Κοραλία Καράντη: «Ένας άντρας μόνος του, είναι χαρά για την παρέα, ενώ μια γυναίκα θεωρείται πειρασμός»

«Oι άντρες δεν μπορούν να είναι μόνοι τους, καθώς είναι εξαρτώμενοι ενώ οι σύγχρονες γυναίκες δεν είναι. Mπράβο στις γυναίκες που μπορούν να σταθούν μόνες τους»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H Κοραλία Καράντη έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη για την εκπομπή #PameDanai. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο συγκλονιστικό φινάλε του #Famagusta, στις ανεξάρτητες μοναχικές γυναίκες και την τοξικότητα της εποχής.

«Πάρα πολλές σκηνές γυρίστηκαν σε μη φυσιολογική χρονική σειρά. Ο τρίτος κύκλος της Famagusta ήταν ο πιο φορτισμένος συναισθηματικά. Το καλοκαίρι μου ήταν στρεσογόνο γιατί προσπαθούσα να κρατήσω μέσα μου τα έντονα συναισθήματα του ρόλου ώστε να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. Την τελευταία μέρα του γυρίσματος περπατήσαμε όλοι μαζί ντυμένοι στα μαύρα κατά μήκος του τείχους που χωρίζει τη Λευκωσία στα δύο. Κατά τη διάρκεια του βαδίσματος ενωθήκαν οι ήρωες του 2024 με τους ήρωες του 1974. Ήταν συγκλονιστικό» εξομολογήθηκε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

Όπως είπε, για να αποτυπώσει τα έντονα συναισθήματα όσον αφορά την αρρώστια του τηλεοπτικού της γιου προσπάθησε να μην ανακαλεί στη μνήμη της τον πραγματικό της γιο. «Δεν αντέχεται να φαντάζεσαι τον γιο σου άρρωστο. Η ‘’Χριστίνα’’ η ηρωίδα που υποδύομαι είναι πολύ βεβαρυμμένη ψυχολογικά. Δεν προλαβαίνει να χαρεί. Αμέσως έρχεται ένα δυσάρεστο γεγονός. Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ τον ελεύθερο χρόνο μου γιατί δυόμιση χρόνια έτρεχα. Δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα. Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι αυτάρεσκος για αυτό και τον απασχολεί ο χρόνος που περνάει. Το φυσιολογικό είναι να γεννιέσαι, να μεγαλώνεις, να αποκτάς εμπειρίες και μετά να ‘’φεύγεις’’» ανέφερε χαρακτηριστικά. .

Η ίδια αναφέρει πως δεν θέλει να μιλάει για τον εαυτό της για να μην υποκύψει στη δημόσια ψυχανάλυση που έχει γίνει της μόδας.

«Όλοι έχουμε την αυταρέσκεια να μιλήσουμε για τον εαυτό μας. Η τηλεόραση μας δίνει το μικρό βήμα δήθεν να μιλήσουμε για τον εαυτό μας. Η πραγματικότητα είναι να μας κατακρίνουν. Στην εποχή μας που τόσο εύκολα επιλέγουμε να ρίξουμε τη ‘’χολή’’ μας στους άλλους επιλεγώ συνειδητά το καλό. Με ενοχλεί πολύ που ρωτάνε έναν άνθρωπο που δεν δημοσιοποιεί την προσωπική του ζωή γιατί είναι μόνος».

H Κοραλία Καράντη λέει πως οι άντρες δεν μπορούν να είναι μόνοι τους, καθώς είναι εξαρτώμενοι ενώ οι σύγχρονες γυναίκες δεν είναι».

«Οι μοναχικές γυναίκες δεν είναι τόσο καλά ενσωματωμένες στην κοινωνία. Μία γυναίκα μόνη της δεν είναι τόσο ευπρόσδεκτη σε μια παρέα με ζευγάρια. Ένας άντρας μόνος του είναι μεγάλη χαρά για την παρέα ενώ μια γυναίκα θεωρείται πειρασμός. Ένα μεγάλο μπράβο στις γυναίκες που μπορούν να σταθούν μόνες τους».

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου. «Ο γιος μου είναι σημείο αναφοράς και λόγος ύπαρξης. Τον συμβουλεύομαι πολλές φορές και άλλες φορές είμαι απόλυτα μαμά. Συγκινούμαι όταν μιλάω για τα νέα παιδιά. Δεν τους παραδίδουμε έναν καλό κόσμο. Η έλλειψη παιδείας φέρνει τη βία που έχουμε στον κόσμο μας. Η παιδεία είναι πολιτισμός. Είναι ‘’δώρο’’ να κάνεις παρέα με νέα παιδιά» σημείωσε.

Δειτε Επισης

Η Βαλέρια Χοψονίδου δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της στο gender reveal party του παιδιού τους!
Σίσσυ Χρηστίδου: «Παιδιά, να σας πω κάτι; Η εβδομάδα αυτή για μένα ήταν... δύσκολη»
O Τζώνη Καλημέρης δημοσίευσε φωτογραφία της Ελπίδας Ιακωβίδου από τη έξοδό τους στην Λευκωσία
Ματίνα Νικολάου: Με πατερίτσες στο σπίτι μετά το εξιτήριο – Το νέο βίντεο και το μήνυμα που έστειλε!
Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Σάββα Πούμπουρα στα Βριλήσσια – Τραυματίστηκε μια αστυνομικός
Ο Paul Schrader αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση της πρώην βοηθού του
Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έπεσε θύμα απάτης: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση! Θέλω να το ξεκαθαρίσω...»
Ευγενία Σαμαρά: «Αυτό που κρίνω, με θυμώνει και με ενοχλεί είναι δικά μου κομμάτια που δεν μπορώ να τα λύσω»
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Από τους μισογύνηδες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου το 70% ήταν γυναίκες»
Αναστασία: «Ξεκίνησα σε ψυχολόγο μετά από 11 χρόνια γιατί το είχα άρνηση, οπότε έχω μία μεγαλύτερη βοήθεια»