#MasterChefGR: Αυτός είναι ο 2ος παίκτης που αποχωρεί από τον φετινό διαγωνισμό

#MasterChefGR: Ποιος έφτιαξε τα καλύτερα αβγά και κέρδισε την δοκιμασία της τελευταίας ευκαιρίας; - H ωμή πατάτα που σέρβιρε σε κριτές και Χάρη Ζευγούλη τον άφησε εκτός διαγωνισμού: «Είναι άψητo, δεν έχει μαγειρευτεί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο επεισόδιο της (Πέμπτη 8/2) ο Γιάννης Γεωργίου ήταν το μέλος της γκρι μπριγάδας που κέρδισε τη Δοκιμασία Ασυλίας, με τον Νικόλα Καραμπούλη να αναδεικνύεται στο τέλος της ημέρας, μετά και την ψηφοφορία, ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μια Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας περιμένει τον Νικόλα Καραμπούλη, τη Βιβή Ζησιμοπούλου και τον Χρήστο Λαφαντάρη. Ποιος θα την κερδίσει και δεν θα λάβει μέρος στη Δοκιμασία Αποχώρησης; Πως θα αντιδράσει ο εξώστης;

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2024 τον καλεσμένο chef Χάρη Ζευγούλη, ο οποίος θα παρουσιάσει στους υποψήφιους προς αποχώρηση το πιάτο που θα πρέπει να αντιγράψουν όσο καλύτερα μπορούν, για να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Στην κουζίνα του MasterChef συναντήθηκαν η Βιβή, ο Νικόλας και ο Χρήστος, το βράδυ της Παρασκευής, με στόχο να δώσουν τα πάντα για να μην αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό σε αυτό ακριβώς το σημείο.

Όπως τους ανακοίνωσαν οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο, ένας ή μία θα είχε την ευκαιρία να μην διαγωνιστεί για την παραμονή μιας και θα προηγούταν αυτής η γρήγορη δοκιμασία της τελευταίας ευκαιρίας.

Κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στο MasterChef, μια εβδομάδα ακριβώς νωρίτερα, λίγο πριν την πρώτη αποχώρηση δηλαδή για τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού. Έτσι, οι τρεις διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δείξουν στον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πόσο ταλέντο διαθέτουν στο… αβγό!

Κι αυτό καθώς κάθε ένας θα έπρεπε να παρουσιάσει ένα πιάτο με αβγά τηγανητά, ένα με αβγά ποσέ, ένα με ομελέτα και ένα βραστό αβγό. Ποιος ή ποια, όμως, θα γλίτωνε στο παρά πέντε  την απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης;

Ύστερα από την λεπτομερή εξέταση όλων των πιάτων, οι τρεις κριτές του MasterChef πήραν την απόφαση τους. Σύμφωνα με αυτή, λοιπόν, ασφαλής για τουλάχιστον μια ακόμα εβδομάδα είναι ο Νικόλας αφήνοντας πίσω να μονομαχήσουν για την παραμονή ο Χρήστος και η Βιβή.

Το παράπονο της Βιβής από την αρχηγό της, Χριστίνα

Για μια ύστατη φορά βρέθηκαν αντιμέτωποι στο MasterChef , το βράδυ της Παρασκευής, ο Χρήστος και η Βιβή. Oι δυο παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να κερδίσουν τη παραμονή στον διαγωνισμό παρουσιάζοντας μια δυνατή προσπάθεια αντιγραφής.

Έτσι οι τρεις σεφ κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef τον καλεσμένο σεφ Χάρη Ζευγούλη, ο οποίος και έδειξε στους υποψήφιους προς αποχώρηση το πιάτο που θα έπρεπε να αντιγράψουν για να μην αποχωρήσουν σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία αποχώρησης, όμως, έκρυβε εκπλήξεις και αυτό το είδαμε όταν οι κριτές δοκίμασαν τις προσπάθειες των δυο διαγωνιζομένων χωρίς να γνωρίζουν ποιο πιάτο ανήκει σε ποιον υποψήφιο προς αποχώρηση. Όταν δοκίμασαν λοιπόν το πιάτο που ετοίμασε ο Χρήστος έμειναν, σχεδόν, με το στόμα ανοικτό.

Κι αυτό μιας και η πατάτα ήταν εντελώς άψητη κατά κοινή δήλωση όλων με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να την καταπιεί. Κάτι που αντικατοπτρίστηκε, βεβαίως και στη βαθμολογία του παίκτη του MasterChef.

«Πήρα ολόκληρη μπουκιά την πατάτα και νομίζω πως είναι άψητη, δεν έχει μαγειρευτεί» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Κοντιζάς για να συμφωνήσουν και όλοι οι υπόλοιποι στο τραπέζι.

Γι’ αυτό και με συνοπτικές διαδικασίες, όταν οι κριτές του MasterChef και ο καλεσμένος τους βρέθηκαν απέναντι από τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, ο Χρήστος είδε την πόρτα της εξόδου μόλις στην δεύτερη εβδομάδα του νέου κύκλου για το ριάλιτι μαγειρικής.

Τrailer Δευτέρα 12.2.2024

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!