#Farma: Η μια αποχώρησε με αιχμές και κλάματα & η άλλη παρέμεινε με πανηγυρισμούς στις κερκίδες

#Farma: Ο Κουτσόπουλος «δίνει ρέστα» στη Φάρμα με τις ατάκες του: «Έχεις ντυθεί σαν κομπάρσος του Ρουβά» - «Εάν συνεχίσει θα την πιάσω από το μαλλί & θα την κάνω σβούρα! Με ειρωνεύτηκε το τσουλ…» - Φούντωσε ο καβγάς ανάμεσα στις μονομάχους! Όλοι εναντίον της Μαρίας του ξέσπασε σε λυγμούς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H πρώτη εβδομάδα της «Φάρμας» φτάνει στο τέλος της, και ήταν γεμάτη συγκινήσεις και ανατροπές.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκε, αρχικά, 12 παίκτες και τους ετοίμασε ένα παραδοσιακό τραπέζι, με θέα το μαγευτικό Μαίναλο. Πριν καλά - καλά προλάβουν να απολαύσουν το γεύμα και να εγκλιματιστούν, οι παίκτες έλαβαν μέρος στην πρώτη δοκιμασία για την ανάδειξη του αρχηγού, και νικητής ανακηρύχθηκε ο Σπύρος Κοσμάς. Την αμέσως επόμενη ημέρα κατέφθασαν ακόμα 8 παίκτες και οι ισορροπίες ανατράπηκαν.

Δύο ομάδες διαμορφώθηκαν και οι νέοι παίκτες όρισαν αρχηγό επί τόπου, τον Νίκο Παρλάντζα. Η μεν πράσινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει την πρώτη δοκιμασία επάθλου και να εξασφαλίσει τη διαμονή της στο σπίτι, η δε γαλάζια αναγκάστηκε να μετακομίσει στη σκηνή.

Στην πρώτη δοκιμασία ασυλίας ηττήθηκε η γαλάζια ομάδα και ο αρχηγός της υπέδειξε ως 1ο Μονομάχο τη Μαρία Περπινιά.

Οι γαλάζιοι έχασαν και στη δεύτερη δοκιμασία ασυλίας, με αποτέλεσμα η Μαρία να αναγκαστεί να επιλέξει τον 2ο Μονομάχο από την ομάδα της. Δυσκολεύτηκε να αποφασίσει αλλά τελικά κατέληξε στην Έλενα Καραμβάση. Και οι δύο διανυκτέρευσαν στα Σπιτάκια των Μονομάχων, ώστε να προετοιμαστούν σωματικά και ψυχολογικά.

Μία δύσκολη ημέρα ξημέρωσε στο ριάλιτι για τη Μαρία Περπινιά και την Έλενα Καραμβάση. Μία από τις δύο θα αποχωρήσει απόψε το βράδυ, αφού πρώτα μονομαχήσουν.

Και οι δύο διανυκτέρευσαν στα σπιτάκια των Μονομάχων, για να προετοιμαστούν σωματικά και ψυχολογικά όμως η ψυχολογία ήταν στον πάτο.

«Δεν ξέρω, έτσι ξύπνησα. Θέλω πάρα πολύ να μείνω εδώ. Θα προσπαθήσω να νικήσω, πιο πολύ επειδή με βλέπουν οι δικοί μου», είπε κλαίγοντας η Μαρία Περπινιά.

Λίγο πριν τη Μονομαχία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέφτηκε την Έλενα στο δεντρόσπιτο και εκείνη μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της μαζί του.

«Έβαλα τις σκέψεις μου σε μια τάξη. Θα τα δώσω όλα για όλα σήμερα. Και οι δυο θέλουμε να παραμείνουμε στο παιχνίδι. Δε μου άρεσε η στάση της Μαρίας. Δε με ενόχλησε που με επέλεξε με πείραξε που δε με ενημέρωσε. Εγώ εκείνη την ώρα το έμαθα. Είχα την αίσθηση. Την έπιασα και της μίλησα για να τη βγάλω από τη δύσκολη θέση, κι εκείνη το έπαιξε μπερδεμένη. Δε θα επέλεγε άντρα. Θεωρώ ότι το έκανε όλο αυτό για να δημιουργηθεί μια ίντριγκα, ένα παιχνίδι του μυαλού», είπε εκείνη με τη σειρά της.

Η εβδομάδα κλείνει με το Συμβούλιο του Αχυρώνα και τη Μονομαχία Αποχώρησης!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τις δύο Μονομάχους στα δεντρόσπιτα και εκείνες μοιράζονται μαζί του κάποιες σκέψεις τους, σχετικά με τα όσα προηγήθηκαν.

Η Έλενα Καραμβάση έχει το πλεονέκτημα να διαλέξει τρεις δοκιμασίες για την αποψινή μονομαχία, ενώ η Μαρία Περπινιά δύο, καθώς είχε και το πλεονέκτημα να διαλέξει αντίπαλο. Πέντε θα είναι συνολικά οι δοκιμασίες, που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα! Και οι δύο έχουν το δικαίωμα σε μία μόνο δοκιμασία να επιλέξουν έναν συμπαίκτη τους, για να διαγωνιστεί στη θέση τους.

O διάλογός του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με την Έλενα Καραμβάση τον έκανε να αισθανθεί αμήχανα.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάλογός τους είχε ως εξής:

Λ.Κ.: Λοιπόν, αυτές είναι οι δοκιμασίες. Να σου πω… Το τηλέφωνο του πρίγκιψ, που το θέλω, το έχεις κρατήσει;

E.K.: Της πριγκίπισσας!

Λ.Κ.: Της πριγκίπισσας, μια χαρά! Γιατί θα μας φάνε ζωντανούς.

E.K.: Και είναι και ελεύθερη, αν και βέβαια είσαι παντρεμένος… οπότε δε γίνεται.

Λ.Κ.: Όχι, δεν θέλω πριγκίπισσα. Έχω τη δικιά μου πριγκίπισσα και είμαι μια χαρά.

E.K.: Κάποιον να της προξενέψουμε, ίσως; Είναι πολύ όμορφη!

Λ.Κ.: Τέλος με το κουτσομπολιό, πάμε παρακάτω.

E.K.: Να δούμε τις δοκιμασίες ε;

Λ.Κ.: Ναι, πάμε στο δια ταύτα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στον Αχυρώνα και συζητά μαζί τους για την εμπειρία τους μέχρι τώρα, για τις εργασίες που πρέπει να φέρνουν εις πέρας καθημερινά αλλά και για τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Πριν ξεκινήσουμε πρέπει να πω κάτι γιατί τα ενδυματολογικά δεν μπορώ να τα αφήνω να πέσουν κάτω. Έχεις ντυθεί Νικόλα σαν κομπάρσος του Ρουβά στο "τώρα αρχίζουν τα δύσκολα" με λίγο από "κροκοδειλάκια"», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ήταν αρκετό για να κάνει τους πάντες να γελάσουν.

Οι τόνοι, όμως, ανεβαίνουν, όταν δίνεται ο λόγος στις δύο μονομάχους.

Γρήγορα άναψαν τα αίματα ανάμεσα στην Έλενα και τη Μαρία, όταν η πρώτη ισχυρίστηκε ότι η συμπαίκτριά της δεν της είπε ότι θα την επιλέξει ως δεύτερη μονομάχο, ενώ η Μαρία ανέφερε το αντίθετο.

Άλλωστε η Μαρία, από το προηγούμενο κιόλας επεισόδιο, είχε δείξει καθαρά – στην κάμερα της Φάρμας – τη διάθεση για τη συμπαίκτρια της. «Μας γλεντάει και θα τη σκίσω» είχε δηλώσει με πυγμή.

Έτσι, πιστή στον λόγο της, βάλθηκε να «τρελάνει» την συμπαίκτρια της με επιφωνήματα και εκφράσεις του τύπου: «Φταίω πάρα πολύ που υπήρξα ειλικρινής απέναντι σου. Φταίω πάρα πολύ. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή. Ντροπή σου, ντροπή σου».

«Φταίμε όλοι! Είμαστε όλοι μας παράλογοι, κακοί και τρελοί» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Καραμβάση στον αχυρώνα το βράδυ της Πέμπτης.

Με τη σειρά της, μιλώντας απευθείας στην κάμερα για τη Φάρμα, η Μαρία Περπίνια εξομολογήθηκε τα εξής. «Δεν θα με τρελάνει εμένα η Έλενα, τελείωσε! Με ειρωνεύτηκε κιόλας το τσουλ… Με ειρωνεύτηκε, ρε φίλε! Με ειρωνεύτηκε την ώρα που είπα: φτάνει πια σταμάτα! Έκανε και το ύφος, κάτι τέτοια».

«Λυπάμαι, πάρα πολύ που πρέπει να αγωνιστώ μαζί της. Λυπάμαι που πρέπει να συνυπάρχω στον ίδιο χώρο μαζί της», είπε η Έλενα.

O παρουσιαστής ρώτησε τη Μαρία αν θα επέλεγε κάποιον άλλο μονομάχο κι εκείνη απάντησε πως θα επέλεγε και πάλι την Έλενα, γιατί θεωρεί ότι της ταιριάζει.

«Γελάω απλά. Χθες, έγιναν πολλές αποκαλύψεις, αλλά δεν ήθελα να το συνεχίσω, γιατί ήμασταν όλοι κουρασμένοι, όποτε το παρουσίασα και εγώ ότι το είχαμε συζητήσει. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που δε γνωρίζει τη λέξη ειλικρίνεια. Προσπάθησα να το προστατεύσω όλο αυτό γιατί είναι και μάνα δυο παιδιών», είπε χαρακτηριστικά με την Έλενα να συμπληρώνει:

«Ειλικρινά ντρέπομαι που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Το ψέμα μπορεί να με βγάλει εντελώς εκτός εαυτού. Αυτή η γυναίκα έχει τσακωθεί με την αλήθεια, δεν ξέρει τι πάει να πει αλήθεια. Το να με κοροϊδεύει ο άλλος μέσα στα μούτρα μου μπορεί να με τρελάνει».

«Εάν το συνεχίσει μέσα θα την πιάσω από το μαλλί και θα την κάνω σβούρα, ε; Εμένα ψεύτρα δε θα με πει κανείς», είπε κλαίγοντας η Μαρία.

Η ώρα της Μονομαχίας έχει φτάσει! Ποια από τις δύο θα υπερισχύσει; Θα εκμεταλλευτούν το δικαίωμα να επιλέξουν κάποιον συμπαίκτη τους, για να τις αντικαταστήσει;

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Η Μαρία θα υποδείξει το νεο αρχηγό της γαλάζιας ομάδας

To trailer 5ου επεισοδίου | Δευτέρα 2.10.2023

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!