Το σπαρακτικό «αντίο» του Harry Styles για τον θάνατο του 31χρονου Liam Payne

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει από χθες τα ξημερώματα η είδηση πως ο Liam Payne σκοτώθηκε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός μπαλκονιού ξενοδοχείου στην Αργεντινή σε ηλικία μόλις 31 ετών

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σοκ έχει προκαλέσει στους θαυμαστές του συγκροτήματος One Direction ο θάνατος του πρώην μέλους του συγκροτήματος, Liam Payne, ο οποίος σκοτώθηκε σε πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Ο Liam Payne, πρώην μέλος των One Direction, έχασε τη ζωή του ακαριαία από πολλαπλά τραύματα, μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου σε ξενοδοχείο στην Αργεντινή. Υπέστη κάταγμα στο κρανίο και οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Νέες πληροφορίες που ενδεχομένως να ρίχνουν φως στα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του, φέρνει στη δημοσιότητα η #DailyMail.

Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα, λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του, είχε απολυθεί από την δισκογραφική του εταιρεία.

Ο 31χρονος τραγουδιστής είχ υπογράψει συμβόλαιο με την Capitol Records τον Ιούλιο του 2016, όταν ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του. Τότε ο ίδιος εμφανιζόταν ενθουσιασμένος με τη συμφωνία. Όμως αρκετές πηγές εμφανίζονται να επιβεβαίωσαν στην #Dail Mail ότι είχαν χωρίσει οι δρόμοι της δισκογραφικής με τον Liam Payne.

Παράλληλα στις αρχές Οκτωβρίου ο εκπρόσωπος του είχε υποβάλει την παραίτησή του με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να μην διαθέτει εκπροσώπηση στα μέσα.

Η παραίτηση είχε έρθει, μάλιστα, σε μια στιγμή κατά την οποία η πρώην αρραβωνιαστικιά του, είχε ξεκινήσει δικαστικές διαδικασίες σε βάρος του κατηγορώντας την ότι προσπαθούσε να έρθει ξανά σε επαφή με την ίδια.

«Ήταν σαν όλη η μουσική καριέρα που είχε χτίσει τα τελευταία οχτώ χρόνια, να καταρρέει. Η εξέλιξη αυτή πρέπει να τον είχε συγκλονίσει» δήλωσε πηγή στην βρετανική ιστοσελίδα.

Την ίδια ώρα η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι μπορεί να ήταν αναίσθητος όταν έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Στην αναφορά της αρμόδιας υπηρεσίας της Αργεντινής αναφέρεται ότι από τη θέση της σορού του Πέιν μετά την πρόσκρουσή του στο έδαφος και από τους τραυματισμούς που διαπιστώθηκαν, δείχνουν ότι «δεν έκανε καμία κίνηση προστασίας του εαυτού του κατά την πτώση» και άρα μπορεί κατά την πτώση του «να ήταν σε κατάσταση μερικής ή πλήρους απωλειας των αισθήσεών του».

Στην ίδια αναφορά σημειώνεται πως όλα δείχνουν ότι ο Πέιν ήταν μόνος του όταν έπεσε στο κενό καθώς και ότι ο νεαρός τραγουδιστής «βρισκόταν σε κάποιας μορφής ξέσπασμα λόγω χρήσης ουσιών»


Άλλος ένοικος του ξενοδοχείου φέρεται να κατέθεσε ότι άκουσε «μια δυνατή, βίαιη κραυγή» από το δωμάτιο του λίγο πριν την πτώση του.

Όπως αναφέρει το #People.com ο ένοικος του ξενοδοχείου φέρεται να είπε ότι άκουσε «πολύ θόρυβο» από το δωμάτιο του τραγουδιστή τα λεπτά πριν τον θάνατό του.

«Αρχικά πίστεψα ότι κάνουν κάποιου είδους εργασίες στο δωμάτιο» φέρεται να είπε περιγράφοντας τους ήχους σαν να μεταφερόταν κάτι βαρύ ή σαν κάτι να χτυπούσαν.

Όπως φέρεται να είπε ο εν λόγω ένοικος, στη συνέχεια είδε προσωπικό του ξενοδοχείου «να μπαίνει και να βγαίνει» από το δωμάτιο του Πέιν καθώς και νέους θορύβους από το δωμάτιο μέχρι τις 16:30 το απόγυεμα της Τετάρτης (ώρα Αργεντινής)

Σοκαρισμένοι οι θαυμαστές του Liam Payne συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, αφού η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή με τους ιατροδικαστές να μπαίνουν και να βγαίνουν με λευκές προστατευτικές στολές και μπλε γάντια. Άναψαν κεριά και άφησαν μερικά λουλούδια στο σημείο, καθώς απέτισαν φόρο τιμής στον αγαπημένο μουσικό σταρ που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 31 του χρόνια.

Ο Βρετανός superstar Harry Styles, ο οποίος ήταν ένα από τα μέλη του συγκροτήματος One Direction μαζί με τον Liam Payne, έγραψε μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media για τον θάνατο του 31χρονου τραγουδιστή.

«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Liam. Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του», έγραψε ο Harry Styles, περιγράφοντας τον Liam Payne ως έναν ανοιχτόκαρδο άνθρωπο γεμάτο αγάπη και ενέργεια.

Δειτε Επισης

Ματίνα Παγώνη: «Ασθενείς, όπως η Μαρινέλλα, είναι ευσυγκίνητοι. Καλό είναι να μη δέχονται επισκέψεις»
H Έλενα Χριστοπούλου απαντά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Άνθρωπος είμαι, και θυμώνω και κακιώνω»
Νίνο: «Θα ήθελα να μην ξανασυζητήσουμε για τη Josephine! Έχει λήξει οριστικά»
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα η Αγγελική Ηλιάδη - Η γιαγιά της εξιτήριο και η εγγονή εισαγωγή
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη - Η συνάντησή του με τυφλή θαυμάστριά του
Η αποκάλυψη για τον γάμο του Γιάννη Πουλόπουλου: «Ήταν τρεις ημέρες όνειρο, είδα τον μπαμπά μου να χορεύει»
O Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του - Μάρτυρας η Τζένη Διαγούπη
Το σπαρακτικό «αντίο» του Harry Styles για τον θάνατο του 31χρονου Liam Payne
Λύγισε on stage η Rita Ora για τον θάνατο του Liam Payne: «Δεν μπορώ να το τραγουδήσω. Είμαι συντετριμμένη»
Καίτη Γαρμπή: «Δεν τους κόστιζε τίποτα, να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν»