Τα on air συλλυπητήρια στην Φαίης Σκορδά με αφορμή την ξαφνική απώλεια του πατέρα της

Μετά την Κατερίνα Καινούργιου, την Δανάη Μπάρκα και την Ελένη Τσολάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Λίτσα Πατέρα, ο Βαγγέλης Περρής, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Άρια Καλύβα, η Ελένη Βουλγαράκη, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κατερίνα Ζαρίφη έστειλαν τα συλλυπητήριά και την αγάπη τους - Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά για την κηδεία του πατέρα της o Γιώργος Λιάγκας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Σκορδάς που ήταν γνωστός ακτινολόγος, υπέστη ανακοπή καρδιάς, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Όπως έγινε γνωστό η κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά, θα γίνει σήμερα, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 15.00 στο Σταυροχώρι του Κιλκίς.

Η παρουσιάστρια, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της, με τους συνεργάτες της να επισημαίνουν ότι πρόκειται για μία από τις δυσκολότερες επαγγελματικές τους στιγμές… 

Φανερά θλιμμένοι οι συνεργάτες της παρουσιάστριας καλησπέρισαν τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στέλνοντας τα συλλυπητήριά τους στην παρουσιάστρια για την απώλεια του πατέρα της. 

«Θα έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για εμάς όλους εδώ είναι μια από τις πιο δύσκολες επαγγελματικές στιγμές να κληθούμε να κάνουμε Fay’s Time χωρίς τη Φαίη. Δεν μπορεί να γίνει, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή η οποία έχει ετοιμαστεί απ’ όλη την ομάδα», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην έναρξη της εκπομπής.

Σήμερα, λοιπόν, δεύτερη μέρα απουσίας της Φαίης και η εκπομπή #FaysTime ξεκίνησε με τους συνεργάτες της να λένε δυο λόγια, γι’ αυτή τη δύσκολη στιγμή της παρουσιάστριας.

«Δεύτερη μέρα για εμάς εδώ στο Fay’s Time δύσκολη! Ίσως η πιο δύσκολη… Έχουν περάσει ήδη 24 ώρες που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή που βιώνει η Φαίη μας και οι ψυχές όλων θα ήθελαν να είναι στο Κιλκίς. Τα σώματά μας όμως είναι εδώ, γιατί και η σημερινή εκπομπή θα πρέπει να βγει, όπως και τις επόμενες μέρες», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Μαρία Φραγκάκη είπε από την πλευρά της: «Στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά στη Φαίη, την αγάπη μας φυσικά και πραγματικά η σκέψη μας είναι μαζί της».

Αποχώρησε από το #ΤοPrwino στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι αφήνει την εκπομπή στα καλά χέρια των συναδέλφων του, Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη, Άριας Καλύβα και Ελένης Βουλγαράκη χωρίς εξηγήσει τους λόγους.

«Κύριοι συνάδελφοι θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα. Το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω κανονικά, πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί. Να είστε καλά. Πάμε σε διαφημίσεις, ευχαριστώ πολύ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Λιάγκας θα βρεθεί στο πλευρό της Φαίης Σκορδά για την κηδεία του πατέρα της, που θα τελεστεί σήμερα το μεσημέρι στο Σταυροχώρι του Κιλκίς. 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος διατηρεί πολύ στενή σχέση με τη Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τρίτης 30/1 μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή του με την απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού να βγει στον αέρα η εκπομπή, χωρίς την παρουσιάστρια.

«Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ό,τι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον χώρο μας, το να βγει κανονικά στον αέρα η εκπομπή της Φαίης. Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι. Ξαφνικά χάνει τον πατέρα η παρουσιάστριά σου, τι θες να κερδίσεις με αυτή την εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά; Μια εκπομπή που σέρνεται γιατί καταλαβαίνεις ότι όλη η ομάδα έχει επηρεαστεί, γιατί και η Φαίη είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με το συναίσθημα και έχει δεθεί με τους συνεργάτες της. Αυτοί λοιπόν είναι η προέκταση του πόνου που νιώθει αυτός ο άνθρωπος. Ως κανάλι και εργοδότης δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Ανά πάσα στιγμή έχει την ενημέρωση stand by, άβολο απαράδεχτο στα όρια του απάνθρωπου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

Και συνέχισε: «Εγώ ήθελα να πω στην Ελένη Μενεγάκη να φύγω σήμερα να πάω στην κηδεία, αλλά δεν μπορώ, δεν έχω τα κότσια. Είναι οι συνθήκες έτσι, ήμουν δύο εβδομάδες άρρωστος και έλειπα, λείπαμε και δύο εβδομάδες ως εκπομπή, άρα δεν γίνεται. Δεν θα μπω στο μυαλό των ιθυνόντων του ΣΚΑΙ, έπρεπε κάποιος όμως να βγει μπροστά και να το φρενάρει». 

Μετά την Κατερίνα Καινούργιου, την Δανάη Μπάρκα και την Ελένη Τσολάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Λίτσα Πατέρα, ο Βαγγέλης Περρής, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Άρια Καλύβα, η Ελένη Βουλγαράκη, ο Τάσος Τεργιάκης και η Κατερίνα Ζαρίφη έστειλαν τα συλλυπητήριά και την αγάπη τους

Ελένη Τσολάκη

«Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή πολύ ξαφνικά, μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες ώρες είναι οι επόμενες για εκείνη και την οικογένειά της. Είναι μια είδηση πραγματικά συγκλονιστική γιατί πραγματικά μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν ήταν γνωστό ότι μπορεί να αντιμετώπιζε κάτι σοβαρό. Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσουμε την βαθιά μας στήριξη και τη δύναμη που ευχόμαστε να έχει η Φαίη αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Κατερίνα Καινούργιου

«Διαβάσαμε μέσα από τα sites και το επιβεβαιώσαμε, ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, στον ύπνο του ο άνθρωπος ήταν νέος σε ηλικία, τον είχα δει πριν λίγο καιρό με τη Φαίη και τη σύζυγό του. Συλλυπητήρια να πούμε, δύναμη και κουράγιο και στη σύζυγό του και στη Φαίη αλλά και στον αδελφό της», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δανάη Μπάρκα

Πριν λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε για τη Φαίη Σκορδά και την απώλεια που της συνέβη σήμερα. Της έχουμε ήδη στείλει μήνυμα για συλλυπητήρια, αλλά θα ήθελα και δημόσια να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας σε εκείνη και την οικογένειά της γιατί αυτά τα πράγματα δυστυχώς δεν αντιμετωπίζονται εύκολα. Της στέλνουμε μια αγκαλιά παραπάνω και τα θερμά μας συλλυπητήρια», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε σε δηλώσεις της για τη Φαίη Σκορδά και την απώλεια του πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Η παρουσιάστρια του «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισε για τη Φαίη Σκορδά, αλλά και τον Δημήτρη Σκορδά, τον οποίο γνώριζε:

«Από το βάθος της ψυχής μου, για μένα ο Δημήτρης, ο μπαμπάς της Φαίης, είναι ένα κομμάτι στην ψυχή μου πολύ δυνατό. Μίλησα με τη Φαίη από το πρώτο λεπτό, γνώριζα την είδηση από τα ξημερώματα από την πρώτη στιγμή που συνέβη. Η Φαίη αυτή τη στιγμή είναι στο Κιλκίς, κοντά στη μαμά και τον αδερφό της. Θα είναι πολύ δύσκολο από εδώ και πέρα, γιατί το τηλεοπτικό πρόγραμμα που κάνει, είναι ψυχαγωγικό».

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όπως ανέφερε το πρωί της Τρίτης 30 Ιανουαρίου η παρουσιάστρια του Alpha: «Το μάθαμε χθες, την ώρα της εκπομπής, αλλά επειδή δεν είχε επιβεβαιωθεί η είδηση, δεν θελήσαμε να το ανακοινώσουμε και να το πούμε πρώτοι, δεν ξέραμε και τι συμβαίνει ακριβώς. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φαίης και στην κυρία Εύα, τη μαμά της. Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ο μπαμπάς της, Δημήτρης Σκορδάς με την μαμά της, την κυρία Εύα».

«Μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Εγώ, από τα πρώτα χρόνια του Alter που κάναμε και παρέα, οι γονείς της έρχονταν συχνά, ήταν και ανύπαντρη τότε… Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια Φαιάκι, να είσαι δυνατή και να σε προσέχει από ψηλά ο μπαμπάκας σου», είπε στο #HappyDay η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατερίνα Ζαρίφη

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι στενοχωρήθηκε πολύ με τη δυσάρεστη είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Δημήτρη Σκορδά.

«Αχ ρε γιαγιά μου έμαθα κάτι που στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. “Έφυγε” ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά. Να της πούμε τα συλλυπητήριά μας, την αγάπη μας, να είναι δυνατή. Πολύ με στεναχώρησε ειδικά αν το έχεις περάσει κι εσύ ακόμα παραπάνω. Να της πούμε πολλά πολλά συλλυπητήρια της Φαίης της αγαπημένης. Της στέλνουμε την αγάπη, την αγκαλιά μας και τη ζεστασιά μας» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί η σημερινή εκπομπή του #ΤoPrwino από την οποία αποχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, όλη η ομάδα θέλησε να στείλει τη συμπαράσταση στη Φαίη Σκορδά για τον θάνατο του πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Τεργιάκης είπε αρχικά: «Να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φαίης Σκορδά για τον χαμό του μπαμπά της. Σε λίγη ώρα γίνεται η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά. Καλό ταξίδι από εμάς, ενώνουμε τις φωνές μας με τη Φαίη και συμπαραστεκόμαστε ο καθένας από την πλευρά του».

«Είναι μία δύσκολη στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε -επειδή τα λόγια είναι πολύ φτωχά απέναντι στο γεγονός- να στείλουμε την αγάπη μας, μία αγκαλιά και ένα προσωπικό χάδι στη Φαίη» είπε από την πλευρά του ιδιαίτερα συγκινημένος ο Βαγγέλης Περρής, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, την Άρια Καλύβα και την Ελένη Βουλγαράκη να στέλνουν συλλυπητήρια από την πλευρά τους.

Στη συνέχεια, η Λίτσα Πατέρα ανέφερε πως «η μέρα είναι βαριά. Να πω κι εγώ στη Φαίη μας συλλυπητήρια. Ο μπαμπάς της πιστεύω ότι θα είναι πάντα δίπλα της και θα την αγαπάει πάντα. Κουράγιο».

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Aπεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Αλέξης Παπαδημητρίου