Απόστολος Γκλέτσος: «Η μητέρα της κόρης μου έκανε τεστ DNA, πίστευε ότι κάτι έκανα»

Το άγνωστο προξενιό με την κόρη ενός τσιφλικά - «Δεν έχω κλάψει για γυναίκες έχω κλάψει όμως για άντρες» - «Έχω πει και βλακείες, δεν είμαι ούτε ο πιο έξυπνος ούτε ο πιο καλός του κόσμου, «Χάνεται η μαγεία στο σεξ όταν θα ακούσεις το καζανάκι και άλλους θορύβους. Ο καθένας στο σπιτάκι του!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στην εκπομπή #NightOut βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 20/2 ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, στη σχέση με την κόρη του, Βαλίσια Γκλέτσου ενώ αποκάλυψε πως η πρώην σύζυγό τους, έκανε τεστ DNA όταν γεννήθηκε η κόρη τους.

«Στο δεύτερο έτος της σχολής ζήτησε ο Μανουσάκης μαθητές για κομπαρσιλίκια. Ήθελε κάποιον να ανοίγει και να κλείνει μία πόρτα. Επειδή έκανα ότι σκουπίζω τα παπούτσια μου, ζήτησε να μου δώσουν δύο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μιλώντας για την κόρη του, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε: «Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 500 παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας».

«Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου. Μου έλεγε “κάτι έκανες” Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Κλείνοντας ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί κριτική από την κόρη του για την πολιτική, λέγοντας: «Μου έχει πει για κάτι που δεν έπρεπε να κάνω στην πολιτική. Μου είπε “μήπως πρέπει να μειώσεις λίγο τον χρόνο που μιλάς και να αυξήσεις τον χρόνο που ακούς;”».

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ άλλων αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το άγνωστο προξενιό που του έγινε στο παρελθόν.

«Όταν πρωτοβγήκα δήμαρχος, τότε στα μάτια εκείνου που με ήθελε για την κόρη του απέκτησα οντότητα. Μέχρι πριν ήμουν απλά ένας ηθοποιός. Όταν βγήκα λοιπόν δήμαρχος, ήταν ένας τσιφλικάς και η κόρη του είχε παντρευτεί, είχε χωρίσει και είχε τεκνοποιήσει. Μου έστειλε προξενητή και του λέω: δεν ενδιαφέρομαι», περιγράφει ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Γυρίζει πίσω και μου λέει: ξέχασα να σου πω ότι έχει κι αυτό κι εκείνο και το άλλο. Του λέω: δεν θέλω να προσβάλλω το κορίτσι αλλά τώρα έχω άλλες δουλειές, έχω βγει δήμαρχος. Ξαναήρθε και πάλι του είπα τα ίδια», συνεχίζει στην ιστορία του ο γνωστός ηθοποιός.

«Ήρθε πέντε φορές, μου έφερε μέχρι και σε φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα μου αγόραζε ο μέλλων πεθερός μου. Μέχρι τότε δεν μου είχε πει για ποια κοπέλα πρόκειται. Όταν το έμαθα, του λέω: εγώ αυτήν την έπαιρνα και χωρίς προξενιό!», αφηγείται με χιούμορ ο Απόστολος Γκλέτσος στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Είχε μία κόρη κούκλα! Δηλαδή αν κανόνιζε μία τυχαία συνάντηση ή ένα φαγητό, εγώ θα της την έπεφτα αλλά δεν θα την παντρευόμουν βέβαια», καταλήγει στην ιστορία του ο Απόστολος Γκλέτσος στο Night Out.

Ο Απόστολος Γκλέτσος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συνέντευξη άρχισαν και οι αυτοκριτικές ατάκες.

«Έχω πει και βλακείες, δεν είμαι ούτε ο πιο έξυπνος ούτε ο πιο καλός του κόσμου, και πράγματα που έχω πει έχω μετανιώσει. Δεν πιστεύω ότι είμαι πολύ έξυπνος. Είμαι μιας μέσης εξυπνάδας και παθαίνω και καμιά αναλαμπή» είπε αρχικά.

«Για ένα είμαι σίγουρος, ότι το δάχτυλο δεν το έχω βάλει ούτε τόσο στο μέλι» είπε για την πολιτική του καριέρα.

Έκανε μάλιστα αυστηρή αυτοκριτική στην καριέρα του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον Δον Ζουάν τον έπαιξα τόσο φρικτά, τόσο επιφανειακά. Είναι ρολάρα και έπαιξα απαίσια, και πήρα όλη την παράσταση πάνω μου».

«Από το 1994 μου έχει γίνει πρόταση για τη Βουλή. Αν ο Κασσελάκης μου κάνει την πρόταση, θα το κάνω» ανέφερε.

Στο παιχνίδι που ακολούθησε, ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να παντρευτεί ενώ για το κομμάτι της συντροφικότητας είπε:

«Κλαίω γιατί το κλάμα είναι λυτρωτικό, δεν έχω κλάψει για γυναίκες έχω κλάψει όμως για άντρες. Φοβάμαι πάρα πολύ το botox, έχω πάει τρεις φορές να κάνω και φεύγω,  γιατί τους βλέπω πρησμένους», είπε

«Έχω μια κόρη 22 χρόνων, γιατί να κάνω γάμο; Δεν θέλω. Όλη η μαγεία του σεξ όταν ακούσεις τον ήχο από το καζανάκι και άλλους θορύβους. Ο καθένας στο σπιτάκι του! Πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Στα νιάτα μου αυτό συνέβαινε μια φορά τον μήνα», συμπλήρωσε.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει φάει «χυλόπιτα» από Ελληνίδα ηθοποιό, ότι δεν ψάχνει τα κινητά των συντρόφων του διότι ντρέπεται αλλά και ότι η ζήλια έχει να κάνει με την προσωπική ανασφάλεια του καθενός.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη