Η ανατριχιαστική περιγραφή της Καίτης Γαρμπή για τη ληστεία μέσα στο σπίτι τους

«Στον Διονύση είπα ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου που δεν έκανε κάποια μαγκιά και επέλεξε να μας προστατεύσει. Ήξερα πόσο άσχημο είναι να τραβάει τέτοιο βιασμό μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του» - «Δεν θα χώριζα στο ενδεχόμενο απιστίας. Δεν είναι δυνατόν να χάσεις έναν άνθρωπο τόσο πολύτιμο από τη ζωή σου γιατί είδε μια γυναίκα ωραιότερη & μικρότερη από σένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος.

Η τραγουδίστρια, μέσα σε όλα, μίλησε για την ένοπλη ληστεία που είχε γίνει στο σπίτι της τον Ιανουάριο του 2020, ενώ στο σπίτι βρισκόταν ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς και ο γιος τους, Δημήτρης.

«Η παρουσία του Διονύση ήταν καταλυτική εκείνη τη στιγμή για να μείνω ψύχραιμη. Το ότι ο Διονύσης το χειρίστηκε σωστά, με έκανε να τον δω σαν γίγαντα. Θα μπορούσε να έχει κάνει λάθος και τώρα να μην υπήρχε κανείς από εμάς. Σε τέτοιες περιπτώσεις νιώθεις ότι σε ξεφτιλίζουν μπροστά στην οικογένεια σου. Εκείνος ήταν πολύ ψύχραιμος, παρόλο που τον είχανε δέσει. Ο Διονύσης τους είπε ότι θα τους δώσει ό,τι θέλουν. Εκείνη τη στιγμή του είπα ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου που δεν έκανε κάποια μαγκιά και επέλεξε να μας προστατεύσει. Ήξερα πόσο άσχημο είναι να τραβάει τέτοιο βιασμό μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του», διηγήθηκε η Καίτη Γαρμπή.

«Επειδή η πίστη μου είναι βαθιά, δεν έβαλα στο μυαλό μου τίποτα κακό. Θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν. Ίσως αυτό ήταν και ένα μάθημα για εμάς για να μην είμαστε χύμα και άνετοι. Δυστυχώς από τότε έχουμε εικοσιτετράωρη φύλαξη. Δεν είναι ωραίο αλλά είναι απολύτως απαραίτητο πλέον. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να μετακομίσουμε. Στον έναν από του τρεις ληστές, πριν φύγει του είπα να μη με δέσει σφιχτά ή να μας δέσει όλους μαζί για να είμαστε μαζί. Πιστεύω ότι αυτή τη δύναμη εκείνη τη στιγμή μου την έδωσε ο Θεός. Όταν συνειδητοποίησα τι έχει συμβεί, κατέρρευσα και τώρα που το λέω ανατριχιάζω», συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή.

Κλείνοντας η τραγουδίστρια τόνισε: «Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν μπορεί να μπει μέσα σ’ ένα σπίτι με όπλο και να αρχίσει να απειλή, άρα εκείνη την ώρα μιλάς με έναν τρελό, δεν μπορείς να διακινδυνεύσεις τη ζωή σου. Δεν τους βρήκανε ποτέ και δεν ασχολήθηκαν ποτέ».

kaiti-garmpi-dionisis-sxoinas-1

Η γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά ενώ αποκάλυψε και τον μοναδικό λόγο που θα έπαιρνε διαζύγιο από τον καλλιτέχνη.

«Από την πρώτη στιγμή είδα στον Διονύση την καλοσύνη του, την καλή του την καρδιά, την γενναιοδωρία του και την ευγένεια του. Ο Διονύσης είναι ένας σύγχρονος ιππότης. Το λέω αλήθεια, αν και ακούγεται υπερβολικό, αυτός με τον Δημήτρη είναι οι πιο ευγενικοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα. Και οι δυο. Αυτός ο άνδρας λοιπόν με έκανε να νιώθω βασίλισσα», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσε ένας άνδρας με τα εκατομμύρια του, να με κάνει να νιώθω έτσι. Εγώ αυτόν είδα, αυτόν ερωτεύτηκα, γι’ αυτόν χτύπησε η καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να παραβλέψω αυτό που ένιωθα απλά και μόνο γιατί έπρεπε να ζυγίσω αν ήταν γνωστός, αν ήταν άσημος ή διάσημος, αν είχε λεφτά ή δεν είχε. Αυτά για μένα δεν μετράνε. Ο Διονύσης έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που με κράτησε και με κρατάει τώρα 30 χρόνια. Είμαστε ισότιμοι σε αυτή τη σχέση. Από την μεριά μου, ναι, έχουμε κοιμηθεί αρκετές φορές τσακωμένοι. Κρατάω μούτρα αλλά χωριστά δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ. Γυρισμένη όμως πλάτη, σαν να κοιμάμαι μόνη μου. Κάνω σκηνές ζηλοτυπίας, όπως και εκείνος, αλλά όλα γίνονται κόσμια χωρίς φωνές και υστερίες γιατί ο ένας δεν δίνει δικαίωμα στον άλλον».

Σχετικά με τον λόγο που θα χώρισε με τον Διονυσή Σχοινά, η Καίτη Γαρμπή παραδέχτηκε: «Πολλές φορές μας έχουν χωρίσει τα περιοδικά αλλά πλέον δεν το βλέπω, δεν το ακούω. Δεν θα χώριζα στο ενδεχόμενο απιστίας. Δεν είναι δυνατόν να χάσεις έναν άνθρωπο τόσο πολύτιμο από τη ζωή σου γιατί είδε μια γυναίκα ωραιότερη από σένα, μικρότερη από σένα και εκείνη την ώρα κάτι του έκανε κλικ. Κακά τα ψέματα, εμείς οι γυναίκες, όταν κάνουμε παιδί, πέφτουμε πολύ με τα μούτρα σε αυτό και έρχεται ο άνδρας σε δεύτερη μοίρα.

Για εκείνον είναι πάντα η γυναίκα του προτεραιότητα αλλά για εμάς έρχεται πρώτο το παιδί, κακά τα ψέματα. Οπότε λοιπόν όταν δεν υπάρχει αυτό, έρχεται σε δεύτερη μοίρα και περνάνε και 30 χρόνια, δεν μπορείς να τον στήσεις στον τοίχο για κάτι τέτοιο. Να χτυπήσω ξύλο, δεν θέλω να μου τύχει και μπορεί να έχει τύχει και να μην το ξέρω, αλλά έχεις κατανόηση γιατί σκέφτεσαι αν εσύ ήσουν σωστή».

«Αν ο Διονύσης μου έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη. Θα τον άφηνα να φύγει γιατί ξέρω ότι, αν σου πει ο άντρας σου πως είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη, το έχεις χάσει το παιχνίδι και απλά με το να προσπαθείς να τον κρατήσεις, γίνεσαι γελοία. Οπότε αυτός θα ήταν ο λόγος που θα χώριζα. Τίποτα άλλο», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

Δειτε Επισης

Πέτρος Λαγούτης: «Έφυγα από δουλειά γιατί δεν άντεχα την τοξικότητα. Οι #Παγιδευμένοι ήταν δύσκολη πίστα»
Χρήστος Νικολόπουλος: «Τα μεγαλύτερα προβλήματα τα αντιμετώπισα από συναδέλφους του μπουζουκιού»
Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για εμμονική stalker: «Παρά το ταραγμένο μυαλό, αυτό που έκανε με συγκίνησε»
Ο Θάνος Κιούσης απαντά για τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο για το «διαζύγιο» με τη σύζυγό του
Φίλος του Liam Payne αποκαλύπτει τις τελευταίες ώρες του προτού πέσει από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου
Κατερίνα Τσάβαλου: «Υπήρχε βία και μιλούσαν πολύ άσχημα... Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο»
Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις, ένα βουνό που πρέπει να το ανέβεις…»
Μαρία Κορινθίου: «Από την επόμενη ημέρα που είπα ότι χωρίσαμε, με φλερτάρουν»
Ναταλί Κάκκαβα: «Τους τελευταίους μήνες προσπάθησαν να με αποδομήσουν, να με αφανίσουν»
Σάκης Αρσενίου για τον αδελφό του: «Σκέπτομαι ότι με τέτοιες συμπεριφορές θα ήθελα να τους ανατινάξω»