Ναταλία Γερμανού – Κώστας Τσουρός: Οι ευχές που αντάλλαξαν στις πρεμιερές τους – «Περπατάμε παράλληλα»

Πρεμιέρα έκανε ο Κώστας Τσουρός με την εκπομπή του, “#AkomaDenEidesTipota μέσα από τη συχνότητα του Mega, απέναντι από την πρωην συνεργάτιδα του, Ναταλία Γερμανού που έκανε
πρεμιέρα με την εκπομπή #ΚalyteraDenGinetai

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πρεμιέρα έκανε ο Κώστας Τσουρός με την εκπομπή του, #AkomaDenEidesTipota μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Αφού πρώτα προβλήθηκε ένα βίντεο με όλα τα μέλη της ομάδας της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ο Κώστας Τσουρός καλησπέρισε τους τηλεθεατές με ένα μεγάλο χαμόγελο.

«Καλησπέρα. Καλωσήρθατε στο #AkomaDenEidesTipota . Αυτοί είμαστε, όλοι αυτοί που είδατε πριν λίγο στο βίντεο. Θα είμαι κι εγώ, θα είναι και οι συνεργάτες μου, που θα έρθουν σε λίγο να σας τους γνωρίσω» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Καταλαβαίνετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ συγκινημένος. Έχω άγχος, έχω τρακ. Δεν έχω συνηθίσει να λέω την πρώτη καλημέρα σε όποια ζώνη κι αν ήμουν όλα αυτά τα χρόνια. Είχα πάντα δίπλα μου μια κυρία που έλεγε την “καλημέρα- καλησπέρα” κι εγώ ήμουν δίπλα. Τώρα ήρθε η ώρα να σας πω εγώ την πρώτη “καλησπέρα”. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σας συναντώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κάνουμε παρέα κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Συνήθως στις πρεμιέρες λένε πολλά. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι εγώ δε λέω σάλτσες. Έτσι και σε αυτή την εκπομπή, δε θα λέμε σάλτσες. Θα ακούτε αυτά που πρέπει να ακούσετε» πρόσθεσε ο παρουσιαστής και στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τους συνεργάτες του.

Aυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Κώστα Τσουρό σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή. Ωστόσο, η απόφασή του να παρουσιάσει μια εκπομπή απέναντι από αυτή της Ναταλίας Γερμανού, σχολιάστηκε εντόνως. 

Ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές όμως δε φαίνεται να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στην έναρξη της εκπομπής του μάλιστα, ο Κώστας Τσουρός δε παρέλειψε να αναφερθεί στη Ναταλία Γερμανού.

«Μου ήρθε στο μυαλό ένα τραγούδι. Το “Περπατάμε παράλληλα”. Θα ήθελα να πω καλή αρχή στην αγαπημένη μου Ναταλία Γερμανού, που όλοι λένε ότι είμαστε αντίπαλοι, αλλά εγώ νιώθω ότι θα περπατάμε παράλληλα. Καμία αντιπαλότητα μεταξύ μας. Και οι δυο είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται για εσάς» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός

Πρεμιέρα έκανε και η Ναταλία Γερμανού με την εκπομπή #ΚalyteraDenGinetai

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη συχνότητα του Alpha, για έκτη χρονιά.

Με αρκετά ανεβασμένη διάθεση και εμφανώς ανανεωμένη, η Ναταλία Γερμανού μπήκε μαζί με τους συνεργάτες της στο πλατό και καλησπέρισε τους τηλεθεατές λέγοντας, «Δε φαντάζεστε πόσο τρακ έχω, κάθε σεζόν το ίδιο χουνέρι. Πραγματικά. Επίσης, δε φαντάζεστε πόση χαρά έχω που ξαναβρισκόμαστε, που μας ξαναβάζετε στα σπίτια σας. Επιτέλους, καλώς σας βρίσκουμε. Καλώς γυρίσαμε κι εμείς εκεί που ανήκουμε, δηλαδή σε εσάς, στις οικογένειές σας και τα σπίτια σας. “Καλύτερα δε γίνεται” season 6″»

Και η Ναταλία Γερμανού όμως από τη δική της πλευρά έστειλε τις ευχές της για καλή αρχή στον Κώστα Τσουρό.

«Θα μου επιτρέψετε να πω κάτι που ξέχασα πριν. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συναδέλφους που ξεκινάνε αυτό το Σάββατο μαζί μας. Πρώτα, στον Κώστα Τσουρό γιατί είναι πάντα ένας φίλος αγαπημένος και πάντα θα είναι από όλους μας. Κώστα μου, καλή επιτυχία και καλή αρχή. Βεβαίως και στο Μπεττάκι μας που κι εκείνη έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. Καλή σεζόν σε όλους τους συναδέλφους. Να έχουμε μια ωραία τηλεοπτική σεζόν» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»