Σπύρος Παπαδόπουλος: «Πολλές φορές δεν περνούσα καλά στην εκπομπή, υπέφερα. Δεν θα το ξαναέκανα»

Η σπάνια εξομολόγηση για τον θάνατο του αδελφού του: «Είχα τσαντιστεί, τότε έλεγα, γιατί να μην πιστεύω στο Θεό, σαν την γιαγιά μου, που τώρα είναι ευτυχισμένη πως είναι ένα αγγελούδι δίπλα του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής #Στούντιο4 έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 4/6 ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», μεταξύ άλλων, μίλησε για τον θάνατο του αδελφού του, αποκαλύπτοντας τον λόγο που είχε τσαντιστεί. 

«Όταν έφυγε από τη ζωή ο αδελφός μου ήταν πολλά τα προβλήματα. Στην οικογένεια υπήρχε πολύ στοργή αλλά δεν μπορώ να πω ότι μετά τον θάνατο του ότι οι γονείς μας έγιναν πιο αυστηροί», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος. 

«Για κάποιους μήνες τα πράγματα ήταν περίεργα αλλά μπορώ να πω ότι το κουβάλησαν καλά. Είχα τσαντιστεί τότε γιατί εγώ δεν πίστευα, είχα μια γιαγιά όμως που πίστευε πολύ και μου έλεγε “μην κάνεις έτσι ρε παιδί μου, τώρα είναι ένα αγγελούδι δίπλα στον θεό”. Τότε λοιπόν έλεγα, γιατί να μην πιστεύω ρε γαμώτο σαν την γιαγιά μου που τώρα είναι ευτυχισμένη. Ο θάνατος του αδελφού μου δεν με φόβισε, αντιθέτως ήμουν κασκαντέρ, σε ότι με τράβαγε πήγαινα», κατέληξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη μουσική εκπομπή που παρουσίαζε επί σειρά ετών στη μικρή μας οθόνη.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε πως «δεν περνούσα πάντα καλά στην εκπομπή. Ήταν πολλές οι φορές που δεν περνούσα καλά. Άμα δεν πήγαινε η βραδιά όπως ήθελα ή αν λέγονταν κάποια πράγματα, είτε από τραγούδια είτε γενικά κάτι στην ατμόσφαιρα δεν μου άρεσε, υπέφερα.  Οι φίλοι μου το καταλάβαιναν, «καλά χθες είχε τα χάλια σου» μου έλεγαν».

«Πολλοί άνθρωποι έρχονταν είτε για να μιλήσουν για τη δουλειά τους είτε γιατί είχαν υποχρέωση στον τάδε. Το θέμα είναι όμως ότι μετά από 20 λεπτά λύνονταν οι γραβάτες και άρχιζε το γλέντι. Ε, αυτό γουστάριζα εγώ! Που τους έβλεπα δηλαδή ότι πια περνούσαν καλά».

«Με τα τραγούδια, με την παρέα και όλο το κλίμα περνούσα και εγώ πάρα πολύ καλά. Ενώ δούλευα, περνούσα καλά. Δεν θα το ξανάκανα τώρα, έκλεισε ο κύκλος μετά από 17 χρόνια» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Πέρσι την Πρωτοχρονιά ζορίστηκα. Έχει κλείσει μέσα μου, έχει κλείσει, ζορίστηκα. Δεν θα το ξαναέκανα».

Δειτε Επισης

Δανάη Παππά: «Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δε με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»
Μάριος Φραγκούλης για το τροχαίο του: «Είχα κάταγμα στο στέρνο, έπρεπε να μείνω ακίνητος για καιρό»
Η απάντησή της Ναταλίας Δραγούμη σε σεξιστικό σχόλιο: «Είναι 8 το πρωί & έχω λάβει 10 φωτο με... μόρια»
Η τοποθέτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τα χαλιά αξίας 17.890 ευρώ στο Υπουργείο Τουρισμού
Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»