Γιώργος Λιάγκας για Άννα Βίσση: «Δεν υπάρχει άλλος Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να βγάλει αυτά τα λεφτά»

Ο Γιώργος Λιάγκας υπολόγισε την κερδοφορία της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο - Το μήνυμα της Απόλυτης - Συνεχίστηκε το γλέντι - Το τσιφτετέλι της αδελφής της - Τα «έδωσε» όλα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο έδωσε το βράδυ του Σαββάτου την επετειακή συναυλία της η Άννα Βίσση. Η συναυλία είχε σκοπό να τιμήσει την 50ετή παρουσία της στη μουσική βιομηχανία, όπου περιελάμβανε τραγούδια και μεγάλες της επιτυχίες από όλη την κορυφαία, αξιοζήλευτη μουσική διαδρομή και καριέρας της.

65.000 θεατές κατέκλυσαν το Παναθηναϊκό Στάδιο για μία συναυλία που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία. Η βροχή δεν εμπόδισε τον κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες και στην αρένα και να τραγουδήσει μαζί μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Άννας Βίσση, με τα βίντεο και τις εικόνες που κατακλύουν το διαδίκτυο να είναι μοναδικά.

«Ό,τι έχω ζήσει, το ‘χει πει η Βίσση» ήταν το σύνθημα με το οποίο αποθέωναν την Άννα Βίσση, κατά πολλούς την «απόλυτη σταρ του ελληνικού τραγουδιού».

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών στο Καλλιμάρμαρο ήταν και η καλή της φίλη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία συχνά βρίσκεται εκεί στις εμφανίσεις της.

Η ηθοποιός διασκέδασε, ενώ ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του TikTok τη δείχνει να χορεύει με κέφι, ενώ τραγουδά η Άννα Βίσση.

Μέσα σε λίγες ώρες το όνομα της Άννας Βίσση τρένταρε σε όλα τα social media και εκατοντάδες video έκαναν την εμφάνιση τους στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Στο #Χ, ΤikTok και Instagram όλο το Σαββατοκύριακο ήταν ψηλά στα trends με τη συναυλία να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης.

«Το ευχάριστο νέο για όλους τους fANNAtics είναι ότι αυτό θα το δούμε και στη συνέχεια. Τις επόμενες εβδομάδες θα μπει ξανά στο στούντιο και θα τραγουδήσει από την αρχή, θα κάνει επανεκτελέσεις που τα έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας αλλά τα έχουν πει άλλοι καλλιτέχνες».

Μετά το τέλος της συναυλίας, η Άννα Βίσση μίλησε στους δημοσιογράφους και μοιράστηκε τα συναισθήματά της, λέγοντας:

«Στη ζωή μου έχω εισπράξει επιτυχία, αναγνώριση, αλλά και αμφισβήτηση. Γι’ αυτό το να είσαι 66 χρονών, όπως είμαι εγώ σήμερα, και να μπαίνεις σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο…», σχολίασε αρχικά η Άννα Βίσση. 

«Ρωτήστε ό,τι θέλετε, γιατί εγώ είμαι χαμένη. Είμαι χαμένη σε αυτή την εικόνα που είδα, που εισέπραξα. Έλεγε η Τζάνις Τζόπλιν ότι εσύ άμα δεν αισθανθείς αυτή την ενέργεια, την λέξη από “κ”, δεν θα την μεταδώσεις ποτέ στον κόσμο. Οπότε σήμερα ήταν σαν να επιβεβαιώθηκα, ότι αυτό που τελικά ονειρεύτηκα να γίνω, μια δηλαδή ενεργειακή τραγουδίστρια, μια παθιάρα τραγουδίστρια, έγινα.

Τι σημαίνει Βίσση; Η Βίσση είναι τα τραγούδια της, όλη αυτή η πορεία, είναι –αν θες- η τόλμη που έχω να μην ακούω, να μην αφουγκράζομαι αρνητικά πράγματα και συντηρητικά πράγματα. Δεν είναι ακριβώς κακίες, είναι συντηρητισμοί. Ο πραγματικός καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. Κανένας δεν έχει ηλικία ρε παιδιά! Στα 60 και μετά, θα περιμένεις να πεθάνεις; Αυτό που αγαπάς, θα κάνεις! Δεν αισθάνομαι ως βάρος το Απόλυτη», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση.

Μετά τις δηλώσεις στην κάμερα των ψυχαγωγικών εκπομπών, η Απόλυτη έστειλε το μήνυμα της και στα social media:

«Μια εικόνα μόνο. Μια βραδιά που πέρασε; Μια συναυλία που έγινε και τελείωσε; Μια ολόκληρη ζωή με ερωτήματα που πήρε την «απάντηση» της θα πω. Είμαι περήφανη που έχω τόσο όμορφους ανθρώπους να πιστεύουν σε μένα και μπορώ ακόμα να τους κάνει ευτυχισμένους έστω και για λίγο μέσα στη ζωή τους. Ευχαριστώ»

Untitled

Συνεχίστηκε το γλέντι μετα τη συναυλία της - Το τσιφτετέλι της αδελφής της

Η μεγαλειώδης συναυλία που έκανε η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο συζητήθηκε πολύ έντονα το Σαββατοκύριακο, καθώς περισσότεροι από 65 χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν το «παρών».

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία της Άννας Βίσση ήταν από 20 έως και 80 ευρώ και ο Γιώργος Λιάγκας με έναν πρόχειρο υπολογισμό στον αέρα του «Πρωινού» αποκάλυψε ότι το συνολικό ποσό από τα κέρδη ανέρχεται περίπου 1.300.000 ευρώ.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, η παραγωγή της συναυλίας ήταν ακριβή και πιθανόν να κόστισε περισσότερο από 300.000 ευρώ. «Έβγαλε σε μία βραδιά η Άννα 1.000.000 ευρώ, και καλώς έκανε. Δεν υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να τα βγάλει αυτά τα λεφτά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο #ToPrwino.

Δειτε Επισης

Γιώργος Λιάγκας για Άννα Βίσση: «Δεν υπάρχει άλλος Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να βγάλει αυτά τα λεφτά»
Λουκία Πιστιόλα: «O κύριος Σεφερλής έχει δίκιο. Του ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Υπήρξα αμετροεπής»
Απίστευτο «κυνηγητό» στο αεροδρόμιο για μία δήλωσή της Ματούλας Ζαμάνη: «Σας παρακαλώ!»
Άννα Βίσση: «Αυτό που ονειρεύτηκα να γίνω, έγινα! 66 χρονών, σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο!»
Καταχειροκροτήθηκε ο Άκης Σακελλαρίου - Ανέβηκε με αμαξίδιο στη σκηνή μετά το ατύχημα & το χειρουργείο
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λιποθύμησε και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Δεν είμαι γιατρός, τον κάνω!»
Η αποθέωση της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο - 65.000 θεατές στα πόδια της Απόλυτης
Ο Βαλάντης το τερμάτισε για την Ματούλα Ζαμάνη: «Θα καλούσα μια νύχτα στο τζακούζι μου. Μου αρέσει»
Έκαναν πίσω οι αντιδρώντες και ενώνουν τις φωνές τους στη συναυλία για τα θύματα στα Τέμπη
Το #TheVoiceGR επιστρέφει για 10η χρονιά με τον υπέρτατο Γιώργο Καπουτζίδη