και να τη ρίξουμε στα κεμπάμ για να τα βάλουμε στον φούρνο», περιγράφει ο Χρήστος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα που έγινε στην κουζίνα του MasterChef.

Η Χριστίνα, η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, του ζήτησε να συνεχίσει την προσπάθειά του και να μην αφήσει το απρόβλεπτο γεγονός να τον επηρεάσει.

«Ο αγαπημένος μου ο Χρηστάρας, που μπήκε σήμερα με πολλή ενέργεια όταν έμαθε για τον σκοπό, μου έδωσε να δοκιμάσω μπιφτέκι, πορώθηκε και μου λέει: όλα τέλεια. Και μόλις λέει «όλα τέλεια», κάνει ένα έτσι και ρίχνει όλη τη σάλτσα της ντομάτας κάτω», αφηγείται από την πλευρά της η 26χρονη παίκτρια του MasterChef.

«Σκεφτόμουν εκείνη την ώρα τι πρέπει να κάνω. Ήξερα ότι δεν θα είναι το ίδιο αλλά έπρεπε κάπως να αντιδράσω», πρόσθεσε η Χριστίνα.

Τελικά η φιλανθρωπική δοκιμασία την οποία ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας οι δύο μπριγάδες του MasterChef ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αν και στο μέτρημα βρέθηκαν κάποιες λειψές μερίδες.

Οι κριτές δοκιμάζουν και βαθμολογούν τα γεύματα των δύο μπριγάδων!

Trailer Πέμπτη 8.2.2024

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»