#SurvivorGR: Η «βόμβα» του Γκιουλέκα, η μάχη για την 2η ασυλία & η 2η υποψήφια προς αποχώρηση

#SurvivorGR: Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα της Έλενας, η στρατηγική της Ασημίνας, η κόντρα Μαρίας-Τζέιμς και o «απατεώνας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δυνατά μπήκαν οι Μαχητές στην 8η εβδομάδα του Survivor 2024 καταφέρνοντας να κάνουν το 2-0 στις ασυλίες και να αναγκάσουν τους Διάσημους μετά την Έλενα Αμανατίδου να ρίξουν στον τάκο και την Μαρία Αντωνά.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/2) οι Μπλε σχολίασαν την ψηφοφορία των Κόκκινων χαρακτηρίζοντας την άδικη για την Έλενα, ενώ τους προκάλεσε εντύπωση πως την 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου ψήφισαν και οι Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσέρου και Νίκος Ρικουνάκης που μόλις μπήκαν στον ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Μπλε σχολιάζουν την επιλογή των Κόκκινων στην ψηφοφορία και όσα είπαν για τον James

«Δεν είναι ωραίο να σε ψηφίζει όλη η ομάδα», ήταν το σχόλιο της πρώτης υποψήφιας για αυτή την εβδομάδα. Η Έλενα Αμανατίδου έδειξε ενοχλημένη που βγήκε στον τάκο σχεδόν παμψηφεί.

Το άλλο θέμα που συζητήθηκε στην καλύβα των Μαχητών ήταν η τοποθέτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον Τζέιμς Καφετζή ότι έχει εμμονή με τις γυναίκες. Κάτι ανάλογο είχε πει η παίκτρια των Κόκκινων και για τον Σωτήρη Λαμάι με τους Μπλε να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως είναι η στρατηγική της για να χαλάσει την εικόνα των αντιπάλων της.

«Είναι βαριά η κούπα. Έχουμε βρει κάτι βότανα και φτιάχνουμε ένα είδος τσάι και χθες έμαθα πως εκτός από κακόψυχος, είμαι και μισογύνης. Έτσι είπε η Ασημίνα. Δεν ξέρω από πού έβγαλε αυτό το συμπέρασμα, αλλά στην υγειά της», είπε ο Τζέιμς.

Λίγο πριν τον αγώνα για την 2η ασυλία της εβδομάδας βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Τζέιμς Καφετζή και Μαρίας Αντωνά, καθώς η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας θεωρεί ότι ο αντίπαλος της την στοχοποιεί.

«Πως μπορεί ο Τζέιμς και ο κάθε Τζέιμς, από τη στιγμή που δεν έχει μια προσωπική άποψη για κάποιον παίκτη, και δεν έχει συμβιώσει στην καλύβα, ούτε έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα με κάποιον, να έχει άποψη για κάποιον τι παιδί είναι. Εφόσον δεν έχεις συμβιώσει με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να πεις κάτι» είπε αρχικά η Μαρία.

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο Τζέιμς από τη πρώτη μέρα που έχει μπει στο παιχνίδι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί ρωτάει γιατί δεν είμαι εγώ υποψήφια… Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί τόσο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κρύβει πίσω από αυτό, τι μπορεί να σκέφτεται και για ποιο λόγο το κάνει. Αλλά πραγματικά μου είναι τελείως αδιάφορο και αυτό το οποίο εκφράζει και λέει. Δε με αφορά καθόλου. Εγώ είμαι εδώ για να παίξω το παιχνίδι του Survivor και όχι το παιχνίδι του Τζέιμς, ούτε κανενός άλλου που μπορεί για κάποιο λόγο, συγκεκριμένο ή όχι, να με στοχοποιεί» ανέφερε ενοχλημένη η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

Ωστόσο η «βόμβα» έσκασε λίγο αργότερα και είχε χρώμα Μπλε. Ο Γιώργος Γκιουλέκας αποκάλυψε ενώπιον και τον δύο ομάδων πως είδε την Ασημίνα με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να συνεννοούνται στην τέντα του γιατρού και να συμφωνούν σε κοινή στρατηγική κατά του Τζέιμς.

«Εγώ είχα έναν τραυματισμό και πήγα στην τέντα του γιατρού και άκουσα την Ασημίνα με τον Σταμάτη να μιλάνε και να συνεννοούνται. Έλεγε η Ασημίνα στον Σταμάτη "εμείς θα λέμε, πες τα κι εσύ και θα τα λέμε κι εμείς συνέχεια". Και μόλις με είδαν, σταμάτησαν τη κουβέντα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σταμάτης τότε, τον διέψευσε, λέγοντας πως αυτό δεν έγινε ποτέ, κάνοντας έξαλλο τον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος αποκάλεσε τον συμπαίκτη του «απατεώνα».

Στο αγωνιστικό σκέλος Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν σκληρή μάχη για την 2η ασυλία.

Το ντέρμπι κρίθηκε στο τέλος με την Δώρα με τον Γκιουλέκα να γράφουν το τελικό 12-10 και να σφραγίζουν την 2η ασυλία για τους Μπλε απέναντι στους Νίκο και Ευγενία.

Η 2η συνεχόμενη ήττα έφερε γκρίνια στην Κόκκινη καλύβα, ενώ ένταση υπήρξε και στους Μπλε με τον Σταμάτη να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η συνάντηση Σταμάτη και Ασημίνας στη σκηνή του γιατρού συζητήθηκε και στο Συμβούλιο με τους Κόκκινους να στέκονται στην λέξη «απατεώνας» που είπε ο Γκιουλέκας για τον συμπαίκτη του με τον 29χρονο παίκτη της Μπλε ομάδας να εξηγεί πως είναι μια λέξη που χρησιμοποιεί συνεχώς. Οι Διάσημοι έκριναν πως οι Μαχητές ετοιμάζουν τον Σταμάτη για τον τάκο σε περίπτωση ήττας τους.

Πάντως αυτή την εβδομάδα η μονομαχία παραμονής θα είναι γυναικεία υπόθεση αφού μετά την Έλενα οι Κόκκινοι έριξαν στον τάκο και την Μαρία Αντωνά.

«Είμαι οκ, το δέχομαι από την ομάδα. Οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Πάμε στη μονομαχία» δήλωσε η Μαρία Αντωνά για την υποψηφιότητά της στο Survivor. Μονόδρομος είναι πλέον η νίκη για την Κόκκινη ομάδα και ιδιαίτερα για την Κατερίνα Δαλάκα, καθώς σε ενδεχόμενο που η ομάδα δεχθεί και τρίτη ήττα θα είναι η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση.

Trailer | 27/02/2024

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»