Ρέβη & Χαριτάτος απάντησαν στις κατηγορίες για τον χειρισμό του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Λέει ότι έχουμε ξεφύγει οι δημοσιογράφοι, ότι το παίζουμε ξερόλες, ξεχνάμε τον Δημιουργό και με πλευρά είμαστε: με τον Θεό ή με τον Διάβολο; Δηλαδή αν λέγαμε ακριβώς αυτό που θέλετε, θα ήμασταν δύο σοβαροί δημοσιογράφοι;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη δική τους απάντηση σε ένα επικριτικό μήνυμα που έλαβαν από τηλεθεατή της εκπομπής τους έδωσαν στον αέρα η Ευλαμπία Ρέβη και ο Σπύρος Χαριτάτος.

Οι παρουσιαστές του #ΤώραΜαζί ξεκαθάρισαν τη θέση τους το πρωινό του Σαββάτου (17/2) γύρω από τις κατηγορίες προς τους δημοσιογράφους, αναφορικά με τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Εμείς πάντως, φίλε τηλεθεατή Σπύρο, θα σου απαντήσουμε, γιατί και εγώ και ο Σπύρος (Χαριτάτος) πιστεύουμε και εκκλησιαζόμαστε και προσευχόμαστε. Αν δηλαδή σε καλύπτει αυτό…», είπε αρχικά κοιτώντας την κάμερα η Ευλαμπία Ρέβη, με τον συμπαρουσιαστή να της ζητά λεπτομέρειες σχετικά με το μήνυμα που έλαβε.

«Λέει ότι έχουμε ξεφύγει οι δημοσιογράφοι, ότι το παίζουμε ξερόλες, ξεχνάμε τον Δημιουργό και με πλευρά είμαστε: με τον Θεό ή με τον Διάβολο;», απάντησε η Ευλαμπία Ρέβη.

«Δηλαδή αν λέγαμε ακριβώς αυτό που θέλετε, θα ήμασταν δύο σοβαροί δημοσιογράφοι; Πείτε μας την άποψή σας, δεν παρεξηγούμαστε, αρκεί να μπορούμε να το διαβάσουμε. Αν μας «στολίζετε» εμάς ή κάποιους πολιτικούς, δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε στον αέρα», σχολίασε από την πλευρά του ο Σπύρος Χαριτάτος.

«Να σας πω ότι εμείς οι δημοσιογράφοι δεν ψηφίσαμε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Οι βουλευτές που ψηφίσατε εσείς ψήφισαν υπέρ, κατά, παρόντες ή απόντες ή οτιδήποτε άλλο. Άρα πείτε τα στους βουλευτές σας. Εκτός κι αν οι δημοσιογράφοι εξανάγκασαν τους βουλευτές να ψηφίσουν ό,τι ψήφισαν», υπογράμμισε κλείνοντας το θέμα ο Σπύρος Χαριτάτος.

«Πες που σε λιβανίζω στο γραφείο… κυριολεκτικά και μεταφορικά», τόνισε με χιούμορ η Ευλαμπία Ρέβη κατά την ανάγνωση των πρωινών εφημερίδων στην ενημερωτική εκπομπή του ΟΡΕΝ.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!