Το μήνυμα του Λεωνίδα Κακούρη για τοξικότητα και η αποχώρησή του από τον «Βασιλιά Ληρ» του Εθνικού

Η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για την αποχώρησή του από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» - Ποιος τον αντικαθιστά - «Δήλωσα πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο σκηνοθέτη. Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Και να χ@@ω και τα Μέσα και όλα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τετάρτης 3/1 η είδηση πως ο Λεωνίδας Κακούρης, που κατείχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», αποχώρησε αιφνιδιαστικά. 

Την είδηση της αποχώρησης του ηθοποιού από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου έκανε αρχικά γνωστή ο Άρης Καβατζίκης, κάνοντας λόγο για αδιευκρίνιστους λόγους.

«Έχουμε μία είδηση της τελευταίας στιγμής. Το ευχάριστο ή δυσάρεστο θα το κρίνουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Μία παραγωγή που δεν προλάβαμε ακόμα να δούμε και θέλαμε να δούμε τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο και το Εθνικό διαφήμισε αρκετά. Μία αιφνιδιαστική αποχώρηση για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους του Λεωνίδα Κακούρη από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του βασιλιά Ληρ. Η παράσταση χτιζόταν πολύ καιρό.

Έχουμε μάθει ως δημοσιογράφοι κάποιους αναφερόμενους λόγους, αλλά επειδή η θέση μας είναι λεπτή και δύσκολη, αν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι δεν θελήσουν να μιλήσουν για τους λόγους αποχώρησης, επιλέγουμε να πούμε ότι οι λόγοι είναι αδιευκρίνιστοι προς το παρόν» είπε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή.

Λίγες ώρες αργότερα, και ενώ ο ηθοποιός δεν έχει κάνει καμία σχετική δήλωση για την αποχώρησή του, το Εθνικό Θέατρο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι ο Λεωνίδας Κακούρης προχώρησε σε παραίτηση για προσωπικούς λόγους, ενώ στον ρόλο του θα βλέπουμε πλέον τον Γιάννη Νταλιάνη.

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

vasiliaslir

Οι προσωπικοί λόγοι που οδήγησαν τον Λεωνίδα Κακούρη οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Παρ’ όλα αυτά, ο ηθοποιός φαίνεται πως βρίσκεται σε μία περίοδο γενικότερου «ξεκαθαρίσματος» στη ζωή του με την έλευση του νέου χρόνου, όπως άφησε χαρακτηριστικά να εννοηθεί μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram, η οποία ωστόσο στη συνέχεια διαγράφηκε.

0654a92e-b94d-4939-ac8e-80e26a4b96c3

Μέσα σε όλα, στο βίντεο αυτό, ο Λεωνίδας Κακούρης άφηνε και διάφορες αιχμές για τον σκηνοθέτη της θεατρικής παράστασης.

«Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ζωή μετά από 4 μήνες ασκητικής για να καταφέρω να αρθρώσω τον βαρύ και αθάνατο λόγο του Βασιλιά Ληρ. Δήλωσα πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη ) Αυτά!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας αθώες ψυχές. Καλή μας Χρονιά!!!».

Ο ηθοποιός ακουγόταν να λέει πως δεν αντέχει άλλο τους τοξικούς ανθρώπους, πως προτιμά τους φίλους και το σκυλάκι του, ενώ έκλεινε την «εξομολόγησή» του με τα εξής λόγια:

«Η ψυχή μου γαρύφαλλο. Την έχω ανοίξει στους πάντες. Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη τηλεόραση, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@ω και τα Μέσα και όλα».

Ο Γιάννης Νταλιάνης αντικαθιστά τον ηθοποιό παίρνοντας τον ρόλο του με τις παραστάσεις να ξεκινούν και πάλι στις 13 Ιανουαρίου.

Περισσότερα αποκάλυψε το #ToPrwino και το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, ο Λεωνίδας Κακούρης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, καθώς αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αφωνία, όπως απάντησε η σύζυγός του σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Η κάμερα του ANT1 συνάντησε τον Γιάννη Νταλιάνη ο οποίος δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για την αντικατάσταση του ρόλου του Λεωνίδα Κακούρη

«Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Έχω πρόβα να κάνω γιατί είναι ένα σημαντικό έργο, πρέπει να ανταποκριθώ για να βοηθήσω όλη την κατάσταση. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους», ανέφερε ο Γιάννης Νταλιάνης. 

Γιάννης Μόρτζος: «Δεν ξέρω αν η αντικατάσταση που έγινε είναι η δέουσα»

Δειτε Επισης

Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Η ιδιωτική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Άσε να ζουν το παραμύθι, δεν χρειάζεται να ξέρουν»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»