Τα 7 παιδιά του Diddy, τον υποστηρίζουν σε νέα τους ανάρτηση - H υιοθετημένη κόρη παραμένει εξαφανισμένη

Επιχειρηματίας καταθέτει μήνυση για σεξουαλική επίθεση εις βάρος του - Τον «έσωσε» διάσημος αθλητής - Γυναίκα τον μηνύει για ομαδικό βιασμό επειδή ανέφερε ότι σχετίζεται με τον φόνο του Tupac - Ο Nick Cannon υποστηρίζει πως ποτέ δεν είδε κάτι παράνομο σε πάρτι του Diddy

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τα παιδιά του Diddy προχώρησαν σε μια νέα ανακοίνωση, προκειμένου να υποστηρίξουν τον πατέρα τους, που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη φυλακή περιμένοντας τη δίκη του.

Ο μουσικός παραγωγός συνελήφθη στο Μανχάταν στις 16 Σεπτεμβρίου, αφού κατηγορήθηκε ότι κακοποιούσε, απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες επί χρόνια «για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύει τη φήμη του και να αποκρύπτει τη συμπεριφορά του», με τις κατηγορίες να χρονολογούνται από το 2009.

Τα παιδιά του Diddy, King Christian, Justin Dior, Chance, Quincy, Love Sean και οι δίδυμες Jessie James Combs, D'Lila Star έκαναν μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία στηρίζουν τον πατέρα τους παρά τις κατηγορίες εις βάρος του. H υιοθετημένη του κόρη παραμένει εξαφανισμένη.

Αφού δημοσίευσαν μια κοινή φωτογραφία μαζί του, έγραψαν πως οι καταγγελίες εις βάρος του Diddy είναι ψευδείς, ενώ τόνισαν πως παραμένουν «ενωμένοι» και θα τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα. Στη συνέχεια, εξέφρασαν την αγάπη τους προς τον πατέρα τους, αναφέροντας πόσο πολύ τους λείπει.

Συγκεκριμένα έγραψαν: «Ο τελευταίος μήνας κατέστρεψε την οικογένειά μας. Πολλοί έχουν κρίνει τόσο αυτόν, όσο και εμάς με βάση κατηγορίες, θεωρίες συνωμοσίας και ψευδείς αφηγήσεις που έχουν οδηγήσει σε έναν παραλογισμό στα social media. Στεκόμαστε ενωμένοι, στηρίζοντάς τον σε κάθε βήμα. Κρατάμε την αλήθεια, γνωρίζοντας ότι αυτή θα επικρατήσει και τίποτα δεν θα σπάσει τη δύναμη της οικογένειάς μας. Μας λείπεις και σε αγαπάμε μπαμπά».

Ο Diddy έκανε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ενώ βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα και περιμένει να δικαστεί για τις κατηγορίες σωματεμπορίας, εκβιασμού και εμπρησμού.

Ο 54χρονος μουσικός, έκανε μια δημοσίευση την Τρίτη για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του Love.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν την ανάρτηση την έκανε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο που διαχειρίζεται το προφίλ του.

Στην ανάρτηση είχε μερικές φωτογραφίες του ράπερ με την κόρη του και έγραφε: «Χρόνια πολλά σε σένα! Χρόνια πολλά σε σένα! Χρόνια πολλά μωρό μου αγάπη! Χρόνια πολλά σε σένα!! Χρόνια πολλά @loveseancombs ο μπαμπάκας σε αγαπάει».

Ο Nick Cannon υποστηρίζει πως κάποτε είχε βρεθεί στα περιβόητα πάρτι του Diddy, πριν όμως γίνουν... ξέφρενα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στο #NoJumper, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε πώς «απέφυγε» τα διάσημα «freak offs» που διοργάνωνε ο Sean Combs.

Λέγεται πως μετά τα μεσάνυχτα, τα πάρτι που διοργάνωνε ο Diddy, ξέφευγαν από κάθε όριο, ενώ πολλοί από τους καλεσμένους έφευγαν αφού δεν ήθελαν να συμμετάσχουν. Στα freak offs πρωταγωνιστούσε το σεξ και τα ναρκωτικά, ενώ ο ράπερ κατηγορείται από trafficking, μέχρι και βιασμούς ανηλίκων.

«Έφευγα πάντα νωρίς», είπε ο Nick Cannon για τα πάρτι όπου είχε βρεθεί και ο ίδιος. Όπως εξήγησε παρακάτω, συνήθως εργαζόταν ως διασκεδαστής στο πάρτι και στο τέλος, αποχωρούσε.

«Ήμουν ο DJ. Όταν τελείωνα τη δουλειά μου, έβγαινα έξω», δήλωσε, ενώ ανέφερε ότι συνήθως το πόστο του βρισκόταν στους εξωτερικούς χώρους και όχι στους εσωτερικούς, όπου ήταν οι καλεσμένοι, με αποτέλεσμα να μην έχει «συνολική εικόνα» από το τι συνέβαινε.

«Εγώ προσωπικά, ήμουν ο "μάγκας" της αυλής. Γύρω στις 12:15 έως τη 1:30, είχαμε φύγει όλοι από εκεί», ανέφερε.

Τέλος, τόσο ο Nick Cannon, υποστήριξε πως ποτέ δεν είχαν δει κάτι παράνομο να συμβαίνει εκεί κατά τη διάρκεια των πάρτι.

Και ενώ κατηγορείται ανάμεσα σε άλλα, ότι βίασε 13χρονο κορίτσι μαζί με 2 celebrities σε afterparty των #VMAs το 2000 και παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο αγόρι για να τον κάνει αστέρα της μουσικής. Νάρκωσε, βίασε και απείλησε ότι θα σκοτώσει αρκετά θύματα σε νέες μηνύσεις, μια νέα κατηγορία έρχεται στο φως.

Ένας επαγγελματίας αθλητής κάποτε σταμάτησε τον Diddy από το να επιτεθεί σεξουαλικά σε έναν επιχειρηματία πολυτελών αυτοκινήτων σε ένα από τα πάρτι του.

Το φερόμενο θύμα που αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα που έλαβε η #Post ως «Τζον Ντο» ισχυρίζεται πως το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που διοργάνωσε ο μουσικός το 2022.

Όπως λέει, ο Diddy τον προσκάλεσε στο πάρτι όμως, η βραδιά δεν πήρε καλή τροπή, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε. «Ήμασταν στο γραφείο και ο Κομπς άρχισε να με πλησιάζει και μετά με έπιασε από τα γεννητικά όργανα, σφίγγοντάς τα με σεξουαλικό τρόπο», αναφέρουν τα έγγραφα.

Ο άνδρας, που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αναφέρει ότι ήταν σοκαρισμένος και αποπροσανατολισμένος από την κίνηση του ράπερ και «πάγωσε στιγμιαία, αφού δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί».

Τη στιγμή εκείνη ευτυχώς, στο δωμάτιο μπήκε ένας διάσημος αθλητής, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται. Έτσι, το φερόμενο θύμα κατάφερε να «ξεγλιστρήσει» από τον Diddy και να επιστρέψει στο πάρτι.

Η νέα μήνυση είναι η τελευταία σε μια σειρά από κατηγορίες εις βάρος του ράπερ για σεξουαλική επίθεση. Ο Diddy συνελήφθη στο Μανχάταν στις 16 Σεπτεμβρίου, αφού κατηγορήθηκε ότι κακοποιούσε, απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες επί χρόνια «για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύει τη φήμη του και να αποκρύπτει τη συμπεριφορά του», με τις κατηγορίες να χρονολογούνται από το 2009.

Ο Diddy βρίσκεται αντιμέτωπος και με μία νέα μήνυση από γυναίκα που ισχυρίζεται ότι υπέστη ομαδικό βιασμό ως εκδίκηση, επειδή υπονόησε ότι ο μουσικός παραγωγός είχε ανάμιξη στη δολοφονία του Tupac.

Η μήνυση κατατέθηκε την Τρίτη σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια και αναφέρει ότι η Άσλι Πάρχαμ αποτέλεσε στόχο του ράπερ, μετά από συνάντησή της με έναν φίλο του Diddy σε μπαρ τον Φεβρουάριο του 2018. Ο άντρας υποστήριξε ότι γνωρίζει τον Diddy και τον κάλεσε μέσω FaceTime. Τότε, η Πάρχαμ ανέφερε ότι πίστευε πως είχε κάποια εμπλοκή στη δολοφονία του 2Pac το 1996.

Σύμφωνα με την Πάρχαμ, ο Diddy τότε, την απείλησε ότι θα «πληρώσει» για το σχόλιο που έκανε. Στις 23 Μαρτίου 2018, ο φίλος του μουσικού παραγωγού την κάλεσε στο σπίτι του στη Καλιφόρνια, δήθεν για να τον βοηθήσει να λάβει φάρμακα για τον καρκίνο, επειδή αισθανόταν αδύναμος. Όταν έφτασε εκεί, ισχυρίζεται ότι εμφανίστηκε και την απείλησε με ένα μαχαίρι, λέγοντας ότι «θα της χαρίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της» για τα σχόλιά της.

Αναφέρει επίσης, πως παρόλο που την απειλούσε, η σύμβουλός της, Κριστίνα Κόραμ τον σταμάτησε, υποστηρίζοντας πως αντ' αυτού θα μπορούσαν να την «πουλήσουν» σε πελάτες.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη μήνυση, ο Diddy την κακοποίησε σεξουαλικά, μαζί με άλλους άνδρες, χρησιμοποιώντας ακόμη και ένα τηλεχειριστήριο. Μετά την επίθεση, ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να διαφύγει, αλλά αποφάσισε να τον αντιμετωπίσει, παρόλο που της είχε χορηγήσει ναρκωτικά.

Όπως υποστηρίζει στην αγωγή, ο Sean Combs προσπάθησε να την εξαγοράσει και απείλησε την οικογένειά της αν κατέφευγε στην αστυνομία, δείχνοντάς της μάλιστα ζωντανή μετάδοση από το σπίτι της αδερφής της.

Τέλος, λέει ότι πήγε στο νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση και αυτή τη στιγμή, διεκδικεί αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Diddy και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη Απόστολου Λύτρα για τη νέα του σύντροφο: «Έχω ανάγκη από συντροφιά, δεν αποκλείω τρίτο γάμο»
Ιωακείμ Φωκάς: «Μου κατέστρεψε τα πνευμόνια. Έμεινα 42 μέρες στην Εντατική. Είδα την Παναγία!»
Η FKA Twigs κατηγορεί τον Shia LaBeouf ότι καθυστερεί σκόπιμα τη δίκη για την κακοποίησή της
Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Έχει στιγμές διαύγειας, μας ακούει και μας καταλαβαίνει»
Τα 7 παιδιά του Diddy, τον υποστηρίζουν σε νέα τους ανάρτηση - H υιοθετημένη κόρη παραμένει εξαφανισμένη
Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο 1ος έρωτας ήρθε στα 22! Τώρα θέλω να αγαπηθώ & να μην κουράζομαι για την αποδοχή»
Λήδα Μανθοπούλου: «Με σκότωσε που έφυγε ο πατέρας μου... πριν μάθει για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες»
Αναστασία Γιούσεφ για Νίκο Οικονομόπουλο και τα αίσχη στα VIP parties: «Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε!»
Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για τις αντιδράσεις μετά την αδι-ανόητη αφιέρωση στον Ηλία Κασιδιάρη
«Λύγισε» on camera η Δέσποινα Μοιραράκη: «Eσείς βλέπετε την εξωτερική εικόνα. Η ζωή μαζί του ήταν παραμύθι»