Ο χορογράφος της Μαρίνας Σάττι αποκαλύπτει για την #Eurovision: «Έκπληξη θα είναι η ίδια η εμφάνιση της Ελλάδας»

Ο χορογράφος της Madonna και της Rosalia αποκαλύπτει τα μυστικά της ελληνικής συμμετοχής στην #Eurovision: «Ένα κορίτσι και τρία αγόρια θα συνοδεύουν τη Μαρίνα. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές με πολιτισμικά στοιχεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πολλά... χιλιόμετρα πάνω στη σκηνή χορεύοντας έχει διανύσει ο Majnoon ο οποίος φέτος έχει αναλάβει τη χορογραφία της Μαρίνας Σάττι και των υπόλοιπων μελών της ελληνικής αποστολής στη #Eurovision. 

Ο διεθνούς φήμης Γερμανός χορογράφος με καταγωγή από την Κομοτηνή, Majnoon Mecnun Giasar, που είναι γνωστός ως Majnoon, έχει συνεργαστεί με πασίγνωστους καλλιτέχνες από την παγκόσμια μουσική σκηνή, ενώ έχει βραβευτεί και με #Grammy για τη δουλειά του στο Motomami της Rosalia.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα, ο Majnoon μίλησε για την καταγωγή του από την Κομοτηνή και τόνισε ότι λατρεύει την ελληνική κουζίνα και ιδιαίτερα την μπουγάτσα. Επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα του κάθε χρόνο με την οικογένειά του και αγαπάει κάθε τι ελληνικό.

Όπως είπε, όταν τού έκαναν πρόταση να αναλάβει την ελληνική αποστολή από άποψη χορογραφίας πάνω στη σκηνή, ο Majnoon ήθελε πρώτα να δει πώς κινείται και τι αντιπροσωπεύει η Μαρίνα Σάττι ως καλλιτέχνις. Όταν διαπίστωσε ότι θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα δημιουργικά για τη Eurovision είπε αμέσως το 'ναι'.

Επειδή είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχουν ακούσει το ελληνικό τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, όταν ρωτήθηκε γι' αυτό αρκέστηκε να απαντήσει: «Το ελληνικό τραγούδι θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κοινού».

Ο Majnoon μίλησε και για τη συνεργασία του με τη Madonna η οποία είναι πάντα απαιτητική σε ό,τι αφορά τις χορογραφίες και τους χορευτές που την πλαισιώνουν σε κάθε της εμφάνιση.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο χορογράφος της Μαρίνας Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι μας γνωρίζει την ομάδα της!

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι φετινοί σχολιαστές στη μετάδοση του 68ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision στην Ελλάδα.

Οι δύο καλλιτέχνες, που φέτος συνεργάζονται και θεατρικά, αναμένεται να ταξιδέψουν στο Μάλμε της Σουηδίας τον ερχόμενο Μάιο και να κρατήσουν συντροφιά στο ελληνικό κοινό που θα παρακολουθεί τη διοργάνωση από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

«Σας ευχαριστώ πολύ! Δέχθηκε με πολλή χαρά το κάλεσμα της ΕΡΤ. Είναι, άλλωστε, πολύ τιμητικό να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Μέχρι τις 7 του Μάρτη, που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του τραγουδιού, δεν ξέρω τίποτα παραπάνω», δηλώνει ο Θανάσης Αλευράς στην κάμερα του Breakfast@Star.

«Δεν υπάρχει άγχος, είναι φρέσκα τα νέα, τώρα τα επεξεργαζόμαστε. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ευχόμαστε το καλύτερο», ανέφερε από την πλευρά του ο Ζερόμ Καλούτα.

«Είναι φανταστικό που θα συνεργαστούμε με τον Ζερόμ! Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες και μετά τις 7 του Μάρτη θα σας πω ό,τι θέλετε», πρόσθεσε ο Θανάσης Αλευράς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star.

«Τώρα μαθαίνουμε κι εμείς τις πρώτες πληροφορίες. Θα περιμένουμε να ακούσουμε το τραγούδι όλοι μαζί για πρώτη φορά στις 7 του Μάρτη και θα τα πούμε μετά», σημειώνει ο Ζερόμ Καλούτα.

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»