Ιωάννα Τούνη κατά Γιώργου Λιάγκα μετά το ξέσπασμά του εις βάρος της: «Τραγική δημοσιογράφια»

Kαλλιτεχνικό Kατινάζ: Γιώργος Λιάγκας στα χαρακώματα με την Ιωάννα Τούνη - Δημόσιες αλληλοκατηγορίες και ξεμπρόστιασμα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα ρεπορτάζ της εκπομπής #ToPrwino την οποία παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, προκάλεσε κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του, η εκπομπή ασχολήθηκε με τα χαρακτηριστικά του ακινήτου όπου έμενε.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε αναλυτική αναφορά για τη βίλα όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πόσα τετραγωνικά είναι, το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, τι λουλούδια έχει ο κήπος, πόσα μπάνια κι αν διαθέτει... κουφώματα αλουμινίου. 

GZhT-lzWAAgbbW1

Λίγες ώρες μετά, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε με story μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο αναφέρει ότι παραδέχεται ότι έκανε λάθος και ανέλαβε όλη την ευθύνη επ’ αυτού.

«Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν στο σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις» έγραψε ο παρουσιαστής.

3b1c5a7d-1746-4890-a429-5b08b4568d89-866x1536.width-800

Σήμερα το πρωί 11/10 ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο λέγοντας ότι αναλαμβάνει πλήρως όλη την ευθύνη αναγνωρίζοντας παράλληλα πως ήταν μια τεράστια λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση και ζήτησε ξανά συγγνώμη.

Με ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του σχετικά με το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ, μόλις λίγες ώρες μετά τον θάνατό του και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

«Το θέμα που προβάλλεται στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν αφορά μεσιτικό γραφείο, αλλά τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου… Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της», έγραψε στο instagram η Ιωάννα Τούνη για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1.

anarthsh

Στην χθεσινή του εκπομπή (9/10) ο παρουσιαστής σχολιάζοντας τις αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη και το ξέσπασμα της κατά αεροπορικής εταιρείας για προσωπικό της θέμα, στράφηκε κατά της γνωστής instagramer.

Προλογίζοντας το θέμα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Η κυρία Τούνη δυσαρεστήθηκε με την κριτική που δέχτηκε από μερίδα των τηλεοπτικών εκπομπών και των social media. Λες και μόνο η κυρία Τούνη έχει δικαίωμα να μιλάει ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαίωμα επειδή δεν έχουμε 1 εκατομμύριο followers. Επίσης, να πω και κάτι για όλους όσοι κοκορεύεστε και βγάζετε και λεφτά -και καλά κάνετε- από τους followers. Μπορεί να έχει ενδιαφέρον η ζωή σας και να σας ακολουθεί κόσμος, μπορεί να δίνετε δώρα και αυξάνετε την πελατεία σας στα social media, δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ κοινωνικής καταξίωσης ο αριθμός ακολούθων στα social media.

Ζείτε σε μία κορυφή δική σας με ξύλινα πόδια, δεν είναι ουσιαστική κοινωνική καταξίωση οι εκατομμύρια ακόλουθοι που πιθανόν να έχετε. Δεν λέω για την κυρία Τούνη, αλλά γενικά, δεν κρύβεται τίποτα. Ένας influencer, γιατί ακριβώς -αν δεν έχει κι άλλη μία κοινωνική ή επαγγελματική διάσταση από πίσω- τον θαυμάζουν; Για να καταλάβω… Ο καθαρόαιμος influencer που δίνει δώρα, γιατί ακριβώς είναι άξιος θαυμασμού; Τη γνώμη μου λέω. Μου επιτρέπει, φαντάζομαι, η κυρία Τούνη να έχω κι εγώ γνώμη στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος και την τοποθέτηση των συνεργατών του, επί του θέματος, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Αν ο κύριος Στηβ που δεν ξέρω πώς τον λένε, διαφωνεί με την τηλεόραση που κάνουμε εμείς, θεωρώντας την κίτρινη, κόκκινη, παλιακή κτλ, η μοντέρνα τηλεόραση και η αισθητική που φέρνει το μοντέρνο, ποια είναι; Οι δικαιωματιστές κύριοι μάχονται στα social γ@@@ να εκφράζεται και να ντύνεται όπως θέλει. Ο μοντέρνος αυτός άνθρωπος είναι να βγαίνει και να κράζει επειδή δεν του αρέσει η αισθητική του ντυσίματός της; Εσείς οι μοντέρνοι άνθρωποι των social θέλετε να διώξετε εμάς τους παλιούς για να βρίζετε με τον δικό σας τρόπο χειρότερα, χωρίς παιδεία, χωρίς μόρφωση, χωρίς γνώση, χωρίς να μιλάτε πάνω από 100 λέξεις ελληνικά; Όχι κύριοι, δεν θέλουμε εσάς! Μείνετε στη γωνίτσα σας. Θέλουμε εμάς, συγγνώμη κιόλας. Αλλά είναι ντροπή».

«Η καταξίωση του τίποτα, αυτό να μάθουν τα παιδιά μας! Ένας τίποτας που αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει και το δημοτικό -δεν λέω για τον συγκεκριμένο- θέλει να φέρει το καινούργιο και να κράζει με τον δικό του τρόπο το παλιό. Μίλησα γενικά» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος.

Η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε σχετικά με την «κιτρινίλα» που επικρατεί στα πάνελ, αφού κάποιες εκπομπές σχολίασαν την περιπέτεια που έζησε σε αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Η δήλωσή της ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τόνισε μέσα από το #SuperΚατερίνα πόσο τη έχει στηρίξει τόσα χρόνια.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη που είναι κολλητή της φίλη, μίλησε στην ίδια εκπομπή κι ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με την Ιωάννα Τούνη για το «τσουβάλιασμα» στους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, σε νέο story που έκανε αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή κι εξήγησε ότι ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από την Ιωάννα Τούνη, καθώς δεν είχε καταλάβει τι είχε πει.

Untitled

Η Instagrammer στη συνέχεια, αναδημοσίευσε το story της και ξεκαθάρισε για τη δήλωσή της για τα τηλεοπτικά πάνελ: «Φαντάζομαι πόσο μπορεί να αποπροσανατολιστεί κάποιος από τις εκπομπές και τις μπούρδες και τις ανακρίβειες που ακούγονται... Βγήκα να μιλήσω για ένα συγκεκριμένο συμβάν που μας απέκλεισαν επίτηδες από μια πτήση "εμένα και την έγκυο κολλητή μου - και αναγκαστήκαμε να περάσουμε μια μέρα σχεδόν στο αεροδρόμιο και να φάμε άπειρη ταλαιπωρία (σας τα έδειξα όλα στα στόρι μου αναλυτικά) και βγήκαν ορισμένοι δημοσιογράφουν να σχολιάσουν τι φορούσαμε, γιατί πήγαμε με οικονομική εταιρία και δεν τα σκάσαμε σε business, σε ποιες νομίζουμε πως είμαστε για να μας ανοίγουν την πύλη πραγμα που δεν ζήτησα ποτέ μιας και η πόλη ήταν ανοιχτή όταν πήγα. Μου έκλεισε η αεροσυνοδός στα μούτρα την κορδέλα όταν της έδωσα το διαβατήριο ενώ ο Steve δε η Στέλλα πέρασαν 20 δευτερόλεπτα πριν από εμένα και ήμασταν όλοι μαζί παρέα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για να το κλείσουμε απότε το θέμα, γελοίους και κίτρινους αποκάλεσα αυτούς τους ανθρώπους στα πάνελ και τις εκπομπές που σχολιάζουν με ανακρίβειες και κιτρινίζουν θέματα για να κάνουν νούμερα, ενώ δεν έχουν μπει καν στον κόπο πριν να δούνε το βίντεο που πρόκειται να σχολιάσουν. Φυσικά και πάντοτε υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις και σωστοί επαγγελματίες που όντως κάνουν σωστή δημοσιογραφία».

Δειτε Επισης

Tσουνάμι αντιδράσεων κατά Γιώργου Λιάγκα: Οι παρουσιαστές τον δείχνουν με το δάχτυλο
Ιωάννα Τούνη κατά Γιώργου Λιάγκα μετά το ξέσπασμά του εις βάρος της: «Τραγική δημοσιογράφια»
Γιώργος Λέντζας κατά Γιώργου Λιάγκα: «Αν η ντροπή γινόταν ρεπορτάζ. Ευθεία προσβολή νεκρού»
Πρεμιέρα «ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ»: Οικογενειακές απρόβλεπτες καταστάσεις με άφθονο γέλιο
«Παραδοσιακή Βραδιά» με ακούσματα από τον ελληνικό κινηματογράφο
H Άση Μπήλιου επιστρέφει τηλεοπτικά με τις προβλέψεις της
Συγκινητικές στιγμές στο Ηρώδειο με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη - Η συνάντηση με τον πατέρα του, Άντη
Γιώργος Λιάγκας σε Λουκία Πιστιόλα: «Συμβουλευτήκατε δικηγόρους για αναδίπλωση, γιατί θα φας αγωγή»
Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Λιάγκας, Ανδρέας Μικρούτσικος στα χαρακώματα με την Ιωάννα Τούνη
Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είμαι μελαγχολικός άνθρωπος, έχω διαγνωστεί με κλινική κατάθλιψη»