#MasterChefGR: Το fine dining επέστρεψε! Έκπληκτοι οι κριτές με τις δύο μπριγάδες - «Μιλάμε για πιατάρες»

#MasterChefGR: Ηλίας: «Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, είναι άσχημο να το βλέπεις να γαμ…αι εντελώς» - Εκτός εαυτού ο Άνχελ - «Σκάστε ρε μ@@@κες!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο προχθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 12/2), η μπορντό μπριγάδα κατέκτησε τη νίκη στο MasterChef με διαφορά στήθους και τελικό σκορ 6-5, στη δοκιμασία του Mystery Box.

Ο Μάριος Ιωάννου ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο της ημέρας στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Η γκρι μπριγάδα, μετά και τη Διαδικασία της Ψηφοφορίας, υπέδειξε την Τάνια Παλ ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο MasterChef.

Η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Χριστίνα Χριστοφή, επέλεξε να παραχωρήσει την ασυλία στον αντίπαλο αρχηγό, Λευτέρη Ζαφειρόπουλο και να δώσει τη Βιβή Ζησιμοπούλου στην γκρι μπριγάδα, ώστε να επανέλθει η αριθμητική ισορροπία στις δύο μπριγάδες.

Στο Τεστ Δημιουργικότητας, η γκρι μπριγάδα επιθυμεί να πάρει τη ρεβάνς, σε μια μαγειρική δοκιμασία, που θα απαιτήσει από τους παίκτες όλη την εφευρετικότητά τους, αφού θα πρέπει να συνδυάσουν τεχνικές μαγειρικής με ασιατικά υλικά.

Και σε αυτή τη δοκιμασία, η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Χριστίνα Χριστοφή, θα είναι αυτή που θα διαμορφώσει τα ζευγάρια των μονομαχιών και όπως δηλώνει μοναδικός της στόχος είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Ποια μπριγάδα στο τέλος της ημέρας θα αναγκαστεί να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα;

Ο Παναγιώτης, ο Άνχελ, ο Αλέξανδρος, η Ζωή, η Γεωργία και η αρχηγός Χριστίνα, κατέβηκαν στην κουζίνα για να μαγειρέψουν. Τα υπόλοιπα μέλη της μπορντό μπριγάδας έδιναν οδηγίες από τον εξώστη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια οχλαγωγία που εξόργισε τον Άνχελ.

«Σκάστε ρε μ@@@κες! Έχετε δουλέψει σε κουζίνα;», τους φώναξε, έχοντας χάσει τελείως την υπομονή του.

Ο νεαρός chef φάνηκε να απευθύνεται στον Γιάννη, με τον Σταμάτη από τους «γκρι» να αφήνει αιχμές ότι ίσως έχουν beef οι δυο τους. «Άκουσα τον Άνχελ να μιλά απότομα στον Γιάννη. Δεν ξέρω αν υπάρχει καμιά αντιπάθεια, αλλά γενικά στην ομάδα υπάρχει ασυνεννοησία και καθόλου εμπιστοσύνη. Ο καθένας προσπαθεί να το παίξει κόκορας και όταν μαζεύονται πολλά κοκόρια ξέρεις τι λένε...». 

Έτσι, λίγο πριν ο χρόνος ρίξει αυλαία, ο Ηλίας δεν έκρυψε την προσωπική του δυσαρέσκεια για την ευρύτερη προσπάθεια που παρουσίασε σε αυτή τη «μάχη» η μπορντό μπριγάδα του MasterChef. «Τι κάνει ένα φαγητό fine dine; Δηλαδή είναι το να βάλουμε λουλούδια; Είναι το να βάλουμε ένα κιλό πράσινο λάδι αρωματικό ή δεν ξέρω και γω τι; Δίνουμε έμφαση στο να κάνουμε μπορμπουλήθρες και δεν δίνουμε έμφαση στο να κάνουμε ένα όμορφο και νόστιμο φαγητάκι».

«Όλα έχουν μια ιστορία. Όταν μιλάμε για μαγειρική είναι ένα από τα πράγμκατα που βάζεις πολύ συναίσθημα. Και όταν φτάνεις να φτιάχνεις ένα πιάτο, να συνθέτεις μια ιδέα, δίνεις πολύ κάτι από το μέσα σου σε αυτό το πράγμα. Είναι πάρα πολύ άσχημο λοιπόν να το βλέπεις να αλλοιώνεται και – συγνώμη – να γαμ…αι εντελώς! Δηλαδή να φτάνεις σε ένα σημείο που να μην θέλεις ούτε να το βλέπεις».

«Σήμερα πραγματικά ένιωσα πάρα πολύ άσχημα για το συγκεκριμένο πιάτο» υπογράμμισε, με εμφανή ταραχή, ο Ηλίας στην κάμερα του MasterChef στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο STAR

Τrailer Πέμπτη 15.2.2024

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»