Priscilla Presley - Riley Keough: Κατέληξαν σε συμβιβασμό για τη διαχείριση της κληρονομιάς της Lisa Marie Presley

Γιαγιά και εγγονή φαίνεται πως τα «βρήκαν» - Απορρίφθηκε από την υπόλοιπη οικογένεια το αίτημα της Priscilla Presley να ταφεί δίπλα στον Elvis και την κόρη της Lisa Marie Presley και τον εγγονό της, Benjamin Keough αλλά ειναι χαρούμενη γιατί κατάφερε να κερδίσει... εκατομμύρια δολάρια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πολλά μέλη της διάσημης οικογένειας αναπαύονται στην έπαυλη του κτήματος Graceland στο Μέμφις

Το αίτημα που έκανε η Priscilla Presley για να ταφεί δίπλα στον Elvis απορρίφθηκε από την υπόλοιπη οικογένεια, κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων που έκαναν, μετά τον θάνατο της Lisa Marie Presley.

Η 77χρονη ζήτησε μετά τον θάνατό της, να ταφεί δίπλα στον καλλιτέχνη, στο κτήμα Graceland στο Μέμφις, όμως κανείς δεν έδωσε την έγκρισή του, σύμφωνα με το #ΤΜΖ.

Εκτός από τον Εlvis, πολλά ακόμα μέλη της διάσημης οικογένειας αναπαύονται σε αυτόν τον χώρο. Μεταξύ τους η Lisa Marie Presley που έφυγε από τη ζωή, πριν λίγους μήνες, καθώς και ο γιος της, Benjamin Keough.

Οι εκπρόσωποι της Priscilla Presley δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τα δημοσιεύματα, ούτε έχουν επιβεβαιώσει την είδηση.

Όπως και να 'χει, μπορεί η οικογένεια να απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα, ωστόσο η ίδια φαίνεται πως είναι ευχαριστημένη με την έκβαση των διαπραγματεύσεων, αφού κατάφερε να κερδίσει εκατομμύρια δολάρια, μετά τον θάνατο της κόρης της, Lisa Marie.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της Priscilla Presley, εκείνη και η εγγονή της, Riley Keough κατέληξαν σε συμβιβασμό, σχετικά με τη διαχείριση της κληρονομιάς που άφησε η κόρη της πρώτης. Σε δηλώσεις που έκανε στην #PageSix, ανέφερε πως οι δύο γυναίκες δεν βρίσκονται πλέον, σε αντιδικία.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη δικαιούχος της κληρονομιάς της μητέρας της είναι η Riley Keough, με τη γιαγιά της, Priscilla Presley, να λαμβάνει αρκετά εκατομμύρια δολάρια μέσα από αυτή την υπόθεση.

Σε επίσημη ανακοίνωση στο #PageSix, ο συνύγορος της Priscilla Presley, δήλωσε εκ μέρους της: «Η οικογένειά μου έχει λύσει όλη την παρεξήγηση που είχε σχέση με την έκκλησή μας στο δικαστήριο και το αίτημα για ερμηνεία των αρχείων, ύστερα από τον πρόωρο θάνατο της κόρης μου, Lisa Marie».

«Αν και τα media έκαναν αυτή την έκκληση να μοιάζει σαν μήνυση, θέλω να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δεν υπήρξε μήνυση εναντίον της πολυαγαπημένης μου εγγονής. Ως οικογένεια, είμαστε ευτυχισμένοι που το λύσαμε μαζί. Η οικογένειά μου κι εγώ ελπίζουμε πως οι πάντες θα μας χαρίσουν την ιδιωτικότητα που χρειαζόμαστε για να θρηνήσουμε πραγματικά, τη Λίζα Μαρί και να περάσουμε προσωπικό χρόνο μαζί. Σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε όλους. Η οικογένεια Πρίσλεϊ είναι πιο δυνατή από ποτέ», συμπλήρωσε.

Μέχρι στιγμής, ο συνήγορος της Riley Keough δεν έχει απαντήσει στα σχόλια αυτά. Ωστόσο, δήλωσε στο CNN πως η πελάτης του είναι πολύ ευχαριστημένη από την έκβαση της υπόθεσης.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»