Μέρα Πρεμιέρας η Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου - Ποιοι κάνουν ποδαρικό και που - Οι ανακοινώσεις των καναλιών

Φαίη Σκορδά, Ελεονώρα Μελέτη, Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Λιάγκα, Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου, Δανάη Μπάρκα, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Σίσσυ Χρηστίδου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαρία Μπακοδήμου σε κατάσταση Πρεμιέρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με νέο τίτλο, νέα ώρα και νέα ομάδα, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ :

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στον ΣΚΑΪ πιο ανανεωμένη από ποτέ, με νέο τίτλο, νέα ώρα και νέα ομάδα, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου!

Μόλις οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 11:50 είναι «Fay’s time»! Η δική μας Φαίη έρχεται για να μας κρατά συντροφιά καθημερινά, με υπέροχη διάθεση, πλούσια ατζέντα και πολλές εκπλήξεις! Κάθε μέρα την ίδια ώρα θα κάνουμε «Fay’s time» και θα γινόμαστε όλοι μια παρέα!

Στο πλευρό της Φαίης θα βρίσκονται, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με το καυστικό του χιούμορ, η Μαρία Φραγκάκη και η Μάρτζυ Λαζάρου με τα εύστοχα σχόλιά τους, ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης με πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και φυσικά, ο «παλιός» της παρέας Άγγελος Βουράκης που θα μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στην επικαιρότητα.

Από την πρώτη κιόλας μέρα… όλη η παρέα θα είναι εκεί για να υποδεχτεί ξεχωριστούς καλεσμένους, να σχολιάσει θέματα και συνεντεύξεις που αξίζει να συζητηθούν, να αναλύσει αποκλειστικές ειδήσεις που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να μας παρουσιάσει νέες στήλες που θα καταγράφουν όλα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο.

Και επειδή, μπορεί να μην μας φαίνεται… αλλά είμαστε «καλοφαγάδες», ο «γκουρού» της μαγειρικής, Δημήτρης Σκαρμούτσος, θα είναι εκεί καθημερινά με τις υπέροχες συνταγές του!

Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας θα βρίσκεται η Αγγελική Γιαννακοπούλου και στη σκηνοθεσία, ο Φώτης Βλαχογιάννης.

Ραντεβού 11/09 στις 11:50 για «Fay΄s time»!

Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά, μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου θα κάνει η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή, #MegaΚαλημέρα.

H ανακοίνωση του σταθμού:

Από τη Δευτέρα κάθε μέρα είναι μια καινούργια «MEGA Καλημέρα»!

Η Ελεονώρα Μελέτη μάς καλωσορίζει ξανά τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:40 στο ολοκαίνουργιο πλατό της αγαπημένης εκπομπής του MEGA που συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία με την ενημέρωση.

Με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και τη χαρισματική της αμεσότητα, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να βάλει για τρίτη τηλεοπτική σεζόν το ξεχωριστό της στίγμα στην πρωινή ζώνη.

Μαζί της οι: Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πάτρας, Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νανά Παλαιτσάκη. Σχολιάζουν τις ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, ανοίγουν «παράθυρο» στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, φιλοξενούν συνεντεύξεις με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έτοιμη να μας πει την πιο δυναμική #MEGAΚαλημέρα!

meleti

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει με την εκπομπή, #SuperΚατερίνα, ανανεωμένη τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου στον Alpha! 

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, για τρίτη χρονιά στον Alpha, με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της. Η ομάδα της Super Κατερίνα έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά μας.

Μαζί με την Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα.

Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται πάντα στην καρδιά των εξελίξεων, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων.

Ο Πέτρος Συρίγος, ο καταξιωμένος chef με τις ευφάνταστες και εντυπωσιακές συνταγές του, δίνει καθημερινά λύση στο ερώτημα κάθε νοικοκυράς και… νοικοκύρη «τι να μαγειρέψω σήμερα».

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική, πιο ανθρώπινη πτυχή του εαυτού τους.

Η πιο αυθόρμητη πρωινή συντροφιά επιστρέφει ανανεωμένη!

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Ορφέα Αυγουστίδη, την Αργυρώ και τον Αστέρη από τον «Σασμό».

#SuperΚατερίνα από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα εώς Παρασκευή, στις 10:00 π.μ. στον Alpha!

Κατερίνα-Καινούργιου-1

#ToPrwino επιστρέφει τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και με μία ανανεωμένη ομάδα! 

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει:

«Πάντα ένα βήμα μπροστά στα θέματα της επικαιρότητας και την ανάδειξή τους από όλες τις πλευρές, με όλους τους πρωταγωνιστές σε πρώτο πλάνο.

«Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 και για άλλη μια χρονιά θα αφήσει το στίγμα του στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση.

Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία μας, ό,τι γίνεται viral, ό,τι μας δίνει χαρά ή μας προβληματίζει, ό,τι κάποιοι… δεν τολμούν να θίξουν, θα είναι στην καθημερινή θεματολογία του «Πρωινού».

Καθημερινά στις 09:50 στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας θα αναδεικνύει θέματα της επικαιρότητας, όπως κάνει τόσα χρόνια με επιτυχία, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος! Θα τα κοιτάει στα μάτια και με το καθαρό βλέμμα και την ευθύτητα που τον χαρακτηρίζει, θα παρουσιάζει την είδηση όπως πρέπει.

Παράλληλα, οι συζητήσεις-συνεντεύξεις του με τους ξεχωριστούς καλεσμένους θα κάνουν αίσθηση, για άλλη μια σεζόν.

Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, εκτός από τη δοκιμασμένη παρέα του Τάσου Τεργιάκη, της Φωτεινής Πετρογιάννη και της Άριας Καλύβα, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθενται νέοι συνεργάτες που θα κάνουν την ομάδα του «Πρωινού» ακόμα πιο δυνατή.

Ο Βαγγέλης Περρής επιστρέφει στην παρέα του «Πρωινού» και με το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, θα φέρει ανατροπές. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου θα έχει όλο το καυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελένη Βουλγαράκη θα αναδείξει όλα τα lifestyle θέματα και όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η κουζίνα του «Πρωινού» θα γεμίσει νέες γεύσεις και αρώματα από τις μαγειρικές ικανότητες του καταξιωμένου σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, ο οποίος θα φέρει φρέσκιες ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο κάθε τηλεθεατή.

Η Λίτσα Πατέρα, η σταθερή αξία του «Πρωινού», θα… μεσουρανήσει για άλλη μια χρονιά στο κομμάτι της αστρολογίας. Οι προβλέψεις της για κάθε ζώδιο, η επιρροή των πλανητών και οι γνώσεις της για ό,τι άλλο το σύμπαν μάς επιφυλάσσει, θα είναι ο καθημερινός οδηγός μας.

Από τις 11 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας και η ανανεωμένη ομάδα του «Πρωινού» έρχονται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 09:50».

to_proino_liagas

Ένα πλούσιο και χορταστικό πρωινό γεμάτο κέφι, ενθουσιασμό, ζωντάνια αρχίζει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 08:45 στο OMEGA CHANNEL!

Lifestyle νέα από την Ελλάδα, πρωινές πτήσεις στο εξωτερικό, άφθονη τηλεοπτική επικαιρότητα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, ζώδια, μαγειρική, όλα μπαίνουν στο «μπλέντερ» και συνθέτουν την πιο ξεχωριστή και λαχταριστή γεύση.

Οι απεσταλμένοι μας είναι παντού και καταγράφουν ό,τι συμβαίνει στο τηλεοπτικό σκηνικό και στον κόσμο της showbiz. Οι καλεσμένοι μας παραχωρούν τις πιο «ανατρεπτικές» συνεντεύξεις και… κάποιοι «υποβάλλονται» σε «απρόσμενες» δοκιμασίες!

Μαζί με την Ελένη και τον Ετεοκλή την παρέα συμπληρώνουν το «κομάντο» της ελληνικής δημοσιογραφίας Μαίρη Αργυριάδου, ο παθιασμένος και μαχητικός Κωνσταντίνος Ντάφλος και η γεμάτη αισιοδοξία και πάντα ενημερωμένη Λιλή Πυράκη.

Σταθερή συνταγή σε κάθε πλούσιο breakfast η «πλανητάρχισσα» Άση Μπήλιου, που αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και όχι μόνο.

Στην κουζίνα του Breakfast@Star καθημερινά ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης, μαγειρεύει το πιάτο της ημέρας και μοιράζεται μυστικά και αλήθειες των νόστιμων συνταγών του.

Καθημερινά στις 08:45 το Breakfast@Star υπόσχεται ένα πράγμα: Να γίνει το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας με θετική ενέργεια και χαμόγελο!

Γιατί είναι ωραίο να ξυπνάμε παρέα και να μοιραζόμαστε ένα Breakfast@Star γεμάτο χαρά!

Και η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει ανανεωμένη και πανέτοιμη για τη νέα σεζόν!

Από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 10:00 στο MEGA, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη!» έρχεται για τέταρτη χρονιά με τους ίδιους στόχους: να προσφέρει απλόχερα χαμόγελα, να ενημερώνει και να διασκεδάζει, χωρίς όμως να κλείνει τα μάτια σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα.

Η Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που έχει διαγράψει τη δική της ξεχωριστή πορεία στην πρωινή ζώνη, γίνεται η συντροφιά που θα βάλει χρώμα στη ζωή μας. Και επειδή η συνταγή της επιτυχημένης συνύπαρξης είναι δοκιμασμένη, μαζί της θα βρίσκονται και φέτος, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν. Μαζί με τη Δανάη Μπάρκα αποδεικνύουν πως ξέρουν να συζητούν διεξοδικά, να διαφωνούν εποικοδομητικά και να γίνονται μια μεγάλη παρέα με τους τηλεθεατές.

Το #HappyDay θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ταυτόχρονα με όλες τις υπόλοιπες πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με τους συνεργάτες της, βρίσκονται στις θέσεις τους για τις τελευταίες πινελιές πριν από την «εκκίνηση».

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι, η Σταματίνα, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς είναι πανέτοιμοι να μας πουν το πρώτο καλημέρα της σεζόν στις 07:45 της Δευτέρας, με πολύ κέφι, χιούμορ και κριτική ματιά πάνω στην επικαιρότητα.

Μαζί τους θα βρίσκεται ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος θα προσθέσει τη δική του πινελιά, αποκωδικοποιώντας τις πολιτικές εξελίξεις εντός και εκτός Ελλάδας, και ο Γιώργος Σατσίδης από το Λος Άντζελες, για όλα τα νεότερα από το χώρο της διεθνούς showbiz.

Στις επάλξεις θα βρίσκονται επίσης η Όλγα Λαφαζάνη με τις μοναδικές συνεντεύξεις της και ο Λευτέρης Μητσόπουλος, ο οποίος θα μας μεταφέρει όλα τα αστεία και αξιοπερίεργα που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της μοιράστηκαν με τους φίλους τους ενσταντανέ από την επιστροφή του στο πλατό για τις πρώτες πρόβες μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ολοταχώς ετοιμάζεται η Ελένη Τσολάκη για τη νέα της καθημερινή πρωινή εκπομπή στο Open στη ζώνη 10-1.

Η παρουσιάστρια με παλιούς και κυρίως νέους συνεργάτες ρίχνεται στη μεγάλη μάχη καθώς αποκτά κεντρικό ρόλο στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού.

Η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής προγραμματίζεται για τη Δευτέρα, 18/9 στις 9.50 και έχουμε τον τίτλο της.

Θα λέγεται «Πρωινό Σουσού» ένας τίτλος πολύ ταιριαστός αν υπολογίσει κανείς ότι μπροστά από τις κάμερες θα έχει εξαιρετικούς γνώστες του lifestyle, τον Νίκο Γεωργιάδη και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου ενώ μαζί τους θα είναι ο εύγλωττος Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Ήδη έγινε και η επίσημη φωτογράφιση για την εκπομπή ενώ οι συσκέψεις είναι καθημερινές με την ομάδα.

elenitsolaki_210925165_1142270902919344_6122883543327104139_n

Με ένα instastory επιβεβαίωσε ότι τη νέα σεζόν θα είναι στην εκπομπή #XamogelakaiPali και πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Κοινοποίησε το trailer της εκπομπής και έγραψε: «Ναι βρε παιδιά… ερχόμαστε» και έτσι αποκάλυψε ότι είναι η νέα συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη.

Ο λόγος για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου που εδώ και καιρό υπήρξαν οι φήμες ότι θα είναι το νέο πρόσωπο της εκπομπής, Χαμλογέλα και πάλι και επιβεβαιώθηκαν με μια ανάρτηση που έκανε η ίδια στο Instagram account της.

Στο πλευρό της η παρουσιάστρια θα έχει τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Νίκο Συρίγο, αλλά και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία εντάσσεται στην παρέα μετά την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη αλλά και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου.

ΣΙΣΣΥ-ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ-1-683x1024

Το #GeiaSou με τη Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει για δεύτερη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Μαρία Μπακοδήμου μαζί με τη Νάνσυ Παραδεισανού, Κωνσταντίνο Αρτσίτα και Ισίδωρο Φίκαρη θα καλησπερίσουν το τηλεοπτικό κοινό το ερχόμενο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι με πλούσια θεματολογία, αποκλειστικά και καυστικό σχόλιο!

Στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ανήκει πλέον η Μπέττυ Μαγγίρα και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και μαζί με τους συνεργάτες της στην καινούργια εκπομπή θα διασκεδάζει και θα ενημερώνει τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο τρέιλερ με την Μπέττυ Μαγγίρα, στο οποίο αποκαλύφθηκε ο τίτλος της εκπομπής και η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή της παρουσιάστριας θα λέγεται "I love ΣουΚου” και θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου στις 10:00.

Τα λόγια της Μπέττυς Μαγγίρα στο τρέιλερ της εκπομπής της

«Ερχόμαστε στον ΑΝΤ1 για να κάνουμε τα Σαββατοκύριακα σας…μπουμ», λέει στο τρέιλερ η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων