Priscilla Presley για την ηλικιακή διαφορά με τον Elvis: «Σεβόταν το γεγονός ότι ήμουν μόνο 14 ετών»

«Οι άνθρωποι σκέφτονται, "Ω, ήταν το σεξ", όχι, δεν ήταν, δεν έκανα ποτέ σεξ μαζί του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H Priscilla Presley βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για το βιογραφικό δράμα με τίτλο «Priscilla», της Sofia Coppola που έχει να κάνει με τη σχέση της με τον Elvis Presley

«Είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι και να παρακολουθείς μια ταινία για σένα, για τη ζωή σου, για την αγάπη σου», είπε αρχικά η Priscilla Presley ενώ δάκρυα έτρεχαν στα μάτια της.

Αφού πήρε ένα λεπτό για να συνέλθει, συνέχισε: «Η Σοφία έκανε καταπληκτική δουλειά. Έκανε τα μαθήματά της, μιλήσαμε μερικές φορές και πραγματικά έδωσα ό,τι μπορούσα για εκείνη».

Elvis-Presley-Priscilla-Presley-Relationship-Timeline-The-Way-They-Were-0002

Το «Priscilla», με την Cailee Spaeny στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Jacob Elordi στον ρόλο του βασιλιά του Rock 'n' Roll, παρουσιάζει τη σχέση της Priscilla με τον Elvis Presley από την πρώτη τους συνάντηση, όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών και εκείνος 24. Καθώς η ταινία παρασύρεται στον κόσμο τους, η Priscilla Presley ενηλικιώνεται και βρίσκει τη φωνή της. Ωστόσο, η ίδια επέμεινε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Έλβις δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ το νεαρό της ηλικίας της

«Ήταν πολύ δύσκολο για τους γονείς μου να καταλάβουν ότι ο Έλβις ενδιαφερόταν τόσο πολύ για μένα και γιατί», είπε.

«Και πραγματικά πιστεύω ότι ήταν επειδή ήμουν περισσότερο ακροάτρια. Ο Έλβις μου άνοιγε την καρδιά του με κάθε τρόπο στη Γερμανία: τους φόβους του, τις ελπίδες του, την απώλεια της μητέρας του - την οποία δεν ξεπέρασε ποτέ, μα ποτέ. Και ήμουν το άτομο που πραγματικά, πραγματικά καθόταν εκεί για να τον ακούσει και να τον παρηγορήσει. Αυτή ήταν πραγματικά η σύνδεσή μας. Παρόλο που ήμουν 14 ετών, ήμουν στην πραγματικότητα λίγο μεγαλύτερη στη ζωή, όχι σε αριθμούς. Αυτή ήταν η έλξη. Οι άνθρωποι σκέφτονται, "Ω, ήταν το σεξ". Όχι, δεν ήταν. Δεν έκανα ποτέ σεξ μαζί του. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ μαλακός, πολύ τρυφερός, αλλά επίσης σεβόταν το γεγονός ότι ήμουν μόλις 14 ετών. Ήμασταν περισσότερο σύμφωνοι στη σκέψη και αυτή ήταν η σχέση μας», ανέφερε η Priscilla Presley.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήξερα γιατί με εμπιστευόταν τόσο πολύ, αλλά με εμπιστευόταν. Και ποτέ, μα ποτέ, δεν είπα σε κανέναν ότι έβγαινα μαζί του και αυτό ήταν ένα άλλο θέμα που του άρεσε, είναι το γεγονός ότι δεν τον εγκατέλειψα ποτέ με κανέναν τρόπο. Ποτέ δεν είπα σε κανέναν στο σχολείο ότι τον έβλεπα. Έτσι, χτίσαμε μια σχέση και στη συνέχεια η σχέση μας συνεχίστηκε μέχρι που έφυγα. Και δεν ήταν επειδή δεν τον αγαπούσα - ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν ο τρόπος ζωής που ήταν τόσο δύσκολος για μένα, και νομίζω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να το καταλάβει αυτό. Αλλά αυτό δεν αμαύρωσε τη σχέση μας, εξακολουθούσαμε να είμαστε πολύ κοντά. Και φυσικά, είχαμε την κόρη μας και φρόντιζα να την βλέπει συνέχεια. Ήταν σαν να μην αφήναμε ποτέ ο ένας τον άλλον».

Νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου, η Sofia Coppola μίλησε επίσης για το πώς κατάφερε να καταλάβει πόσο νέα ήταν η Priscilla Presley όταν γνώρισε τον Elvis Presley.

«Μπορώ να πάω πίσω στην ηλικία αυτή και να θυμηθώ ότι ήμουν ερωτευμένη με έναν μεγαλύτερο άντρα και ροκ σταρ», είπε. «Απλά φαντάστηκα τον εαυτό μου από τη δική της οπτική γωνία».

Το «Priscilla» κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου.

Δειτε Επισης

Silia Kapsis: «Έχω να τον δω τον πατέρα μου από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη #Eurovision να με συγχαρεί»
Έγινε πρόταση γάμου από τον Χρήστο Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Το μονόπετρο με το μαύρο διαμάντι
Συγκλονίζει στην αυτοβιογραφία του, o Βασίλης Καρράς: «Ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση σε διάφορα σημεία»
Αναβολή στη δίκη για τη δεύτερη καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Αμίλητος on camera
Ποιος είναι ο 37χρονος σύντροφός της Μαρίνα Σάττι; – Μετά την αποκάλυψη, διέγραψε τα social media του
Βαρύ πένθος για την Βάνα Μπάρμπα - Πέθανε η μητέρα της σε ηλικία 85 ετών μετά από μάχη με την άνοια
Cindy Crawford για τον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή: «Για χρόνια εγώ κι οι αδερφές μου νιώθαμε ενοχές»
Οlivia Munn: «Έκανα ολική ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή, για να είμαι παρούσα στην οικογένειά μου»
Αντώνης Κρόμπας: «Με έδιώξαν από επτά σχολεία στο σύνολο, έφτασα μέχρι Μεσσηνία, τσογλάνι με μια λέξη»
Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το πάρτι που του ετοίμασε & το φιλί!