Η σύζυγός του Danny Masterson υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αφού καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 30 ετών

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε σε φυλάκιση, για δύο βιασμούς γυναικών - Η σύζυγός του επικαλέστηκε ως αιτία χωρισμού «ασυμβίβαστες διαφορές»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αφού ο ηθοποιός Danny Masterson καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 30 ετών ως ισόβια για τον βιασμό δύο γυναικών, η γυναίκα του, Bijou Phillips κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Ο Danny Masterson πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά #That70sShow, η οποία προβαλλόταν την εποχή των εγκλημάτων του στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Σύμφωνα με την #PageSix, η οποία εξασφάλισε ορισμένα έγγραφα από το δικαστήριο της Καλιφόρνια, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα, μετά από όσα συνέβησαν με τον σύζυγό της.

Ως αιτία χωρισμού επικαλέστηκε ασυμβίβαστες διαφορές, ενώ δήλωσε πως δεν είναι πρόθυμη να προσφέρει οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη στον Danny Masterson.

«Η πλήρης φύση και έκταση των χωριστών περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων της Bijou Phillips είναι απροσδιόριστη προς το παρόν», αναφέρεται στα έγγραφα του δικαστηρίου.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για σχεδόν 12 χρόνια κι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, που είναι τώρα 9 χρονών.

Φαίνεται πως οι κατηγορίες εις βάρος του, καθώς και η καταδίκη του ηθοποιού έφερε τη ρήξη με τη σύζυγό του. Καθώς ο δικαστής διάβαζε την ποινή του στην τελευταία δίκη - τη μέγιστη επιτρεπόμενη ποινή - η σύζυγός του, Bijou Phillips, εθεάθη στο δικαστήριο να σπαράζει σε κλάματα.

Ο Danny Masterson κρίθηκε ένοχος τον Μάιο σε επαναληπτική δίκη, αφού οι πρώτοι ένορκοι δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ετυμηγορία το 2022. Μετά την καταδίκη του, ο Danny Masterson θεωρήθηκε ότι διέτρεχε κίνδυνο φυγής και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε αφού τρεις γυναίκες κατέθεσαν ότι τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στο σπίτι του στο Χόλιγουντ από το 2001-03, κατά τη διάρκεια της ακμής της τηλεοπτικής του φήμης.

Οι ένορκοι άκουσαν μαρτυρία ότι τους είχε δώσει ναρκωτικά πριν τους επιτεθεί. Κρίθηκε ένοχος για βιασμό σε βάρος των δύο από τις τρεις κατήγορές του. Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν από την τρίτη κατήγορο κηρύχθηκαν κακοδικία και οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι δεν σκοπεύουν να επανεξετάσουν την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»