Ανατροπή στην μονομαχία θρίλερ - Κρίθηκε στον πόντο η νέα αποχώρηση με διαφωνία Κουτσόπουλου - Κοντιζά!

#MasterChefGR: Πληγωμένος βαθιά από την υποψηφιότητα: «Τέλος, δεν θέλω ούτε καλημέρα! Δεν γουστάρω ανθρώπους φίδια» - Χαλασμός στον εξώστη με ακατάσχετη αισχρολογία του Γιάννη κατά της Χριστίνας και Ηλία – «Φοράει και παντελόνια το μουν….! Δρόμο ρε, ξεφτίλες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 15/2 του MasterChef ο Ηλίας Παναγιώτου ήταν αυτός, από την ηττημένη στην Ομαδική Δοκιμασία μπορντό μπριγάδα, που κέρδισε την ασυλία. Ο Γιάννης Κούρτογλου, μετά και την ψηφοφορία, αναδείχθηκε ως ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα.

Ο Μπάμπης Ανωγειαννάκης και η Τάνια Παλ από την γκρι μπριγάδα και ο Γιάννης Κούρτογλου από την μπορντό, καλούνται την Παρασκευή 16/2)να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία, που πρέπει να την εκμεταλλευτούν στον μέγιστο βαθμό, αν δεν θέλουν να βρεθούν στη Δοκιμασία Αποχώρησης και να αντιγράψουν το πιάτο, που θα φέρει η καλεσμένη chef Κωνσταντίνα Κασπαρίδου.

Ποιος από τους τρεις δεν θα επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του MasterChef  2024 και θα αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό;

Τάνια, Μπάμπης και Γιάννης μπήκαν στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής φορώντας τις μαύρες τους ποδιές μιας και είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Και οι τρεις παίκτες δήλωσαν αρκετά αγχωμένοι, αλλά και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να συνεχίσουν το μαγειρικό τους ταξίδι, στο ριάλιτι του Star.

Ο Γιάννης ένιωθε βέβαια αδικημένος που βρέθηκε σε αυτή τη θέση, αφού θεωρούσε ότι η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, θα μπορούσε να έχει δώσει σε άλλους παίκτες την ασυλία.

«Τους στρατιώτες της πρώτης γραμμής ή τους προστατεύεις ή στέκεσαι δίπλα τους. Δεν είμαι καλά, πιέστηκα. Και στο σπίτι μου το παίζουν όλοι φίλοι, αλλά είναι ψευτιά φουλ. Δεν τους γουστάρω… κάστανο», είπε και ξέσπασε κατά της Χριστίνας.

Έπειτα, οι τρεις κριτές εξήγησαν τη δοκιμασία τελευταίας ευκαιρίας. Μπάμπης, Τάνια και Γιάννης θα έπρεπε να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερα τυριά κρύβονταν κάτω από τις καμπάνες.

Ο Μπάμπης βρήκε τρία, η Τάνια τέσσερα και ο Γιάννης έξι. Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης δεν θα έπαιρνε μέρος στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και ανέβηκε ανακουφισμένος στον εξώστη για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Η Γεωργία από το MasterChef σχολίασε τις στιλιστικές της επιλογές

Τι κι αν «σώθηκε» από την ψυχοφθόρα διαδικασία της δοκιμασίας αποχώρησης στο MasterChef, ο Γιάννης κάθε άλλο παρά χαρούμενος ανέβηκε στον εξώστη για να παρακολουθήσει μαζί με τους υπόλοιπους την αναμέτρηση τη νύχτα της Παρασκευής. Γι’ αυτό και ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσει καβγάς τρικούβερτος!

Εμπλεκόμενοι σε αυτόν, πέραν βεβαίως του 34χρονου πρωταγωνιστή ήταν Χριστίνα και ο Ηλίας, από τους οποίους δεν δεχόταν τίποτα ο Γιάννης. Σε όλο αυτό βέβαια, η παρέα του 34χρονου μάγειρα στο MasterChef, συνέβαλε στον μέγιστο βαθμό βάζοντας του συνεχώς φιτιλιές για την… αντίπερα όχθη του εξώστη. Έρχεσαι τώρα και να μου δώσεις και το χέρι, ξεφτίλα! Τι έκανε; Θέλει και τίποτα; Θα τα πούμε στο σπίτι! Άμα τον ξαναγαμ… τον μαλ… τον χοντρό θα του πω εγώ! Φοράει και παντελόνια το μουν….! Πάει και αλλάζει την ψήφο για να μην τον «φάει» ο αρχηγός. Δρόμο ρε, ξεφτίλες».

«Πες του να πάει να γαμ… του βλάκα, μωρέ! Δρόμο με τον βλάκα! Δρόμο, βλάκα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης σε ένα παραλήρημα άνευ προηγουμένου για τον συμπαίκτη του. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού, δε, η Βιβή δεν έπαψε να «λούζει» με αντίστοιχη αισχρολογία τον παίκτη της μπορντό μπριγάδας με την ασφάλεια, ωστόσο, της κάμερας.

Όταν, δε, ο Ηλίας πήγε να… ζητήσει τον λόγο από τον Γιάννη, εκείνος δεν ήθελε ούτε να του εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο και αρνήθηκε επανειλημμένως να δώσει το χέρι του, όταν ανέβηκε στον εξώστη, στους περισσότερους συμπαίκτες του μετά την δοκιμασία της «τελικής ευκαιρίας».

«Δεν θέλω να σου δώσω το χέρι! Δεν σου εξηγώ και τον λόγο, γιατί ποιος είσαι για να σου το εξηγήσω ρε bro; Δεν θέλω να σου δώσω το χέρι! Δεν το σέβεσαι; Έλα προχώρα, δεν θέλω να δώσω το χέρι μου! Δεν γουστάρω, ρε φίλε! Πρέπει να το συζητήσουμε κιόλας; Άντε γιατί δεν πολυμιλάω και με έχετε πάρει για τέτοιο. Προχώρα, έλα πήγαινε! Ρε, άντε τράβα» δήλωσε, ξανά, ο Γιάννης στο νέο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής.

Την ύστατη μάχη στο MasterChef κλήθηκαν να δώσουν η Βιβή και ο Μπάμπης.

«Ο γίγαντας με το μίνιον θα παλέψουν και θα δούμε ποιος θα κερδίσει» σχολίασε, με χιούμορ, η Βιβή λίγο πριν πάρουν… φωτιά οι κουζίνες για την αναμέτρηση στο MasterChef. Σε αυτήν, λοιπόν, οι δυο παίκτες έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να παρουσιάσουν ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής με πλήθος λεπτομερειών στους τρεις κριτές του διαγωνισμού και στην καλεσμένη τους, Κωνσταντίνα Κασπαρίδου.

Για έναν εκ των δύο, όμως, θα έπρεπε να λάβει τέλος το ταξίδι στο μαγειρικό όνειρο σε αυτό ακριβώς το σημείο μιας και θα έπρεπε να εγκαταλείψει για πάντα την ποδιά του. Τόσο η Βιβή όσο και ο Μπάμπης τα πήγαν περίφημα στα αποτελέσματα τους, κατά τη γνώμη των ειδικών, με αποτέλεσμα να κριθεί η αποχώρηση στις λεπτομέρειες.

Η διαφωνία Κουτσόπουλου - Κοντιζά!

Πρώτη, στη σειρά, η Βιβή κατάφερε να αποσπάσει φουλ του 7 από τους κριτές για να έρθει η σειρά του συμπαίκτη της, Μπάμπη ώστε να μάθει τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και ο εξώστης ποιος δεν θα επέστρεφε ξανά στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Για την ιστορία του MasterChef, λοιπόν, ο Μπάμπης απέσπασε μόλις δύο βαθμούς λιγότερους από την αντίπαλο του με αποτέλεσμα να βγάλει την μαύρη του ποδιά και να κλείσει την πόρτα πίσω του. «Να πω την αλήθεια, βγάζοντας την ποδιά, ψιλοστεναχωρήθηκα. Βασικά ήταν μια δοκιμασία των ορίων μου. Ήθελα να δω που μπορώ να σταθώ στον κόσμο του fine dining και του γκουρμέ αλλά τελικά δεν μπορώ να σταθώ» παραδέχθηκε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

Trailer Δευτέρα 19.2.2024

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»