Φώτης Σεργουλόπουλος: «Εάν θώπευαν την Πάολα on stage, αντί στον Βαγγέλη Κακουριώτη θα γινόταν...»

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο στα social media, στο οποίο δείχνει τον Βαγγέλη Κακουριώτη να δέχεται σεξουαλική παρενόχληση, από γυναίκα θαμώνα (στο bachelorette της), σύμφωνα με τις φήμες που ακολούθησαν, την χώρισε ο σύντροφός της - Όπως είπε, ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ και δεν θυμόταν τίποτα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το βίντεο που έχει γίνει viral εδώ και λίγες ώρες, στο οποίο μία γυναίκα θαμώνας φαίνεται να προσπαθεί να φιλήσει τον νεαρό τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη, όσο τον θωπεύει, την ώρα που εκείνος βρίσκεται στην πίστα, θέλησε να σχολιάσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

O παρουσιαστής του «Πρωίαν σε είδον» είπε χαρακτηριστικά:  «Υπάρχει ένα θέμα εάν δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Πολλοί από αυτούς που γράφουν στο Twitter λένε ότι εάν αυτό συνέβαινε από άνδρα θαμώνα σε γυναίκα τραγουδίστρια, θα είχε γίνει ο κακός χαμός. Θα είχε έρθει η αστυνομία και θα τον είχε συλλάβει»

«Εγώ αισθάνομαι ότι ένας άνθρωπος που βλέπει ένα περιστατικό, έχει στο μυαλό του πως ο άνδρας έχει μία ισχυρότερη θέση που μπορεί να το αντιμετωπίσει, να το διαχειριστεί και πολλές φορές δεν παρεμβαίνουμε. Όμως, δεν τον ρωτήσαμε τι αισθάνθηκε εκείνη την ώρα και μάλιστα στη δουλειά του», πρόσθεσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και κατέληξε:

«Εάν γινόταν αντίστροφα, εάν δηλαδή ένας θαμώνας φερόταν σεξιστικά σε μία γυναίκα τραγουδίστρια, θα είχαμε αντιδράσει διαφορετικά. Είμαστε λίγο σκληρόπετσοι σε αυτό το θέαμα, ενώ είμαστε πιο ευαίσθητοι στο άλλο θέαμα. Εάν αυτό συνέβαινε στην Πάολα, θα τον είχαν πάρει σηκωτό οι υπάλληλοι του μαγαζιού και θα τον είχαν βγάλει έξω».

Η εκπομπή #SuperΚατερίνα βρήκε την κοπέλα, εν ονόματι Mia Karolys και μίλησε μαζί της, με την ίδια μετανιωμένη να ζητά συγγνώμη και να εξηγεί ότι είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν καταλάβαινε τι έκανε.

«Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Πήγα μόνο για ένα πάρτι φίλου μου. Πήγα πρώτη φορά στη ζωή μου μπουζούκια. Ήπια μερικά ποτά και μετά βρέθηκα στη σκηνή με τον τραγουδιστή. Δεν κατάλαβα τίποτα. Χίλια συγγνώμη, εγώ πήγα στα μπουζούκια για να κάνω πάρτι. Πάρα πολύς κόσμος μου μιλάει άσχημα στα social media. Εγώ μπορώ να πω μόνο χίλια συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»