#MasterChefGR: Ξέσπασαν σε κλάματα με την αποχώρηση – Η άτυχη στιγμή που τον οδήγησε εκτός διαγωνισμού

#MasterChefGR: Ποιοι είχαν τα καλύτερα πιάτα και κέρδισαν την ασυλία; Το σοβαρό λάθος του Μάριου - Το ατύχημα του Λευτέρη με τον πουρέ! - Η Γεωργία «πλεύρισε» τον Κώστα: «Το ξέρεις ότι σε ζηλεύουν οι μισοί άντρες εδώ ε;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο χθεσινό προεπεισόδιο (Δευτέρα 26/02) του MasterChef 2024, ο Ηλίας Παναγιώτου ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και κέρδισε την πολυπόθητη ασυλία για το υπόλοιπο της εβδομάδας thriller στο παιχνίδι.

O Θάνος Λιούτας, o Χρήστος Γανίτης, o Νίκος Κυψίδης, ο Λευτέρης Zαφειρόπουλος, η Βιβή Ζησιμοπούλου, ο Γιάννης Γεωργίου, η Ζωή Καλλέργη, ο Μάριος Ιωάννου, ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης και ο Χρήστος Μοίρας, καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στην κουζίνα του MasterChef 2024, σε μια μαγειρική δοκιμασία, που περιλαμβάνει ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο.

Οι δημιουργοί των  δύο καλύτερων πιάτων θα έχουν ασυλία για το υπόλοιπο της ανατρεπτικής εβδομάδας. Αυτός ή αυτή με την πιο αδύναμη προσπάθεια θα αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό.

Εβδομάδα θρίλερ έχει ξεκινήσει στο MasterChef με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Συγκεκριμένα χθες οι τρεις κριτές chef Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους ότι τίποτα από όσα γνώριζαν, δεν θα ισχύει πλέον.

Αρχικά, οι δύο αρχηγοί ομάδων δεν βρίσκονται πια σε αυτήν την προνομιακή θέση. Όλοι οι παίκτες ξεκίνησαν από μία νέα αφετηρία με δέκα μονομαχίες ανάμεσα στους 20 παίκτες. «Δύο είναι οι σταθερές. Οι μονομαχίες και η μαγειρική. Τα ζευγάρια θα τα φτιάξουμε από το μηδέν. Σε κάθε ζευγάρι η καλύτερη προσπάθεια θα είναι ασφαλής. Ο χαμένος από κάθε ζευγάρι αυτόματα υποψήφιος. Τι σημαίνει αυτό; Ξεκινάτε να μαγειρεύετε 20, οι 10 θα είναι ασφαλείς, οι 10 με τις χειρότερες προσπάθειες θα είναι υποψήφιοι» ανέφερε στο χθεσινό MasterChef ο Σωτήρης Κοντιζάς.

O Νίκος και ο Λευτέρης ήταν αυτοί που είχαν το καλύτερο πιάτο και εξασφάλισαν την ασυλία για όλη την εβδομάδα, πράγμα που συνεπάγεται απευθείας πρόκρισης στους «18» του MasterChef 2024.

Οι 10 παίκτες κλήθηκαν να εκτελέσουν δύο απαιτητικές συνταγές με αλμυρό και γλυκό.

Η Γεωργία έπιασε α λα μπρατσέτα τον Κώστα στο MasterChef και χάρισε μερικά μοναδικά σχόλια.

«Τι σου είπε η γυναίκα σου; Είμαστε καλά εδώ εμείς. Μην ανησυχείς. Τώρα αν με δει εδώ; Να δεις τι καλά. Α, για αυτό θα σου πει ότι κάθεσαι; Περνάς καλά… Τώρα ξέρεις ότι σε ζηλεύουν οι μισοί άντρες στο MasterChef ε; Το έχεις προσέξει.» είπε με γέλιο η Γεωργία.

Ο Κώστας έσπευσε να διευκρινίσει αμέσως στη γυναίκα του ότι δεν τρέχει τίποτα με την Γεωργία και θέλει να βαφτίσει το επόμενο παιδί τους.

Ο Λευτέρης είχε ένα ατύχημα με τη σακούλα ζαχαροπλαστικής.

Συγκεκριμένα, είχε βάλει πουρέ μέσα στη σακούλα ζαχαροπλαστικής και όπως τη γυρνούσε στον αέρα εκείνη τρύπησε και η κουζίνα γέμισε πουρέ.

«Τι είχες βάλει μέσα; Μπαρούτι;», αναρωτήθηκε με το γνωστό του χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Λευτέρης από την πλευρά του ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του, τους οποίους έκανε χάλια.

«Συγνώμη, τρύπησε η σακούλα, συγνώμη...», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Στη συνέχεια είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Εντάξει, ατύχημα ήταν, δεν πειράζει, πάμε!»

Το σοβαρό λάθος του Μάριου - Θα του στοιχήσει την θέση του στον διαγωνισμό;

Σύμφωνα με τους κριτές, ο Παναγιώτης, ο Λευτέρης, ο Νίκος και ο Γιάννης δημιούργησαν τα τέσσερα καλύτερα πιάτα. Μετά τον Ηλία, ο Νίκος και ο Λευτέρης, είναι οι επόμενοι δύο παίκτες που κερδίζουν ασυλία για το υπόλοιπο της ανατρεπτικής εβδομάδας. 

Μάλιστα σχολιάζοντας τις προσπάθειες του πρώην αρχηγού, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε πως επέστρεψε «ο Λευτέρης που αγαπήσαμε».

«Ο Λευτέρης θα έχει τις καλές του, θα έχει τις κακές του... Ελπίζω να είναι καλές οι περισσότερες και να βγάζω αυτό που έχω στο μυάλο μου και αυτό που νιώθω μέσα μου στα πιάτα μέρα», είπε με τη σειρά του στις κάμερες ο διαγωνιζόμενος. 

Χρήστος και Θάνος είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Οι δύο παίκτες που έμειναν στο τέλος με τις χειρότερες προσπάθειες δέχθηκαν τα σχόλια των κριτών, αλλά αυτή που δεν ανταποκρίθηκε στο προσδοκώμενο ήταν του Θάνου. Όπως επισήμαναν οι κριτές, το αλμυρό πιάτο του Θάνου δεν είχε καθόλου σέλερι με αποτέλεσμα αυτή η άτυχη στιγμή να του στερήσει την πορεία του στο MasterChef τόσο πρόωρα.

Οι συμπαίκτες του μίλησαν με πολύ τρυφερά λόγια για τον ίδιο και ξέσπασαν σε δάκρυα.

Trailer Τετάρτη 28.2.2024

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο στο #Cannes Film Festival 2024
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο look με πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»