Η σύζυγός του Danny Masterson υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αφού καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 30 ετών

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε σε φυλάκιση, για δύο βιασμούς γυναικών - Η σύζυγός του επικαλέστηκε ως αιτία χωρισμού «ασυμβίβαστες διαφορές»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αφού ο ηθοποιός Danny Masterson καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 30 ετών ως ισόβια για τον βιασμό δύο γυναικών, η γυναίκα του, Bijou Phillips κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Ο Danny Masterson πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά #That70sShow, η οποία προβαλλόταν την εποχή των εγκλημάτων του στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Σύμφωνα με την #PageSix, η οποία εξασφάλισε ορισμένα έγγραφα από το δικαστήριο της Καλιφόρνια, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα, μετά από όσα συνέβησαν με τον σύζυγό της.

Ως αιτία χωρισμού επικαλέστηκε ασυμβίβαστες διαφορές, ενώ δήλωσε πως δεν είναι πρόθυμη να προσφέρει οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη στον Danny Masterson.

«Η πλήρης φύση και έκταση των χωριστών περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων της Bijou Phillips είναι απροσδιόριστη προς το παρόν», αναφέρεται στα έγγραφα του δικαστηρίου.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για σχεδόν 12 χρόνια κι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, που είναι τώρα 9 χρονών.

Φαίνεται πως οι κατηγορίες εις βάρος του, καθώς και η καταδίκη του ηθοποιού έφερε τη ρήξη με τη σύζυγό του. Καθώς ο δικαστής διάβαζε την ποινή του στην τελευταία δίκη - τη μέγιστη επιτρεπόμενη ποινή - η σύζυγός του, Bijou Phillips, εθεάθη στο δικαστήριο να σπαράζει σε κλάματα.

Ο Danny Masterson κρίθηκε ένοχος τον Μάιο σε επαναληπτική δίκη, αφού οι πρώτοι ένορκοι δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ετυμηγορία το 2022. Μετά την καταδίκη του, ο Danny Masterson θεωρήθηκε ότι διέτρεχε κίνδυνο φυγής και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε αφού τρεις γυναίκες κατέθεσαν ότι τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στο σπίτι του στο Χόλιγουντ από το 2001-03, κατά τη διάρκεια της ακμής της τηλεοπτικής του φήμης.

Οι ένορκοι άκουσαν μαρτυρία ότι τους είχε δώσει ναρκωτικά πριν τους επιτεθεί. Κρίθηκε ένοχος για βιασμό σε βάρος των δύο από τις τρεις κατήγορές του. Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν από την τρίτη κατήγορο κηρύχθηκαν κακοδικία και οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι δεν σκοπεύουν να επανεξετάσουν την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»