#Farma: Η νικήτρια ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας - Η Μαρία επέλεξε τον αντίπαλο μονομάχο της

#Farma: Ο Νίκος αποσύρθηκε από τον αγώνα ενάντιον του αντίπαλου αρχηγού - Τι συνέβη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το τρίτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης , #Farma, με τον δεύτερο αγώνα ασυλίας για την πρώτη εβδομάδα.

Ειδικότερα μετά από την οικειοθελή αποχώρηση του Σπύρου Αθανασίου και τον τραυματισμό της Μαρίλιας, λόγω του ατυχήματος με το άλογο και της μεταφοράς της στο νοσοκομείο, η γαλάζια ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας.

Έτσι ο Σπύρος Κοσμάς, ως αρχηγός της ομάδας υπέδειξε ως 1η Μονομάχο την Μαρία Περπινιά. Οι συνθήκες στη σκηνή συνεχίζουν να δυσκολεύουν τη γαλάζια ομάδα ενώ κάποιοι από τους παίκτες έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν προβλήματα και με το φαγητό. Στο σπίτι δεν είναι όλοι σύμφωνοι με τον τρόπο που εκτελούνται κάποιες εργασίες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Ο Σπύρος Κοσμάς, ως αρχηγός της ομάδας υπέδειξε ως 1η Μονομάχο την Μαρία Περπινιά.

Οι συνθήκες στη σκηνή συνεχίζουν να δυσκολεύουν τη γαλάζια ομάδα ενώ κάποιοι από τους παίκτες έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν προβλήματα και με το φαγητό.

Στο σπίτι δεν είναι όλοι σύμφωνοι με τον τρόπο που εκτελούνται κάποιες εργασίες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσορίζει τους παίκτες στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας, όπου θα πρέπει να χωριστούν σε ζευγάρια. Τα μέλη της ομάδας που θα καταφέρουν να αποσπάσουν περισσότερες φορές τον «Κρίκο», θα κατακτήσουν τη νίκη και κανένα μέλος αυτής της ομάδας, δεν θα κινδυνεύει με αποχώρηση.

Για τη χαμένη ομάδα ακολουθεί Συμβούλιο.

Κάποια μέλη της έχουν πάρει «βαριά» την ήττα και είναι απογοητευμένα με την απόδοσή τους. Η Μαρία είναι προβληματισμένη, καθώς ως 1η Μονομάχος θα κληθεί να επιλέξει τον 2ο ή τη 2η Μονομάχο.

Πόσο δύσκολη θα είναι αυτή η απόφαση για τη Μαρία και με ποια κριτήρια θα γίνει η επιλογή; Πως θα νιώσει εκείνος ή εκείνη που θα επιλέξει;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο αντίπαλοι θα διανυκτερεύσουν σε δύο μαγικά δεντρόσπιτα - τα λεγόμενα «σπιτάκια των Μονομάχων», ώστε να ξεκουραστούν, να ηρεμήσουν και να σκεφτούν τη στρατηγική τους για την επερχόμενη Μονομαχία του Αχυρώνα.

To trailer 4ου επεισοδίου | Πέμπτη 28.9.2023

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και η δημοσιογράφος, Ελισάβετ Οικονόμου.

Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την παρουσία του στη «Φάρμα». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχθηκε πως έκανε λάθος στην κριτική που έκανε εκ των προτέρων για την επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως του ζήτησε συγγνώμη.

«Ήταν καταπληκτικό το τρέιλερ που έκανε, ήταν φανταστικός, φοβερά άνετος. Μπορεί να παίρνει και το βραβείο της χρονιάς. Στη Φάρμα τον είδα πάρα πολύ λίγο, έκανα ένα ζάπινγκ κάποια στιγμή», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Η έννοια του παρουσιαστή σε ένα reality είναι να προσπαθεί να βγάλει πράγματα μέσα από αυτά που συμβαίνουν. Ειδικά στα reality κάποιες φορές ίσως πρέπει να «γεννήσεις», να δημιουργήσεις καταστάσεις και συναισθήματα. Αυτή είναι μία ιδιαίτερη τεχνική και τη γνωρίζει μία ειδική κατηγορία παρουσιαστών.

Αυτή ήταν η μόνη μου ένσταση στην αρχή, αν και του ζήτησα συγνώμη στη συνέχεια, γιατί έπρεπε πρώτα να τον δούμε τον άνθρωπο και μετά να τον κρίνουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Δεν είναι όλα: πάμε να παρουσιάσουμε κάτι. Πιστεύω ότι στο κομμάτι της παρουσίασης θα πρέπει να υπάρχει αυτό το κάτι παραπάνω. Ο Λεωνίδας είναι γλυκύτατος, σε τραβάει. Ας τον αφήσουμε να δούμε», κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»