H Naomi Campbell για τον εθισμό της στα ναρκωτικά: «Σκότωνα τον εαυτό μου»

«Επέλεξα να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ήταν ένα από τα καλύτερα και μοναδικά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή» ανέφερε το απόλυτο supermodel

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Naomi Campbell αποκάλυψε ότι ο εθισμός της στα ναρκωτικά παραλίγο να τη σκοτώσει στο απόγειο της καριέρας της τη δεκαετία του '90.

Η θρυλική υπέρ σταρ της πασαρέλας μίλησε με ειλικρίνεια για την κατάχρηση ουσιών στο παρελθόν στο νέο docuseries του #AppleTV+, με τίτλο #TheSuperModels, παραδεχόμενη ότι στράφηκε στην κοκαΐνη για να αντιμετωπίσει τα παιδικά τραύματα και τον θάνατο του Ιταλού σχεδιαστή και στενού φίλου της, Gianni Versace.

Δειτε Επισης
H Linda Evangelista αποκάλυψε κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της: «Δεν με χτύπαγε στο πρόσωπο για να μην αγγίζει το χρήμα» H Linda Evangelista αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε δυο φορές με καρκίνο μέσα σε πέντε χρόνια – «Δεν θα πεθάνω απ’ αυτό» H Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε στο Ισραήλ για να τραγουδήσει με τη Noa Kirel - Μόνο που την εξαφάνισε on stage Η εμφάνιση της νταντάς που κάρφωσε τον Gerard Pique στο videoclip της Shakira - Το αποκαλεί «γιο της...» Από φονικό συνδυασμό ουσιών πέθανε ο ηθοποιός του #Euphoria, Angus Cloud H Sophie Turner μηνύει τον Joe Jonas - Tου ζητά να επιστρέψει τα παιδιά τους στην Αγγλία: «Κρατούνται στην Νέα Υόρκη παράνομα» Η σύζυγός του Danny Masterson υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αφού καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 30 ετών H Ariana Grande υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Dalton Gomez, μετά από δύο χρόνια γάμου H Τaylor Swift είναι σε σχέση με τον σταρ του NFL, Travis Kelce - Το νέο ειδύλλιο επιβεβαίωσε ο αδελφός του αθλητή

«Υποθέτω ότι όταν άρχισα να κάνω χρήση, ένα από τα πράγματα που προσπάθησα να καλύψω ήταν η θλίψη. Ο εθισμός είναι τόσο... μαλ**ία, πραγματικά είναι», είπε η Naomi Campbell.

«Νομίζεις, "Ω, θα επουλώσει αυτή την πληγή". Δεν το κάνει. Μπορεί να προκαλέσει τόσο μεγάλο φόβο και άγχος. Γι' αυτό και θύμωσα πολύ» πρόσθεσε το σούπερ μόντελ.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο κόσμος της συγκλονίστηκε όταν ο Gianni Versace δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Μαϊάμι Μπιτς το 1997.

«Ήταν πολύ ευαίσθητος στο να με νιώθει, σαν να με ωθούσε, με ωθούσε να βγω έξω και να πάω πιο μακριά, όταν δεν πίστευα ότι το είχα μέσα μου για να το κάνω. Έτσι, όταν πέθανε, η θλίψη μου μεγάλωσε πολύ» θυμήθηκε η Naomi Campbell.

Το βρετανικής καταγωγής υπερμοντέλο πάλεψε με τον εθισμό της για πέντε χρόνια, καταρρέοντας μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης το 1999.

«Όταν προσπαθείς να καλύψεις κάτι, τα συναισθήματά σου - μιλώντας για εγκατάλειψη. Προσπάθησα να το καλύψω αυτό με κάτι», εξομολογήθηκε στο ντοκιμαντέρ. «Δεν μπορείς να το καλύψεις. Σκότωνα τον εαυτό μου. Ήταν πολύ οδυνηρό».

Αλλά εκείνο το τρομακτικό περιστατικό ήταν η κρίσιμη στιγμή που την έκανε να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης.

«Επέλεξα να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ήταν ένα από τα καλύτερα και μοναδικά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή», δήλωσε η 53χρονη Naomi Campbell.

«Μου πήρε πολλά χρόνια να το δουλέψω και να το αντιμετωπίσω», πρόσθεσε. «Και εξακολουθεί να εμφανίζεται μερικές φορές. Αλλά απλώς τώρα έχω τα εργαλεία για το πώς να το αντιμετωπίζω όταν εμφανίζεται».

Εκτός από το να έχει να διαχειριστεί τον θάνατο του Gianni Versace, η Κάμπελ είχε να αντιμετωπίσει στο παρελθόν το παιδικό τραύμα που βίωσε όταν ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της.

Η Naomi Campbell μίλησε για τα θέματα εγκατάλειψής της σε συνέντευξή της στην Barbara Walters το 2000, η οποία προβλήθηκε στο #SuperModels.

«Υπάρχουν πολλά θέματα που έχω από την παιδική μου ηλικία», είπε. «Λοιπόν, για παράδειγμα, το να μη γνωρίζεις τον πατέρα σου, να μη βλέπεις τη μητέρα σου. Αυτό φέρνει στην επιφάνεια πολλά, εκδηλώνει πολλά συναισθήματα».

«Ένα από αυτά τα συναισθήματα, οπωσδήποτε είναι ο θυμός», συνέχισε, συμπληρώνοντας: «Είναι η εκδήλωση ενός βαθύτερου ζητήματος, νομίζω του θυμού. Και αυτό για μένα, νομίζω ότι βασίζεται στην ανασφάλεια, την αυτοεκτίμηση και τη μοναξιά...».

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»