Ρένα Μόρφη, Παναγιώτης Βασιλάκος & Ειρήνη Νικολοπούλου εγκλωβισμένοι στον Βόλο - Η κραυγή αγωνίας

Ώρες αγωνίας για τη δημοσιογράφο και την τραγουδίστρια: «Δεν έχουμε ρεύμα, ώρα να πνιγούμε» - H δραματική διάσωση γυναίκας - Συγκλονιστικές εικόνες της κακοκαιρίας Daniel

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ξέσπασε η Ρένα Μόρφη από τον Βόλο για την κακοκαιρία Daniel όπου σαρώνει όλη τη Μαγνησία κι έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Ο νομός βρίσκεται σε κατάσταση lockdown, ύστερα από μήνυμα που εστάλη στους κατοίκους από το 112.

Η γνωστή τραγουδίστρια, με καταγωγή από τη Μαγνησία, θέλησε να εκφραστεί έξω από τα δόντια στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

«Αυτή τη στιγμή ο Βόλος βουλιάζει. Έχει σπάσει το ποτάμι. Δεν έχουμε ρεύμα. Ήδη δύο νεκροί στη Μαγνησία. Αφού καήκαμε, ώρα να πνιγούμε» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

renamorfi2-2

Λίγο αργότερα, μάλιστα, έδειξε και την κατάσταση που επικρατεί στον δρόμο όπου βρίσκεται το πατρικό της.

renamorfi2-1

Και η γνωστή δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου βρέθηκε αποκλεισμένη το τελευταίο 24ωρο σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Βόλου, ο οποίος από χθες βρέθηκε στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Daniel.

Η δημοσιογράφος μίλησε στο #TLifeγια όλα όσα συνέβαιναν στο ξενοδοχείο, στο οποίο εγκλωβίστηκε μαζί με 54 ακόμη ανθρώπους εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.

«Δεν έχει γίνει ακόμη ο απεγκλωβισμός. Είμαστε ακόμη εδώ και μας έχουν πει να μη φύγουμε. Είμαστε στον 4ο όροφο» ανέφερε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου.

«Τώρα (απόγευμα Τρίτης 5/9) είναι η χειρότερη στιγμή όλης της ημέρας. Οι διάφοροι άνθρωποι που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα με αυτοκίνητα σταματήσαν λίγο, αλλά η κατάσταση είναι χειρότερη από ό,τι ήταν το πρωί. Στο ξενοδοχείο είμαστε 55 άτομα. Είχαν έρθει αρκετοί άνθρωποι για έναν γάμο. Ο κ. Μπέος είναι δίπλα μας, μας στέλνει την Πυροσβεστική, δεν έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή να τραβήξουν νερό, απλά δεν έχουμε ρεύμα. Πλησιάζει το βράδυ και δεν έχουν καταφέρει να αποκατασταθεί αυτό» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

«Φοβούνται οι άνθρωποι εδώ, έχουν κλειστεί όλοι μέσα. Έχω μια άλλη αντιμετώπιση μιας κατάστασης λόγω εμπειρίας, απλά προσπαθώ όσο μπορώ να ενημερώνω ότι είμαστε εδώ, να μην το ξεχνάνε. Είμαστε το μόνο κτίριο στο κέντρο που είμαστε 55 άτομα εδώ μέσα. Προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη και να ενημερώσω τους πάντες να έχουν στο μυαλό τους ότι δεν είμαστε 1-2 άνθρωποι αλλά 55.

Η είσοδος είναι πολύ εύκολο να πλημμυρίσει. Επειδή είμαστε στον 4ο τους είχαν πει ότι είχαν κλείσει τα φρεάτια. Είχαν κλείσει τελείως και επειδή έβρεχε πάρα πολύ θα πλημμυρίζαμε και από τον τέταρτο προς τα κάτω. Δεν είναι και τόσο απλό… Η οικογένεια μου ανησυχεί πάρα πολύ και η κόρη μου και τα ανίψια μου» τόνισε η Ειρήνη Νικολοπούλου

Kαι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, βρίσκεται στο Πήλιο όπου περνά μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφό του. 

Ο πρώην Bachelor όμως ενώ ήθελε να επιστρέψει στην Αθήνα, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί καθώς έχει αποκλειστεί στο βουνό των Κενταύρων και μοιράστηκε μαζί μας ένα συγκλονιστικό βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Λοιπόν, παιδιά, έχουμε αποκλειστεί στο Μούρεσι, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα αν και πρέπει να επιστρέψουμε. Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο. Εγώ κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Τόσες πολλές αστραπές το δευτερόλεπτο, ασταμάτητα… Παιδιά, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται. Σκάνε οι βροχές και οι αστραπές και οι κεραυνοί από πάνω μας με μανία», τον ακούμε να λέει στο βίντεο και συνεχίζει:

«Είναι μοναδικό το θέαμα, εντάξει, το να το ζει κάποιος αλλά… Καλά, εντάξει… Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε ούτε αύριο, δυστυχώς, στην Αθήνα. Είναι συγκλονιστικό όλο αυτό».

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»