Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια»

Νέα ερωτηματικά έχουν προκύψει γύρω από τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου - Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Μετά από δικό μας αίτημα έγινε η προκαταρκτική και επέστρεψε η δικογραφία στην Εισαγγελία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο προϊστάμενος πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος με αίτημα προς την Εισαγγελία ζητεί τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για τις συνθήκες θανάτου της Ελληνίδας ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου.

Ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης έκανε εκ νέου αίτημα για προκαταρκτική εξέταση, η οποία και διατάχθηκε τελικά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Μεταξύ άλλων, έχει ήδη καταθέσει η Γεωργιανή βοηθός η οποία βρήκε σοβαρά τραυματισμένη τη Μαίρη Χρονόπουλου, μέσα στο σπίτι της, καθώς και ένας ηθοποιός ο οποίος βοηθούσε τη αείμνηστη ηθοποιό σε διάφορες εργασίες και έχει λάβει ένα ποσό από την διαθήκη.

Ο δικηγόρος της Δημήτρης Χατζημιχάλης, μίλησε στην εκπομπή #Στούντιο4 κι εξέφρασε τις αμφιβολίες του γύρω από την υπόθεση.

Όπως είπε, αυτό που τον ανησυχεί είναι ότι ακούγονται διάφορα γύρω από τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες «έφυγε» η ηθοποιός, ενώ από το σπίτι της έλειπαν κοσμήματα κι άλλα αντικείμενα αξίας.

Αρχικά, δήλωσε: «Οι φίλοι της αγαπημένης, αείμνηστης, αξέχαστης Μαίρης, όταν είδαμε αυτό που έγινε, πραγματικά μας στεναχώρησε, γιατί ήταν κάτι ξαφνικό και αδικαιολόγητο. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μια χαρά, είχε προβλήματα, αλλά και στη διάθεση και στην υγεία της ήταν καλά. Είχε μόνο κάποια κινητικά προβλήματα λόγω ενός ατυχήματος αλλά μέσα στο σπίτι της κινούταν μόνη, χωρίς βοήθεια. Κάποιο βράδυ που ήταν μόνη της κι είχε φύγει η Καίτη, η οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, όταν γύρισε, τη βρήκε πεσμένη κάτω σε ένα χαλί στο σαλόνι, μακριά από σκάλες, γιατί πολλά ειπώθηκαν για σκάλες και τα λοιπά, με αίματα στο κεφάλι της και είχε χάσει τις αισθήσεις της. Κάλεσε τον κύριο Μπούντα, φίλο της Μαίρης, συνάδελφος και γείτονα και κάλεσαν μαζί ένα νοσοκομειακό».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως το προσωπικό που την είδε πρώτο δεν έχει καταθέσει ακόμα στην αστυνομία.

«Δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι άνθρωποι από το νοσοκομειακό για να καταθέσουν. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι που τη βρήκαν εκείνη τη μέρα. Η αστυνομία έκανε μια προκαταρκτική έρευνα. Κατέθεσαν μόνο η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, ο κύριος Μπούντας, ο γείτονας και στη συνέχεια κάποιοι φίλοι της. Κατέθεσαν για την εικόνα που είχαν από τη Μαίρη, για την κατάσταση του σπιτιού. Στο σπίτι υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ. Εγώ ζήτησα να γίνει μια απογραφή κι εκτίμηση των κινητών πραγμάτων. Εν ζωή, η Μαίρη είχε αφήσει διαθήκη να περάσει η περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπως και τα κινητά», εξήγησε.

Πρόσεσε επιπλέον: «Θέλαμε όμως, να δούμε τι είχε αφήσει εκεί η Μαίρη. Θα το κάνουμε από εκτυπώσεις και βίντεο κλπ, όταν πάρουμε στα χέρια μας την απογραφή. Η αξία μέχρι στιγμής εκτιμάται σε 4.500 ευρώ χονδρικά, που είναι πολύ χαμηλό ποσό και μου κάνει εντύπωση πώς έγινε αυτή η απογραφή».

Τέλος, ανέφερε: «Μετά από δικό μας αίτημα, έγινε η προκαταρκτική, κληθήκαμε και καταθέσαμε και επέστρεψε η δικογραφία στην Εισαγγελία, με δική μας παράκληση. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, δεν έχει παραληφθεί ακόμα. Δεν την έχουμε δει. Όλοι οι φίλοι της Μαίρης θέλουν να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρα πολλά κενά. Ο χώρος και ο τρόπος που τραυματίστηκε δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό, επίσης απορία μας προκαλεί το ότι δεν βρέθηκαν χρήματα και κοσμήματα».

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μίλησε και στο #PameDanai για τις εξελίξεις που αφορούν τον θάνατο της μεγάλης ηθοποιού.

«Εμείς οι φίλοι της Μαίρης στεναχωρηθήκαμε από τον ξαφνικό θάνατο. Δεν ξέρουμε όμως τι έγινε. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και για τον τρόπο που χτύπησε αλλά και για το πώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τώρα ολοκληρώθηκε μία προκαταρκτική που είχε γίνει από το αστυνομικό τμητά της Παιανίας όπου εξετάστηκε η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της Μαίρης. Ακόμα δεν έχουμε βρει πιο είναι το ασθενοφόρο που την μετέφερε. Υπάρχει μία συσκότιση», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αναμένουμε να διατάξει περαιτέρω έρευνα ο εισαγγελέας. Δεν βρέθηκαν κοσμήματα και κάποια χρήματα στο σπίτι της. Στην απόφαση βρήκαν πως όλα τα πράγματα έκαναν 4.565 ευρώ. Μόνο οι πίνακες, και τα χαλιά που είχε η Μαίρη ήταν πολλά. Αυτά όλα πλέον να ερευνηθούν. Πρέπει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου να δούμε τι έγινε εκείνο το βραδύ. Εμείς υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια».

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη