#MasterChefGR: Η Χριστίνα Χριστοφή έχει ξανά μανά, τον έλεγχο στο Τεστ Δημιουργικότητας - Ο νικητής των 1.000 ευρώ

#MasterChefGR: Απίστευτο λάθος από τον Παναγιώτη! - Ξέχασε το κρέας στο pantry - Ανένδοτος ο Κουτσόπουλος του «έριξε» πόρτα - Η σκληρή κριτική του Κοντιζά τους έκανε να σκύψουν το κεφάλι: «Δεν τρώγεται τίποτα» - Δύσκολη ψηφοφορία για τους γκρι - Ποιον έβγαλαν υποψήφιο;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο επεισόδιο της (Δευτέρα 12/2), η μπορντό μπριγάδα κατέκτησε τη νίκη στο MasterChef με διαφορά στήθους και τελικό σκορ 6-5, στη δοκιμασία του Mystery Box.

Ο Μάριος Ιωάννου ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο της ημέρας στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Η γκρι μπριγάδα, μετά και τη Διαδικασία της Ψηφοφορίας, υπέδειξε την Τάνια Παλ ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο MasterChef.

Η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Χριστίνα Χριστοφή, επέλεξε να παραχωρήσει την ασυλία στον αντίπαλο αρχηγό, Λευτέρη Ζαφειρόπουλο και να δώσει τη Βιβή Ζησιμοπούλου στην γκρι μπριγάδα, ώστε να επανέλθει η αριθμητική ισορροπία στις δύο μπριγάδες.

Στο σημερινό Τεστ Δημιουργικότητας, η γκρι μπριγάδα επιθυμεί να πάρει τη ρεβάνς, σε μια μαγειρική δοκιμασία, που θα απαιτήσει από τους παίκτες όλη την εφευρετικότητά τους, αφού θα πρέπει να συνδυάσουν τεχνικές μαγειρικής με ασιατικά υλικά.

Και σε αυτή τη δοκιμασία, η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Χριστίνα Χριστοφή, θα είναι αυτή που θα διαμορφώσει τα ζευγάρια των μονομαχιών και όπως δηλώνει μοναδικός της στόχος είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Ποια μπριγάδα στο τέλος της ημέρας θα αναγκαστεί να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα;

Ένα τεράστιο λάθος έκανε ο Παναγιώτης στο MasterChef, καθώς ξέχασε να πάρει το κρέας από το pantry για το πιάτο του και ήταν ζητούμενο της δοκιμασίας.

Τι και αν ο ίδιος ανέφερε ότι το είχε δηλώσει νωρίτερα  για τη δοκιμασία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν ανένδοτος μιας και ο χρόνος για την επιλογή είχε τελειώσει.

«Τι έχεις δηλώσει; Τι είμαστε; Εφορία;» του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και τον παρότρυνε να σκεφτεί πολύ γρήγορα κάτι καινούριο για να μαγειρέψει χωρίς αρνάκι.

Όταν 3 φίλοι βγαίνουν για φαΐ...

Άλλοι τα κατάφεραν κι άλλοι έπιασαν πάτο κυριολεκτικά! Πιο συγκεκριμένα δυο από τους παίκτες ο Αλέξανδρος και ο Χρήστος δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές με τα πιάτα του με αποτέλεσμα να πάρουν κανένα πόντο.

Η κριτική μάλιστα του Σωτήρη Κοντιζά ήταν πολύ σκληρή! «Προσπαθήσαμε να βρούμε κάτι στα πιάτα σας που να τρώγεται και η αλήθεια είναι ότι δεν το βρήκαμε», τους είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς δείχνοντας την απογοήτευσή του.

«Δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ μια κριτική, αλλά στο να φτάσω στη λέξη δεν τρώγεται το θεωρώ βαρύ. Δε θεωρώ ότι το πιάτο μου ήταν για τα σκουπίδια…Μπορεί να θέλουν να τραβήξουν λουριά γιατί οι απαιτήσεις του διαγωνισμού είναι μεγάλες, αλλά η λέξη δεν τρώγεται για μένα είναι πολύ βαριά», δήλωσε στην κάμερα ο Αλέξανδρος μετά τα σχόλια των κριτών.

Από την άλλη πλευρά ο Χρήστος δήλωσε: «Ήταν από τις σκληρότερες κριτικές που έχω ακούσει στο παιχνίδι».

Η νικήτρια μπριγάδα και το καλύτερο πιάτο του σημερινού Mystery Box!

Δύο πανέμορφα πιάτα που θα μπορούσαν να είναι άνετα στον τελικό του MasterChef 2024 χαρακτήρισαν οι κριτές τα πιάτα που ετοίμασαν στο Τεστ Δημιουργικότητας η Χριστίνα και ο Νίκος.

«Είναι δύο πολύ δημιουργικές ιδέες. Δύο πιάτα που είναι ο ορισμός του Τεστ Δημιουργικότητας», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και λίγα λεπτά αργότερα τόνισε πως η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας στήνει πολύ ωραία πιάτα, τεχνικά είναι πολύ δυνατή, έχει πολύ ωραίες ιδέες και δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια.

Αυτά και άλλα χαρακτηριστικά έδωσαν τη νίκη στη Χριστίνα και 1.000 ευρώ από το «ΒΟΧ, το delivery που πάντα κερδίζεις!»

«Μετά από τόση αγωνία να βγει το αποτέλεσμα. Έτσι όπως το είχα στο μυαλό μου… θα ήθελα κάποιος να μου φέρει κάτι έτοιμο να φάω. Με τα 1.000 ευρώ του BOX δε θα σταματήσω τα delivery. Ευχαριστώ πάρα πολύ BOX», είπε η 25χρονη Κύπρια που έδωσε τον πόντο και τη νίκη στη μπριγάδα της.

Η Τάνια είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από το MasterChef

Οι συμπαίκτες της δεν μπορούν να την ψηφίσουν όπως και τον Λευτέρη, τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας, αφού έχει ασυλία για όλη την εβδομάδα.

Τόσο η Τάνια όσο και ο Λευτέρης είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν κάποιον παίκτη της γκρι μπριγάδας ώστε να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ήταν μια δύσκολη ψηφοφορία μιας για ακόμα μια φορά τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας κλήθηκαν να βγάλουν στον τάκο έναν ακόμα διαγωνιζόμενο.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε ο Μπάμπης. «Θέλω να μείνω και θα παλέψω για να μείνω.Πραγματικά δεν ξέρω αν μπορώ να ανταγωνιστώ το level των συμπαικτών μου. Μόνο με τη γεύση δεν πας μπροστά», δήλωσε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τrailer Τετάρτη 14.2.2024

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!