Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη – Πατέρας για δεύτερη φορά ο Βαγγέλης Σερίφης

Η εκρηκτική performer έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι στο ιδιωτικό μαιευτήριο, το μεσημέρι της Τετάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το μωρό ζυγίζει 3,700 γραμμάρια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. 

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ήταν ήδη γονείς ενός αγοριού, του μικρού Βύρωνα που σήμερα είναι 2 ετών ενώ η ίδια είχε αποκαλύψει, ότι το αγοράκι τους θα πάρει το όνομα του μπαμπά της, Νικόλαος.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» του #HappyDay, ο Νεκτάριος Σκαμνάκης, καλός φίλος του ζευγαριού, της έστειλε μήνυμα και της είπε ότι το νέο μωράκι της οικογένειας θα πάρει το όνομα του πατέρα της Κατερίνας Στικούδη!

Το όνομα αυτού λοιπόν θα είναι Νικόλας.

Όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης της, η Κατερίνα Στικούδη ήταν ιδιαίτερα ενεργή επαγγελματικά, αφού μέχρι και πριν λίγο καιρό πραγματοποιούσε κανονικά live εμφανίσεις. 

Να θυμίσουμε πως η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ζευγάρι από το 2009 ενώ ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2018 στη Θεσπρωτία.

Δηλώσεις στην εκπομπή #SuperΚατερίνα έκανε η Κατερίνα Στικούδη, ένα 24ωρο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Η γνωστή τραγουδίστρια επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρωινή εκπομπή του Alpha, έχοντας στο πλευρό της το νεογέννητο μωράκι και τον σύντροφό της, Βαγγέλη Σερίφη.

«Τα έχω ζήσει όλα με τις γέννες, τα δύο άκρα. Και την πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα και τώρα την πολύ εύκολη με τον Νίκο. Σε 2μιση ωρίτσες είχαμε τελειώσει», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν κουράστηκα και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Όλο το προσωπικό εδώ ήταν εξαιρετικό, ήταν πολύ πιο εύκολη διαδικασία σε σχέση με την προηγούμενη. Γέννησα φυσιολογικά και τις δύο φορές», συμπληρώνει η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Κάθε γυναίκα βιώνει την κάθε γέννα διαφορετικά, έχει διαφορετικές ανάγκες. Πρέπει να υπάρχει προσωπικό να σου κρατάει το χέρι, να υπάρχει ψυχραιμία», τονίζει η Κατερίνα Στικούδη.

«Δεν είμαι πλέον κάθετη και απόλυτη σε τίποτα αλλά δεν ξέρω αν θα προχωρήσω και σε τρίτο παιδί. Το μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, του άλλου του παππού, Νίκος. Έχουμε προετοιμάσει τον Βύρωνα για τον ερχομό του μπέμπη, ότι θα έρθει για να τον φροντίσουμε», καταλήγει στις δηλώσεις της η Κατερίνα Στικούδη για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Η όμορφη τραγουδίστρια, έκανε την πρώτη της ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι της Πέμπτης 15/2 και μοιράστηκε μαζί μας τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της.

«Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!!!

Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιάζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο.

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για τόσες γλυκές ευχές, σε όλο το προσωπικό και διοίκηση του Ομίλου ΙΑΣΩ @omilosiaso και βέβαια στον γιατρό μας, τον κ. Γιάννη Φρουδαράκη και τη Λαμπρινή μας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Κατερίνα Στικούδη.

Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη, Ιωάννης Φρουδαράκης, μίλησε στο #MegaΚαλημέρα και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.

Ο μαιευτήρας και γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη, Ιωάννης Φρουδαράκης, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την γέννηση του δεύτερου παιδιού της τραγουδίστριας.

«Εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, πολύ ομαλά, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3 κιλών και 700 γραμμαρίων με φυσικό τοκετό, όπως και στην 1η της εγκυμοσύνη, και δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Από την άφιξή της στο νοσοκομείο, διήρκησε ο τοκετός περίπου 2,5 ώρες. Ο Βαγγέλης Σερίφης ήταν όλη την ώρα κοντά της. όλα πήγαν μία χαρά», ανέφερε.

Και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ συγκινημένοι και οι δύο, δεν μπορώ να σας μεταφέρω τα λόγια. Ίσως λένε ότι μοιάζει στο πρώτο παιδάκι τους. λογικά το Σάββατο θα βγουν από το νοσοκομείο».

Ο Βαγγέλης Σερίφης που ήταν παρών κατά τη διάρκεια του τοκετού, μίλησε στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή και την εκπομπή #MegaΚαλημέρα για τα πρώτα του συναισθήματα.

«Όλα καλά. Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ δυνατή, δε μασάει τίποτα και όλα πήγανε τέλεια. Απ’ ότι φαίνεται προς το παρόν είναι καλά και οι δυο. Νίκο θα τον πούμε, όπως λένε τον μπαμπά της Κατερίνας. Αφού τελειώσαμε με τον έναν παππού, τώρα έχουμε τον άλλον. Εννοείται ότι έχουμε άγχος κάθε φορά.

Όπως έχω ξαναπεί, ο ρόλος του άντρα είναι λίγο άχαρος σε αυτή τη διαδικασία. Είμαστε εδώ όμως και συμπαραστεκόμαστε σε όλη τη διαδικασία που περνάει κάθε γυναίκα, που είμαι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που υπάρχει στη ζωή» είπε ο Βαγγέλης Σερίφης.

Ο Βαγγέλης Σερίφης μίλησε και στο #PrwinoSousou

Ο Βαγγέλης Σερίφης μίλησε και στο #FaysTime

Δειτε Επισης

Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού