Νίνο: «Θα ήθελα να μην ξανασυζητήσουμε για τη Josephine! Έχει λήξει οριστικά»

Ένα 24ωρο νωρίτερα είχε μιλήσει και η Josephine στο περιθώριο της απονομής του πλατινένιου της δίσκου: «Δεν λείπει κανένας, είναι όλοι εδώ!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η σχέση ανάμεσα στον Νίνο και τη Josephine τερματίστηκαν και πλέον αυτό αποτυπώνεται και μέσα από τις δηλώσεις τους

Δηλώσεις στην εκπομπή #Buongiorno έκανε ο Νίνο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για το καινούργιο τραγούδι που ετοιμάζει, την σχέση του με τη μουσική αλλά και τα δύο του παιδιά.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην σχέση του με τη Josephine:

«Θα ήθελα να μην το ξανασυζητήσουμε αυτό. Έχει λήξει οριστικά».

«Τα παιδιά μου είναι μικρά ακόμη και δεν έχουν έρθει ακόμη σε μαγαζί. Δεν θα ήθελα να έρθουν ακόμη» απάντησε επίσης ο Νίνο.

Ο Νίνο μίλησε και στο #ToPrwino. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, αντέδρασε σε ερώτηση για τη Josephine και τόνισε ξανά πως αυτό το θέμα έχει λήξει.

«Είναι πολύ τιμητικό που δέχτηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης να κάνει αυτή τη βραδιά στον Ρυθμό μαζί μου. Περιμένω πως και πως να μιλήσει με τη Γιώτα, να δω τον κόσμο εκεί, να τραγουδήσουμε, να πούμε ωραία τραγούδια… Μουσική, χαρά…», είπε αρχικά ο Νίνο.

Σε ερώτηση για τη Josephine, ο Νίνο είπε: «Λοιπόν, δεν θα ήθελα να το ξανασυζητήσω αυτό το πράγμα. Θα μου κάνετε μια χάρη, σας παρακαλώ πολύ, δεν θα ήθελα να το ξανασυζητήσω, έχει λήξει αυτό το θέμα οριστικά και προχωράμε».

Ένα 24ωρο νωρίτερα είχε μιλήσει και η Josephine στο περιθώριο της απονομής του πλατινένιου της δίσκου. «Όχι, δεν λείπει κανένας. Σήμερα είναι εδώ και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου και η γιαγιά μου, είναι όλοι εδώ πέρα».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα της προσωπικής της ζωής: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα για αυτό. Είναι μια χαρούμενη στιγμή, δεν θέλω να τοποθετηθώ. Δεν με ενοχλεί, καλώς ή κακώς, είμαστε στα φώτα και όταν υπάρχει μια στιγμή ωραία ή κακιά, βγαίνουν και τα δύο μπροστά», απάντησε η Ζόζεφιν. Ο Νίνο πήρε θέση μπροστά στην κάμερα του Mega, λίγες ώρες αργότερα.

Την απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος συνεχάρη την Josephine για τη νέα της επιτυχία, επισημαίνοντας ότι και το πρώτο της album, το «100%», έγινε επίσης πλατινένιο.

josephine-55-1024x1536

Χαμογελαστή και συγκινημένη, η Josephine παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και ευχαρίστησε τον Γιώργο Αρσενάκο, το team της Panik Records και τους συντελεστές των τραγουδιών, καθώς και το κοινό που είναι πάντα δίπλα της και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

josephine-4-scaled-large

Η βραδιά «έκλεισε» με την «εκρηκτική» και πάντα εντυπωσιακή performer, πλαισιωμένη από μουσικούς, να παρουσιάζει σε ένα special acoustic live μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του album.

josephine-1-1024x1536

Παρόντες στην απονομή, που έγινε στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Lolita’s» στο Νέο Ψυχικό, ήταν άνθρωποι από τον χώρο του τραγουδιού, των επιχειρήσεων, των μέσων ενημέρωσης και του ραδιοφώνου, συνεργάτες της Josephine, καθώς και συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα.

Το album «Τα Καλά Κορίτσια», που κυκλοφορεί από την Panik Records στις streaming υπηρεσίες καθώς και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων, αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό, με τα τραγούδια του να συγκεντρώνουν εκατομμύρια digital streams και YouTube views και να κατακτούν υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay. Μεταξύ των μεγάλων επιτυχιών του album είναι τα «Μοίρα», «Τα Καλά Κορίτσια», «Καθρέφτη Καθρεφτάκι Μου», «Πυρκαγιά», «Τηλέφωνο», «Μπερδέματα», «Κύμα Μου», «Είσαι Μια Θεά» και το ντουέτο της Josephine με τον Πέτρο Ιακωβίδη, «Γεια Σου».

Δειτε Επισης

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Σύντομα το σύμφωνο συμβίωσης. Πρέπει να παντρευτώ πριν γεννήσω»
«Ο Δημήτρης Κόκοτας συγκινείται και κλαίει όταν του βάζουν μαγνητοφωνημένη την φωνή της κόρης του»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Την προσωπική μου ζωή την διατηρώ για μένα, όσον αφορά τα παιδιά μου»
Ματίνα Παγώνη: «Ασθενείς, όπως η Μαρινέλλα, είναι ευσυγκίνητοι. Καλό είναι να μη δέχονται επισκέψεις»
H Έλενα Χριστοπούλου απαντά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Άνθρωπος είμαι, και θυμώνω και κακιώνω»
Νίνο: «Θα ήθελα να μην ξανασυζητήσουμε για τη Josephine! Έχει λήξει οριστικά»
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα η Αγγελική Ηλιάδη - Η γιαγιά της εξιτήριο και η εγγονή εισαγωγή
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη - Η συνάντησή του με τυφλή θαυμάστριά του
Η αποκάλυψη για τον γάμο του Γιάννη Πουλόπουλου: «Ήταν τρεις ημέρες όνειρο, είδα τον μπαμπά μου να χορεύει»
O Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του - Μάρτυρας η Τζένη Διαγούπη