Στενό on air μαρκάρισμα Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον χωρισμό του Κώστα Φραγκολιά: «Το τροφοδοτείς»

Η πρώτη on camera αντίδραση του Κώστα Φραγκολιά στις φήμες για τον χωρισμό του από την σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η πληροφορία ότι ο Κώστας Φραγκολιάς περνά κρίση στη σχέση του με τη σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη, μετά τις δηλώσεις του στο #StarBreakfast .

Σε αμηχανία ο Κώστας Φραγκολιάς στο #HappyDay μετά την ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει από την σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη.

1000_1d202fba-cecf-4da8-a64f-1fb16add94e7.width-800

«Είμαι σε μια δίωρη εκπομπή εννοείται θα το πω εδώ. Τώρα να βγαίνω στο δρόμο να συζητώ για την προσωπική μου ζωή – ειδικά για το συγκεκριμένο – δεν μου αρέσει και δεν μου αρμόζει πιστεύω», σχολίασε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ακολούθησε ο διάλογος με την Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Όλοι σε ψάχνουν από χθες για να σε ρωτήσουν για την προσωπική σου ζωή. Είσαι ένας άνθρωπος που έχει κάνει μία επιλογή, έχεις μία γνωστή σχέση κι υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτή η σχέση περνά δύσκολα» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Δεν θέλω να αναφέρω κάτι. Ουδέν σχόλιο! Άκουσα και κάτι παλαβά. Αν χρειαστεί να πω κάτι, είμαι σε μία δίωρη εκπομπή κι εννοείται ότι θα το πω εδώ. Να κάθομαι στον δρόμο να συζητώ για την προσωπική μου ζωή… Δεν μου αρέσει και δεν μου αρμόζει» απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Επειδή είσαι του χώρου, αντιλαμβάνεσαι ότι η απάντηση ουδέν σχόλιο είναι ότι ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει. Είναι σαν να το τροφοδοτείς» συνέχισε η παρουσιάστρια με τον Κώστα Φραγκολιά να λέει: «Όποιος επικοινώνησε μαζί μου τους είπα πείτε ό,τι θέλετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν πρόκειται να κρατήσω μούτρα.»

«Εγώ καταλαβαίνω ότι είσαι σε φάση που δεν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο» είπε στο τέλος η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η #SuperΚατερίνα και η Μένια Κούκου επικοινώνησε με τη Δώρα Πατσιώτη, η οποία δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι περαιτέρω παρά μόνο ότι δεν μπορεί να αρνηθεί το unfollow.

«Δεν θέλω να πω κάτι παρά μόνο ότι το unfollow φάνηκε και το είδαν κάποιοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να το αρνηθώ γιατί έχει γίνει. Μένω εκεί και δεν θέλω να πω κάτι άλλο» είπε η ίδια.

Untitled

Η Φαίη Σκορδά και η παρέα του #Buongiorno το πρωινό της Τετάρτης (16/10). Η συζήτηση άνοιξε στο πάνελ και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ως φίλος του γνωστού μοντέλου, έκανε το δικό του σχόλιο.

«Κρίμα, ρε να πάρει. Κρίμα, επειδή τους έχω συναναστραφεί… ό,τι θέλουν εκείνοι να κάνουν – αν ισχύει – αλλά είναι πολύ ταιριαστοί. Ήταν φιλαράκια», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εγώ επικοινώνησα χθες μαζί του, όπως όφειλα να κάνω επειδή συνεργαζόμασταν χρόνια, και μου έκανε την ίδια δήλωση: ουδέν σχόλιο. Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι μία σίγουρη απόφαση ή μία κρίση, από το λίγο που τον ξέρω», ανέφερε από την πλευρά της η Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Πρέπει όμως να σεβαστούμε αυτό που ο λέει ο ίδιος, ότι δεν θέλει να σχολιάσει κάτι», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

«Δεν υποτιμά κανέναν πάντως να μιλά από τον δρόμο, αν και εγώ δεν κάνω δηλώσεις στον δρόμο», επισήμανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη συνέχεια της κουβέντας.

«Είναι κάτι πολύ προσωπικό, είτε υπάρχει γάμος είτε όχι, που δεν αισθάνεσαι άνετα έτσι ξαφνικά να μιλήσεις για αυτό και είναι δικαίωμά του. Μπορεί να θέλεις τον χρόνο σου ή και να μην έρθει ποτέ αυτός ο χρόνος και πρέπει να είναι σεβαστό το τι θέλει να πει και πώς θέλει να το πει», σχολίασε κλείνοντας το θέμα η Φαίη Σκορδά.

Untitled

Δειτε Επισης

Η πρώτη on camera εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega
Γιώργος Λιάγκας: «Σου εύχονται ψόφο, θάνατο, καρκίνο οι ηλίθιοι του διαδικτύου, είναι επικίνδυνο»
Στράτος Τζώρτζογλου: «Πέρασα μαύρη περίοδο για δύο χρόνια. Νόμιζα ότι θα τελειώσω, θα πεθάνω»
ΟΑΣΑ Vs. Μπάγια Αντωνοπούλου: «Πήγε να πέσει σε διάζωμα, έκανε ζικ ζακ και κοιτούσε το κινητό»
Έκτορας Μποτρίνι: «Σας μιλάω… ζωντανά! Με πέθαναν! Δεν έκανα εγχειρήσεις, στη χολή και στα νεφρά»
Λάκης Γαβαλάς: «Στο σπίτι μου στη Μύκονο έκαναν τα ωραιότερα όργια 200 ατόμων! Με γερανό τα ναρκωτικά»
Ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα για τον Αντρέα Γεωργίου και την Σιμώνη Χριστοδούλου
Η Μαρινέλλα βγήκε από την εντατική: «Θέλει χρόνο, είναι μία πολύ δυνατή γυναίκα»
Η Αλεξάνδρα Νίκα στην πρώτη επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού
Στενό on air μαρκάρισμα Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον χωρισμό του Κώστα Φραγκολιά: «Το τροφοδοτείς»