Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά στον Κυριάκο Βελόπουλο μετά τα σχόλια για γυάλισμα σε... πόμολα στο στρατό

Στο αδιανόητο, προσβλητικό και χυδαίο σχόλιο του Κυριάκου Βελόπουλου απαντά ο Γιώργος Καπουτζίδης με ανάρτησή του σχετικά με τη θητεία του στον στρατό - Γιώργος Λιάγκας - Βαγγέλης Περρής: «Τιμωρήθηκε από το δικαστήριο με 1.045.000 γιατί πουλούσε μία κρέμα & έλεγε ότι δεν κολλάς κορωνοϊό» - Κώστας Αρζόγλου: «Αυτό που είπε ο Βελόπουλος είναι αισχρό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Tην, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και μετά τη συνέντευξη του κορυφαίου σεναριογράφου -ηθοποιού στο #ΤοPrwino του ANT1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης άφησε αιχμές για τα… πόμολα του στρατοπέδου, ενώ αναρωτήθηκε αν ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει πάει στρατό.

Πιο συγκεκριμένα, ο λογαριασμός του Κυριάκου Βελόπουλου έγραψε:

«Για τον κύριο Καπουτζίδη, επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;».

Ποιά ήταν όμως τα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη που προκάλεσαν την αντίδραση από την πλευρά του Κυριάκου Βελόπουλου;

«Ο κύριος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα που όταν το αλείφεις, σταματάει ο κορονοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον; Κανονικά θα έπρεπε να τον στείλουμε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Σαν ιατρική ανακάλυψη είναι πολύ σημαντικό να έχεις βρει αυτό που σταματάει μια ασθένεια.

Δε θα έπρεπε να στείλεις μια κάμερα να δούμε σε ποιο εργαστήριο ανακαλύφθηκε αυτό και ποιες χημικές ενώσεις χρησιμοποιήθηκαν; Είναι πολύ πιο σημαντικό θέμα. Αν ήμουν πρωθυπουργός θα τον είχα στείλει στη Γουχάν να περάσει με αυτό επάλειψη όλα τα πόμολα για να σταματήσει» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη.

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη

Δημοσιεύοντας φωτογραφία με την τηλεοπτική «Θεοπούλα» της σειράς «Παρά Πέντε» να κρατά ψαροντούφεκο, ο Γιώργο Καπουτζίδης απάντησε για τη θητεία του στον στρατό.

«Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται, πως στο στρατό παρουσιάστηκα τον Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα τον Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα τέσσερις μήνες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και από εκεί στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκκλήσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγρίτας. Αυτά και καλή χρονιά»

anarthsh-768x1357 (1)

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί για την ανάρτηση που έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε στο Πρωινό: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης μου είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου γιατί δεν ασχολείσαι με τον κ. Βελόπουλο, που έχει βρει ένα φάρμακο που τελειώνει τον κορωνοϊό. Ο κ. Βελόπουλος δεν το άφησε αναπάντητο και έκανε μία ανάρτηση πριν από λίγα λεπτά. Απάντησε στον κ. Καπουτζίδη με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, όντας συνήθως απαξιωτικός σε αυτούς τους οποίους αναφέρεται. Βάζει και μία φωτογραφία του Καπουτζίδη, που δεν είναι η πιο κολακευτική και είναι σαν κάπως στενοχωρημένος, τσαντισμένος».

«Κάποιες λέξεις έχουν χάσει την αξία τους, όπως η λέξη bullying και ομοφοβικός είναι πια αστείες έτσι όπως τις χρησιμοποιούμε.  Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να πάμε στα αρχέτυπα να δούμε τι είναι προσβλητικό, ανέντιμο να λέει κάποιος προς κάποιον άλλον. Θεωρώ ότι είναι πιο βασικό από το να χαρακτηρίζουμε με μία λέξη της μόδας. Ένα τέτοιο απρεπέστατο, απαράδεκτο και αντιαισθητικό σχόλιο. Πρέπει να πάμε σε μία λογική και μία κριτική κατά την ταπεινή μου γνώμη, η οποία να είναι πιο ουσιαστική. Χάνουμε την ουσία που είναι η ευγένεια από έναν άνθρωπο προς έναν άλλον.

Προφανώς ο κ. Βελόπουλος θέλει να συγκρατήσει και να μεγαλώσει ένα δικό του ακροατήριο, άρα πρέπει να βρίσει κάποιον δικαιώνοντας αυτά που έλεγε χθες ο Καπουτζίδης, ο οποίος είπε ότι κάθε μέρα θα με πει κάποιος γκέι ή ανώμαλο στην τηλεόραση. Εγώ είπα ότι δεν είναι έτσι και βγαίνει ο κ. Βελόπουλος -δεν τον είπε ανώμαλο-, όμως το σχόλιο να πάει να γυαλίσει πόμολα δεν ξέρω αν είναι ομοφοβικό και σεξιστικό, είναι όμως ένα απαράδεκτο, χυδαίο σχόλιο» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα για τη χθεσινή αναφορά του στο θέμα του Γιώργου Καπουτζίδη και μάλιστα ανέφερε ότι αρκετές φορές του έχουν πει να πάει καλεσμένος, αλλά ο ίδιος αρνείται. 

Μετά την προβολή του αποσπάσματος στο #ΤοPrwino, του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε, λέγοντας:

«Πάμε στα πραγματικά γεγονότα. Δεν είμαι από αυτούς που θα πει δεν ήξερα τι έπαιξε στην εκπομπή. Ξέρω πολύ καλά τι παίζει εκπομπή, αλλιώς βγαίνω και το λέω, Όμως, στο 99,9% έχω την τελική ευθύνη για το τι παίζει σε αυτήν την εκπομπή και τους ποιους καλούμε. Υπάρχουν και συνεργάτες που δρούνε ανεξάρτητα. Είχαμε κάνει μία λίστα και υπήρχε από την αρχή της σεζόν ο Κυριάκος Βελόπουλος με δικό μου πράσινο φως και η υπεύθυνη καλεσμένων μου είπε ότι τον κάλεσε δύο φορές μόνο. Ποτέ δεν είπε ότι δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή, είπε ότι εγώ δεν βγαίνω με skype κι αν θέλετε να έρθω στο πλατό. Την άλλη φορά είπε να βρούμε μία ημερομηνία να έρθω. Δημόσια λέει γιατί με καλείς, δε θα έρθω.

Δεύτερον, τον βλέπω ότι είναι πολύ ενημερωμένος με τη θεματολογία της εκπομπής. Χθες είδε το κομμάτι που η Κόνι Μεταξά μιλούσε στο podcast για τα σεξουαλικά της. Χαίρομαι που είναι τηλεθεατής μας γιατί δεν βλέπει μόνο αυτά που τον αφορούν, βλέπει και τα υπόλοιπα από ό,τι κατάλαβα. Μακάρι να ήταν και μηχανάκι της AGB να μας έδινε καμία μονάδα παραπάνω. Δεκτή θα ήταν.

Το άλλο είναι το εξής, που το λέει υποτιμητικά. Πρέπει να καταλάβει ο κ. Βελόπουλος ότι όπως αυτός απευθύνεται σε ένα ακροατήριο και τον κρίνει κάθε τέσσερα χρόνια και τον ψηφίζουν και μπαίνει στη Βουλή ότι και εμάς για 28 χρόνια μας κρίνει κάποιος άνθρωπος. Δεν μου έχουν δώσει τα αφεντικά δυνατότητα να έχω στον αέρα εκπομπές καθημερινές, επειδή είμαι πανέμορφος και έχω γράμμωση. Προφανώς κάποιος κόσμος με βλέπει, με ακολουθεί, θέλει να πει μπράβο για κάποια που λέω και για κάποια λένε δεν συμφωνούμε με εσένα Λιάγκα. Υπάρχει κάποιος κόσμος που ταυτίζεται θετικά ή αρνητικά. Για αυτό μου δίνεται αυτό το βήμα για 28 χρόνια γιατί είμαι από τους παλαιότερους στην ελληνική τηλεόραση. Πρέπει να καταλάβει ότι κι εμάς μας ψηφίζει τρόπον τινά ο κόσμος. Το να απαξιώνει ο κ. Βελόπουλος μία πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου που βλέπει καθημερινά αυτήν την εκπομπή και δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες αντίστοιχες εκπομπές, δεν τιμά τον ίδιο γιατί και σε ένα δημοκρατικό καθεστώς κι αυτόν τον ψηφίζουν για να είναι εκεί που είναι.

Εγώ ξέρω ότι ο κ. Βελόπουλος τιμωρήθηκε από το δικαστήριο για τον κορωνοϊό γιατί πουλούσε μία κρέμα και ότι έλεγε ότι με 15 -20 χειραψίες δεν κολλάς κορωνοϊό. Εγώ βέβαια έχω μία απορία. Πώς από τη μία δεν υπάρχει κορωνοϊός και από την άλλη μία κρέμα που τον σκοτώνει. Είναι λίγο οξύμωρο.» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Kαι ο Κώστας Αρζόγλου απαντά στις δηλώσεις Βελόπουλου: «Αυτό που είπε ο Βελόπουλος για τον Καπουτζίδη είναι αισχρό. Δεν αξίζει ούτε καν να το χαρακτηρίσω».

Δειτε Επισης

Τι απαντά ο Ρέμος για τη δέσμευση της περιουσίας του-«Δεν έχω φοροδιαφύγει, δεν με κάλεσαν για εξηγήσεις»
Σοκάρει o Γιάννης Στάνκογλου: «Tο παιδί δεν ήταν ούτε ενάμιση έτους και το κοπανούσε με βέργα!»
Φαίη Σκορδά για την σχέση της με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά: «Σώνει και ντε ότι είμαι με κάποιον, δεν είμαι»
Γιώργος Περρής: «Το ότι μίλησα ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου, ήταν μία πολιτική κίνηση»
Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της Κατερίνας Καινούργιου - Η κοινή φωτό
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Περνάω πολύ δύσκολα λόγω των κιλών. Είχα τάσεις αυτοχειρίας με τα χάπια»
Γιώργος Παπακώστας: «Όταν ήρθε η ώρα που καταστραφήκαμε οικονομικά, ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω»
Η τρυφερή αγκαλιά της κόρης του Στέλιου Ρόκκου: «Έχω ένα όπλο, ένα φτυάρι και ένα άλλοθι για τα παιδιά μου»
Οι τρυφερές ευχές της Νόνης Δούνια για τα γενέθλια της 19χρονης κόρης της: «Βλέπω μια γυναίκα που θαυμάζω»
Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής Τρουφάκου μέσα από ένα τρυφερό βίντεο: «Πολύ καλά πήγε αυτο!»