Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση: O γάμος της χρονιάς λεπτό προς λεπτό

Η παράκληση στους δημοσιογράφους, τα νυφικά της Δήμητρας, η είσοδος στη δεξίωση, ο πρώτος χορός των νεόνυμφων, η μπομπονιέρα, η γαμήλια τούρτα και οι λαμπεροί καλεσμένοι στον γάμο τους - Η συγκίνηση στη γαμήλια δεξίωση και η αφιέρωση στη μητέρα του γαμπρού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβυττό και έπειτα ακολούθησε δεξίωση στο Anassa City Events.

Το ζευγάρι αποφάσισε να γίνει εκεί το μυστήριο, καθώς ο πατέρας Δημήτριος είναι ο πνευματικός και των δύο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφθασε οδηγώντας ο ίδιος το αυτοκίνητό του. Ο Ντάνος φορούσε ένα μαύρο κοστούμι που έφτιαξε για εκείνον ο Νίκος Αποστολόπουλος, με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

IMG_9908

Κάτω από το εκκλησάκι ήταν συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι και κάμερες. Μόλις τους είδε ο γαμπρός του ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και έκανε παράκληση να μην μπουν κάμερες στην εκκλησία.

IMG_9909

«Ευχαριστώ αρχικά που ήρθατε. Να μας επιτρέψετε να εξελιχθεί το μυστήριο. Και το βράδυ να μιλήσουμε έξω από το κέντρο. Είναι μια μέρα σημαντική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η νύφη καθυστέρησε 30 λεπτά, αλλά ο καλός της την π[ερίμενε με χαμόγελο και την αγκάλιασε τρυφερά κατά την άφιξή της.

ntougas1

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας, και η Ειρήνη Λουπασάκη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φίλησε πρώτα το χέρι της πεθεράς του και χαμογελώντας αγκάλιασε τη Δήμητρα Βαμβακούση που έλαμπε μέσα στο MiRo νυφικό της.

nyfi

Μια σφιχτή αγκαλιά και έπειτα δυο φιλιά στο μάγουλο και γέλια να ακολουθούν από τα σημάδια από κραγιόν που άφησε η νύφη στον γαμπρό. «Πάμε μαζί πάνω, είμαι με αμηχανία» η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος την έπιασε από το χέρι να προχωρήσουν στο εσωτερικό της εκκλησίας των Αγίων Ισιδώρων.

Οι νεόνυμφοι πιασμένοι χέρι χέρι κατέβηκαν τα σκαλιά και δεν σταμάτησαν να δέχονται ευχές. Οι καλεσμένοι τους φυσικά τους έριχναν ρύζι.

Μόλις έφθασαν στην είσοδο ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση επιβιβάστηκαν στο νυφικό αυτοκίνητο και έφυγαν για τη γαμήλια δεξίωση.

Μόλις έφθασαν στον χώρο της δεξίωσης τους περίμεναν οι κάμερες και οι φωτογράφοι και οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί.

Η νύφη επέλεξε μια δεύτερη εμφάνιση για το γαμήλιο πάρτι. Το δεύτερο νυηφικό της ήταν εξίσου λαμπερό και εντυπωσιακό, αλλά λίγο πιο άνετο καθώς είχε λεπτή τιράντα και λιγότερο τούλι, από το πρώτο.

DSC_8987 IMG_0014-1 IMG_0016-1 IMG_0022 IMG_0016-1
DSC_8987 IMG_0014-1 IMG_0016-1 IMG_0022 IMG_0016-1

Ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύζυγός του προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους με τον Ντάνο να αρνείται να φιλήσει τη νύφη μπροστά στους φωτογράφους.

Το ζευγάρι μετά το μυστήριο μοίρασε μπομπονιέρες και κεράσματα στους καλεσμένους του. Η μπομπονιέρα του γάμου ήταν λιτή και συνοδευόταν από παραδοσιακές δίπλες που έφερε η οικογένεια του Ντάνου από τη Σκιάθο.

mpomponiera

Ωστόσο, στο κτήμα δόθηκε ένα ακόμη δώρο στους καλεμένους για να «μελώσει» το ζευγάρι. Πρόκειται για ένα μικρό βαζάκι μέλι που έγραφε χαραξτηριστικά meant to bee και τα ονόματα των νεόνυμφων.

meloma

Η είσοδος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση στη δεξίωση και ο

πρώτος χορός των νεόνυμφων

Οι δυο τους έφθασαν στον χώρο της εκδήλωσης μαζί και φωτογραφήθηκαν. Ο Ντάνος είχε ωστόσο, μια αμηχανία και αρνήθηκε να φιλήσει τη νύφη μπροστά στην κάμερα.

Η είσοδος του ζευγαριού έγινε με ένα medley αγαπημένων τραγουδιών τους, όπως το «30-40» από τις Μέλιsses και το «Σ’ αγαπώ» του Νίκου Βέρτη και ακολούθησε το «Πρώτη Θέση στην καρδιά μου» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μάλιστα δημοσίευσε και ένα Video του ζευγαριού όταν πήγαινε να κόψει τη γαμήλια τούρτα.

Και ακολούθησε ο πρώτος χορός του Ντάνου και της Δήμητρας, με τη μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αφού σε βρήκα δεν σε αφήνω». Με τον Ορέστη Τσανγκ να τραβά video σε αυτήν την τρυφερή στιγμή του ζευγαριού.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει όσους παρευρέθηκαν στον γάμο του εκ μέρους της μητέρας και εμφανώς συγκινημένος ευχήθηκε όλα τα παιδιά να έχουν μια μέρα σαν τη δική του.

Ακολούθησαν τα συγκινητικά λόγια της νύφης, η οποία κι εκείνη δήλωσε πόσο ευτυχισμένη είναι που έχει γνωρίσει τη μητέρα του αγαπημένου της.

Αμέσως μετά το τέλος της τελετής, το νιόπαντρο ζευγάρι έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, με τους δημοσιογράφους να ρωτούν τη Δήμητρα Βαμαβακούση για τις ευχές που έλαβε περί εγκυμοσύνης.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ωστόσο, αντέδρασε στην σχετική ερώτηση: «Δεν θα ήθελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Και θα ήθελα να πω το εξής: Όταν ρωτάνε κάποια πράγματα μια γυναίκα, πρέπει να σκέφτονται πρώτα αν… αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά; Θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει με αυτό που της έχει τύχει; Μπορεί να το διαχειριστεί; Έχει βοήθεια – δεν έχει βοήθεια; Είναι μόνη της;».

Η Δήμητρα Βαμβακούση κατέληξε: «Μόνο αυτό θέλω να πω και να σεβαστούμε όλοι μία κατάσταση οποιασδήποτε γυναίκας και να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά».

Οι λαμπεροί καλεσμένοι στον γάμο τους

DSC_8975 IMG_9895 IMG_9892 IMG_9973 IMG_9947 IMG_9954 IMG_99147633 IMG_9964-1 IMG_9951 μαριολα kokkinak tzolas tsalikis rania guestq IMG_9933 IMG_9887 IMG_99616619 IMG_9930 IMG_9916 IMG_9928 IMG_9965 IMG_9974 IMG_9923 IMG_9978 IMG_9919-1 IMG_9906 IMG_9982
DSC_8975 IMG_9895 IMG_9892 IMG_9973 IMG_9947 IMG_9954 IMG_99147633 IMG_9964-1 IMG_9951 μαριολα kokkinak tzolas tsalikis rania guestq IMG_9933 IMG_9887 IMG_99616619 IMG_9930 IMG_9916 IMG_9928 IMG_9965 IMG_9974 IMG_9923 IMG_9978 IMG_9919-1 IMG_9906 IMG_9982

Το ζευγάρι, μετά το μυστήριο, γλέντησε μαζί με συγγενείς και φίλους, ωστόσο, υπήρχαν κάποιες πολύ σημαντικές απουσίες…

Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Το γεγονός αυτό κράτησε μακριά από τον γάμο και τον αδελφό του Ντάνου, ο οποίος, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα στο#ΤoPrwino, ήταν στο νοσοκομείο στο πλευρό της μητέρας τους.

Επιπλέον, όπως είπε ο δημοσιογράφος, η κουμπάρα Ειρήνη Λουπασάκη, για προσωπικούς της λόγους δεν έγινε δεύτερη κουμπάρα του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά σχολίασε όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από τον γάμο, ενώ απάντησε στην… καταγγελία της δημοσιογράφου Έλενας Σωτηροπούλου, η οποία με βίντεο στο instagram ανέφερε πως η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποχώρησε άρον άρον από το πάρτι διότι δεν της δόθηκε θέση στα πρώτα τραπέζια.

«Παιδιά έφυγα γιατί είμαι μία σταρ», σχολίασε αρχικά με χιούμορ η Φαίη Σκορδά.

«Συγγνώμη, είναι δυνατόν εγώ να είχα μια τέτοια αντίδραση; Μου αρέσει το ρεπορτάζ όπως το είπε η κυρία γιατί να μην πρωταγωνιστώ κι εγώ σε τέτοιες ίντριγκες;», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε όλη την αλήθεια: «Εγώ ξέρω πως όταν πήγα στη δεξίωση ήταν τόσο νωρίς που όλα τα τραπέζια άδεια. Η κυρία με τον  σύντροφό της ήρθαν μετά.  Όσοι συνάδελφοι ερχόντουσαν από τα άλλα κανάλια, περνούσαν να μου κάνουν παρέα. Κάποια στιγμή όταν σηκώθηκα να φύγω γιατί δεν μπορούσα να κάτσω παραπάνω, πήγα χαιρέτησα το ζευγάρι, βγήκαν οι φωτογραφίες», απάντησε η Φαίη Σκορδά μέσω της εκπομπής της. 

Ο Πέτρος Νάζος αποκάλυψε στο #HappyDay: «Ήταν βαρύ το κλίμα μέχρι να φτάσει στην εκκλησία. όλη την ώρα έκλαιγε. Κατά την προετοιμασία της για νύφη δεν μπορούσε να σηκωθεί και να ετοιμαστεί. Μάλιστα την ίδια μέρα, πριν από τον γάμο είχαν πάει ξανά στο νοσοκομείο για να πάρουν την ευχή της μητέρας του Γιώργου».

Και σε άλλο σημείο τόνισε ο δημοσιογράφος: «Θέλω να πω πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ακύρωσε το bachelor του με λίγους και καλούς φίλους. «Το Σάββατο με τη Δήμητρα Βαμβακούση το πέρασαν στην εντατική στο πλευρό της μητέρας του που δίνει μια πολύ δύσκολη μάχη».

Ο Ντάνος μιλώντας για τη μητέρα του, λύγισε και είπε «όλα τα παιδιά να έχουν μια μητέρα σαν τη δική του».

Oι καλεσμένοι που είχαν παρκάρει τα αυτοκίνητά τους κοντά στην εκκλησία φεύγοντας είδαν το «ραβασάκι» της τροχαίας.  

«Κλήση έφαγες;», ρώτησε η Ελεονώρα Μελέτη τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και ο δημοσιογράφος έδωσε στον αέρα της εκπομπής, Mega Καλημέρα την είδηση.

«Τα παιδιά είχαν φροντίσει, επειδή έχει μεγάλη ανηφοριά εκεί, και είχαν βανάκια. Κάποιοι είπαν ότι “θα πάμε πιο πάνω, θα προσεγγίσουμε την εκκλησία και θα παρκάρουμε όπου βρούμε”. Πάρκαραν, λοιπόν, περίπου στα 200 μέτρα από την είσοδο της εκκλησίας και η τροχαία, πολύ καλά, έκανε τη δουλειά της. Πέρασαν τα παλικάρια και μοίρασαν τις κλήσεις», αποκάλυψε ο Στέφανος.

Το πλουσιοπάροχο μενού του γάμου τους

«Ήμασταν εκεί από τις 7 και κάτι, το ζευγάρι ήρθε μετά τις 9. Στον μπουφέ, που ήταν όλα πλουσιοπάροχα, μου άρεσε πάρα πολύ η γουρουνοπούλα, το ριζότο εξαιρετικό, τα σκιουφιχτά πολύ ωραία, τα πλατό με τα τυριά».

Και πρόσθεσε: «Εμένα μου άρεσαν πολύ και τα μακαρονάκια κολοκυθιού που είχε με γαρίδα».

Και τότε η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε: «Απ’ ό,τι καταλάβαμε ο Κωνσταντινίδης έφαγε απ’ όλα».

Εκτός από τους τεράστιους μπουφέδες με φαγητά και γλυκές λιχουδιές, ο Γιώργος και η Δήμητρα είχαν φροντίσει ώστε να διασκεδάσουν με την ψυχή τους οι καλεσμένοι τους. Στα decks μάλιστα ήταν η Ράνια Κωστάκη, καλή φίλη του Ντάνου ενώ όταν πήρε το μικρόφωνο ο Γιώργος Τσαλίκης το κέφι απογειώθηκε.

Η Ειρήνη Κολιδά, είπε για τη Δήμητρα Βαμβακούση:

«Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».

Βαλαβάνη για Αγγελόπουλο: «Ποιος πίστευε ότι ο Ντάνος θα παντρευτεί νωρίτερα από εμένα»

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από την εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” στην οποία συμμετέχει, αποκάλυψε πως θα πάει στον γάμο αμέσως μετά την εκπομπή.

«Εγώ σε λίγο, μόλις τελειώσουμε την εκπομπή, θα τρέξω να πάω στον γάμο. Έχω φέρει τη φορεματάρα μου να αλλάξω και θα πάω στον γάμο» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και πρόσθεσε.

«Ποιος πίστευε ότι ο Ντάνος θα παντρευτεί νωρίτερα από μένα; Εγώ πίστευα ότι ο Γιώργος θα μείνει για πάντα εργένης. Κοίτα που μας πρόλαβε. Ο Γιώργος πάντα ήθελε να κάνει οικογένεια και το λέγαμε και μέσα στο παιχνίδι. Να που ήρθε η στιγμή, και το κατάλληλο κορίτσι και ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»