Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων Mente Fuerte & Δανάης Μπάρκα: «...η καλύτερη απάντηση σε έναν ηλίθιο»

Η νέα απάντηση όλο νόημα του Mente Fuerte μετά τις δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Δανάη Μπάρκα διαφώνησε με τις απόψεις της Μαρίας Σολωμού σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν νεαρά κορίτσια, με τον τράπερ Mente Fuerte να ξεσπά εναντίον της για να υποστηρίξει τη σύντροφό του.

Η παρουσιάστρια του Mega απάντησε στις αναρτήσεις του καλλιτέχνη μέσα από την εκπομπή #FaysTime: «Είναι ωραίο να έχουμε οι άνθρωποι διαφορετικές απόψεις, να γίνονται ανοιχτοί διάλογοι, να κουβεντιάζουμε. Μόνο παραγωγικό είναι αυτό. Δεν ξέρω τι εικόνα έχει για εμένα και ούτε χρειάζεται να το αναλύσουμε. Ο καθένας να πορεύεται με τις απόψεις του, με την αισθητή του, με το τι κάνει».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Mente Fuerte έδωσε μία νέα απάντηση στα σχόλια της Δανάης Μπάρκα.

Untitled

Με ένα Instagram Story μέσα από το αυτοκίνητο, ο τράπερ έγραψε όλο νόημα: «Silence is the best responce to a fool – Η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση σε έναν ηλίθιο».

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε στον αέρα της εκπομπής της, #MegaΚαλημέρα την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον Mente Fuerte με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για τις νέες κοπέλες και τις αισθητικές επεμβάσεις που υποβάλλονται.

«Εγώ θεωρώ ότι όλο αυτό που έχει γίνει είναι όλο λάθος. Είναι από την αρχή, μέχρι το τέλος ένα λάθος. Έχουμε μια Μαρία Σολωμού η οποία είπε τη γνώμη της για κάτι θίγοντας ένα κοινωνικό φαινόμενο και αντί να εστιάσουμε στο κοινωνικό φαινόμενο, σχολιάζουμε τι είπε η Μαρία, τι είπε η Δανάη για τη Μαρία, τι είπε ο Mente Fuerte για τη Δανάη, τι είπε ο ένας για τον άλλο.»!

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: Είναι όλο λάθος και έχουμε αφήσει ένα κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο το έθιξε η Μαρία Σολωμού με ζήλο και πάθος, με χαρακτηρισμούς, που όπως είπαμε εμείς τους σχολιάσαμε υπερβολικούς, το οποίο φαινόμενο το προσπερνάμε, ενώ μας καταπίνει και είναι γύρω μας».

1695881296196-533979052-meleti-gia-barka-kai-solomou

Τη διαφωνία ανάμεσα σε Δανάη Μπάρκα και Μαρία Σολωμού σχολίασε η Φαίη Σκορδά και η παρέα της

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ παρακολουθώντας τις δηλώσεις στο podcast της ηθοποιού για τις αισθητικές επεμβάσεις νεαρών κοριτσιών, ανέφερε πως η Μαρία Σολωμού δεν πέρασε το μήνυμά της με τον σωστό τρόπο στρέφοντας τις ευθύνες στους γονείς.

«Η Μαρία Σολωμού είναι πιο κοντά στα κορίτσια είναι νεανική και γι’ αυτό πολλά κορίτσια την παρακολουθούν στο podcast», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Και συνέχισε: «Πήγε να προστατέψει τα κορίτσια και έριξε το βάρος αλλού… τις μαμάδες σχολίασε. Δηλαδή, αν η Μαρία Σολωμού κάνει κάτι κακό στον εαυτό της, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό, από μία πλαστική, μία αισθητική επέμβαση, κάνει κάτι που δεν της ταιριάζει… θα έπρεπε οι δικοί της άνθρωποι να την κλειδώσουν σε ένα σπίτι; » ήταν τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για τη Μαρία Σολωμού.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!