Δημήτρης Παπανώτας: «Έκανα τα πάντα 30 χρόνια παρουσιαστής & ήρθε ο κ. Μακαλιάς να με πει πανελίστα;»

Τα «καρφιά» του Δημήτρη Παπανώτα για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά και η απάντηση τους - H απάντηση του Ετεοκλή Παύλου, το «καρφί» του Λάμπρου Κωνσταντάρα και το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή, απαντώντας παράλληλα και στην Κατερίνα Καινούργιου που είχε κάνει λόγο ότι για μισογυνισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και απάντησε σε όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες μεταξύ του ιδίου και της Μπέττυς Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μακαλιά, αλλά και της πρωινής εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

«Είπαν τα παιδιά στο Breakfast ότι δεν έχω χιούμορ. Αν για κάτι με προσλαμβάνουν είναι για τις γνώσεις μου και το χιούμορ μου. Άκουσα κάτι κουλά…» ξεκίνησε να λέει.

Κατόπιν εξήγησε το beef με την Μπέττυ Μαγγίρα, τον Δημήτρη Μακαλιά και την εκπομπή τους.

«Μου έρχεται μια κάμερα από την εκπομπή της Μαγγίρα, ήμουν πολύ γλυκός. Έστειλα και χαιρετίσματα στην Μπέττυ. Ο σχολιασμός ήταν… Δεν με ενδιαφέρει να έχει κάποιος αρνητική άποψη για τις απόψεις μου. Το χειρότερο ήταν ότι μετά τον σχολιασμό παίρνουν έναν πάκο χαρτιά και λένε ότι ο Παπανώτας πρέπει να έχει πολλά πτυχία. Παίρνω την Μπέττυ τηλέφωνο και της λέω ότι δεν έχω πει ότι χρειάζεσαι πτυχία για την τηλεόραση. Θα ήμουν ηλίθιος να πω κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα ήταν να ξανακάνουν το ίδιο σκετς. Αν δεν αγανακτήσεις, πότε; Βγήκα και είπα ότι δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου και δεν με ενδιαφέρει σαν παρουσιάστρια η κυρία Μαγγίρα. Μετά έβαλε η Μπέττυ τον κύριο Μακαλιά να πει ότι είμαι πανελίστας. Όταν έκανα τον κεντρικό παρουσιαστή έκανα εγώ την σκαλέτα και το μοντάζ. Για να έρθει 30 χρόνια μετά να με πει πανελίστα; Είναι ύβρις. Μετά έρχονται όλοι και σχολιάζουν. Η αισθητικής της βιντεοκασέτας του 80 που έχουν στα σκετσάκια δεν με αφορά.

Mπορούν να με αφήσουν ήσυχο; Έχω δηλώσει να μην παίζουν τις δηλώσεις μου και συνεχίζουν να τις παίζουν από αλλού. Πάντα απαντάω. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά γι’ αυτό απαντάω» ανέφερε.

Κατόπιν μίλησε για τη δήλωσή του για τις εμφανίσεις την Μπέττυ Μαγγίρα με τη Μαρινέλλα.

«Δεν είσαι πολύπλευρο ταλέντο όταν είσαι μέτριος ηθοποιός, μέτριος τραγουδιστής και αργότερα μέτριος πολιτικός. Δεν κατάλαβα τη συνεργασία της Μαρινέλλας με την Μπέττυ. Κάντε μου έναν κατάλογο με τα ταλέντα της. Είναι η πραγματικότητα ότι είναι 50χρονη και κάνει μπουζούκια» είπε ενώ μάταια η Φαίη Σκορδά περίμενε να σηκώσει το τηλέφωνο η παρουσιάστρια για να τα βρουν.

Όπως είπε, δεν τον ενδιαφέρει να είναι κεντρικός παρουσιαστής διότι «δεν είμαι πλεονέκτης, τη δόξα τη γνώρισα σε βαθμό που δεν μπορούν να τη γνωρίσουν οι τωρινοί παρουσιαστές. Το χόρτασα και μπούχτισα, δεν με αφορά να κάνω τον κεντρικό γιατί με αφορά να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για μένα, για τα σκυλιά μου, για την οικογένειά μου, για τους φίλους μου, για τις βόλτες μου στην παραλία. Έκανα δελτίο ειδήσεων με τον πατέρα του Λάμπρου, ήμουν αρχισυντάκτης και παρουσιαστής».

«Το ότι έχουμε κάνει την τηλεόραση άλλα αντ’ άλλων το βλέπεις στα other στην τηλεθέαση. Το ότι κόσμος γυρνάει την πλάτη σε αυτό το τόσο ισχυρό Μέσο, εμένα κάτι μου λέει» είπε.

«Εγώ έχω φτιάξει εκπομπές… όταν έκανα εγώ τον κεντρικό παρουσιαστή δεν είχα 30 ανθρώπους να τρέχουν από πίσω, τα έκανα εγώ όλα… Για να έρθει 30 χρόνια μετά ο Δημήτρης Μακαλιάς να με πει πανελίστα; Είναι ύβρις… Το απέσυρε αυτό ο Δημήτρης Μακαλιάς… Μετά έρχονται όλοι και σχολιάζουν ότι εγώ δεν έχω χιούμορ» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι έχει δηλώσει πως, δε θέλει να ξαναμιλήσει στην εκπομπή #ΙLoveΣουκου αλλά εκείνοι επιμένουν να παίρνουν δηλώσεις του από άλλες εκπομπές και να τις προβάλλουν.

«Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά» ξεκαθάρισε ακόμα ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο ηθοποιός και συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα, Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε στο #ToPrwino και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα, μετά τη χθεσινή παρουσία του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς υποστήριξε πως «νομίζω ότι το θέμα έχει αναλυθεί τόσο πολύ που είναι πλήρες. Το είδα και δυστυχώς ένιωσα ετεροντροπή. Το θέμα από τη δική μας πλευρά πρέπει να λήξει γιατί έχουμε χάσει κάθε όριο.

Το ότι μπορεί ο καθένας να κρίνει ένα δημόσιο πρόσωπο κι έναν καλλιτέχνη, το θεωρώ δεδομένο. Αν έχει δει την κα Μαγγίρα να χορεύει, να τραγουδάει και τη βρίσκει μέτρια, καλώς. Δεν έχει πάει να τη δει. Αν με έχει δει στο θέατρο να παίζω και με βρίσκει μέτριο ηθοποιό, το δέχομαι. Το να κάνεις κριτική για κάτι που δεν έχεις παρακολουθήσει, το βρίσκω αφελές».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Είμαστε μία εκπομπή που προσπαθεί με το δικό της προσωπικό στιλ να σχολιάσει την επικαιρότητα. Χωρίς να θέλει προσβάλλει κάποιον. Αν έχουμε προσβάλει τον κ. Παπανώτα, εγώ προσωπικά ζητάω συγγνώμη» και πρόσθεσε: «Μας απασχολεί, ο λόγος του είναι σημαντικός από ό,τι έχω καταλάβει. Κι εμείς όταν μιλάει για εμάς, θέλουμε να τα παίζουμε. Είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή, θέλουμε να περνάμε καλά. Δεν έχουμε φιλίες και έχθρες».

«Δεν πιστεύω ότι κάποιος με τόσο μεγάλη τηλεοπτική καριέρα, μπορεί να κακοποιηθεί από ένα σκετς που μπορεί να κάνουμε εμείς στην εκπομπή. Όλο αυτό το ακούω λίγο. Δεν τον έχω πει ποτέ πανελίστα» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Τα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σχολίασαν στο #StarBreakfast. Η Μαίρη Αργυριάδου ανέφερε ότι δεν δέχεται αντίθετο σχόλιο και ο Ετεοκλής Παύλου σημείωσε πως ότι βλέπει μία αντίθεση στα λεγόμενά του.

«Εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση. Επειδή ξέρω ότι έχει αιχμηρό σχόλιο και έχει πραγματικά μεγάλη εμπειρία κι όπως είπε ο ίδιος: εγώ ήμουν ο σκηνοθέτης, εγώ ο παρουσιαστής, εγώ αρχισυντάκτης, εγώ όλα τα έκανε ο ίδιος στον χώρο. Επειδή έχει αυτήν την εμπειρία, μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι μπορεί ο ίδιος να κάνει κάποιους χαρακτηρισμούς και κάποια σχόλια ελεύθερα κι όλοι πρέπει να το δεχόμαστε με αγκαλιά και όταν εμείς πάμε να κάνουμε ένα σχόλιο -είτε είναι νεότερος είτε της ηλικίας- να πρέπει να κρίνεται με αυτόν τον προσβλητικό τρόπο. Όταν έχεις αιχμηρό σχόλιο -είναι όπως με το χιούμορ- και στις εκπομπές είναι πάρα πολύ χρήσιμος γιατί έχεις αυτό το σχόλιο, θα πρέπει κι εσύ όταν αντιστοίχως σου κάνουν σχόλιο να το περιμένεις» είπε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Βλέπω μία αντίθεση στα λεγόμενα του κ. Παπανώτα, ότι όταν εκείνος λέει την αλήθεια του αλλά είναι άκομψη δεν τον ενοχλεί και τον πειράζει που ενοχλούνται κάποιοι. Όταν κάποιος άλλος λέει μια αλήθεια, που είναι ίσως και εκείνη άκομψη για τον ίδιο, θίγεται ξαφνικά. Αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν τον ενοχλεί ότι μια γυναίκα 50 ετών -που είναι άκομψο να λες την ηλικία- ότι τραγουδά στα μπουζούκια και σου λέει ότι είπα αλήθεια δεν είπα κάτι ψέματα, ενώ όταν του λένε ότι είναι πανελίστας τον ενοχλεί. Μα, έχει κι αυτό μία δόση πραγματικότητας αλλά όχι υποτίμησης. Είναι σε ένα πάνελ σε μία ομάδα. Το επιχείρημα του ιδίου είναι ότι είναι μια πραγματικότητα. Λες έναν άνθρωπο 50 ετών, που είναι άκομψο, αλλά το επιχείρημά του είναι ότι είναι αλήθεια.» υποστήριξε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Θεωρώ προσωπικά ότι αδικεί πάρα πολύ τον εαυτό του με πολλή αγάπη και τα χρόνια πορείας που λέει καθημερινά ότι έχει διανύσει» κατέληξε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Εμείς έχουμε πάρα πολύ χιούμορ εδώ, δεν ξέρω τι χιούμορ έχει ο κ. Παπανώτας. Το θέμα είναι ότι το χιούμορ με την Μπέττυ Μαγγίρα και ίσως και με το δικό μας, δεν συντονίζεται. Όχι, ότι δεν έχει χιούμορ. Είναι πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου στο τέλος.

Με αφορμή μια δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #StarBreakfast και τη Σοφία Μανουσακίδου. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε το γεγονός πως ο Δημήτρης Παπανώτας ισχυρίστηκε ότι έχει την ίδια ηλικία με τη Μπέττυ Μαγγίρα, λέγοντας ότι γελάνε τα ληξιαρχεία με αυτό.

«Γελάνε τα ληξιαρχεία αν ο Δημήτρης Παπανώτας είναι στην ίδια ηλικία με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Του το ‘πα κιόλας ότι της ρίχνει είκοσι χρόνια μάλλον. Τόσο είναι, 18,15,16 κάπου εκεί, αλλά δε με νοιάζει κιόλας γιατί εγώ δεν κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους με την ηλικία τους. Ο Δημήτρης είπε με άσχημο τρόπο ότι είναι 50αρα που ξεκίνησε να κάνει την παρουσιάστρια. Ήταν πάρα πολύ άσχημο αυτό και του το είπαμε και δε το κατάλαβε. Το λες με έναν τρόπο πολύ υποτιμητικό, 50,60,80, 280 χρονών μπορεί να κάνει ό,τι θέλει» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Με αφορμή την κόντρα του Δημήτρη Μακαλιά με τον Δημήτρη Παπανώτα, ο Βαγγέλης Περρής έκανε το δικό του σχόλιο, απαντώντας παράλληλα και στην Κατερίνα Καινούργιου που είχε κάνει λόγο ότι για μισογυνισμό.

«Τον τελευταίο καιρό ακούμε από πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα ότι ‘εγώ δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτούς’ και μετά ασχολούνται για μισή ώρα. Το θέμα είναι ότι έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος που δεν ενδιαφέρει κανέναν και οι άνθρωποι της τηλεόρασης, έχουν κληθεί να κάνουν αυτή τη δουλειά για να σχολιάζουν διάφορα γεγονότα και όχι τους εαυτούς τους. Όχι για να λένε πόσο κακοί είναι οι άλλοι και πόσο καλοί είμαστε εμείς. Και πολλές φορές να προσδίδουν διαφορετικό χαρακτήρα στα λεγόμενά τους ή χαρακτηρισμούς που ποτέ δεν έχουν ακουστεί» είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής και λίγο αργότερα πρόσθεσε:

«Τα συμπεράσματά μας είναι ότι συνήθως αυτά που λέγονται βασίζονται σε παραφράσεις, χρησιμοποιούνται βαρείς χαρακτηρισμοί ανύπαρκτης βαρύτητας. Δηλαδή ένας άνθρωπος που κάνει ένα αστείο και ξαφνικά βγαίνει ότι είναι αντιφεμινιστής ή μισογύνης… Είναι πολύ βαριά πράγματα για να τα λέμε και θα πρέπει να βάζουμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος και συνέχισε με αναφορές στη Μπέττυ Μαγγίρα, τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Δειτε Επισης

H Ζήνα Κουτσελίνη μιλησε τους τηλεθεατές με λυγμούς: «Οι φωτεινές αγκαλιές σας με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχα»
Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής οι νικητές του #J2US: «Αυτό το βραβείο είναι για όσους ζουν στο περιθώριο»
Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»
Κυκλοφόρησε το videoclip της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι «Αεροπλάνο», με guest star την Κόνι Μεταξά
Η Ήβη Αδάμου έδωσε συναυλία σε Αλικαρνασσό και Μπόντρουμ της Τουρκίας και αποθεώθηκε
Λαοθάλασσα στην Πάτρα για την Άννα Βίσση - Διέκοψε την συναυλία μετά από αλλεπάλληλες λυποθυμίες
Η Έφη Θώδη από το…«γατοξέρασμα» του Ζαριού στην σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι
Ντάνιελ Νούρκα: «Τα χρήματα που κέρδισα στο #SurvivorGR θα μου αλλάξουν τη ζωή»
Αντίνοος Αλμπάνης και Γιώργος Παπαγεωργίου τραγουδούν αγκαλιά το «Δώδεκα» & δίνουν on stage υποσχέσεις