Όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα, για την νέα θέση της, στην κριτική επιτροπή του #FameStory!

Το #FameStory είναι τα παιδικά μου χρόνια, το αγάπησα πάρα πολύ και νομίζω όλη η Ελλάδα. Όταν δέχτηκα την πρόταση από τον Νίκου δεν θα μπορούσα να πω κάτι άλλο πέρα από ναι».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το #FameStory θα επιστρέψει στις οθόνες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι πυρετώδεις.

Στην κριτική επιτροπή του #FameStory, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η iconic Ελένη Φουρέιρα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Light και ο Γιώργος Αρσενάκος, ενώ παρουσιαστής θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης.

Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης συνάντησαν την Ελένη Φουρέιρα στα γυρίσματα του τρέιλερ του #FameStory και η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Για εμένα το #FameStory είναι τα παιδικά μου χρόνια, το αγάπησα πάρα πολύ και νομίζω όλη η Ελλάδα. Όταν δέχτηκα την πρόταση από τον Νίκου δεν θα μπορούσα να πω κάτι άλλο πέρα από ναι. Θεωρώ ότι θα είναι καταπληκτικό με υπέροχους ανθρώπους, με τον Γιώργο που είναι οικογένειά μου, με τον Αντώνη που είναι οικογένειά μου και θα είναι και τον χειμώνα που θα τραγουδάμε μαζί. Με τον Light που τον γνωρίζω πολύ καλά και σε αυτό που κάνει είναι ο καλύτερος. Φέτος ήθελαν να βγουν προς τα έξω όλα τα είδη μουσικής και για αυτό επιλέξανε κριτές που εκπροσωπούν διαφορετικό είδος μουσικής ο καθένας», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Για την εμπειρία της στην παρουσίαση, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Η παρουσίαση είναι εντελώς διαφορετική από την κριτική επιτροπή. Στην παρουσίαση υπάρχει μια φυσική κούραση, κάτι το οποίο ήταν πολύ καινούργιο για εμένα, δεν είχα καθόλου εμπειρία, απλά δεν έχεις τόσο μεγάλη ευθύνη όπως στην κριτική επιτροπή. Εγώ είμαι εδώ να λέω την άποψή μου, να δίνω τις συμβουλές που μπορώ να δώσω. Ελπίζω να βρούμε καταπληκτικούς καλλιτέχνες φέτος. Παιδιά με προσωπικότητα και άστρο».

Light: «Μπορώ να κρίνω τι χρειάζεται ένας καλλιτέχνης για να γίνει super star»

Nίκος Κοκλώνης: «Είναι το όνειρό μου μετά το Just»

Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η Ημέρα Θετικής Ενέργειας, με πλήθος κόσμου να έχει καταφτάσει στο ΟΑΚΑ.

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο TikTok, δείχνουν αποσπάσματα από τις εμφανίσεις των δύο τραγουδιστριών.

Η Ελένη Φουρέιρα, φόρεσε μια μπορντώ διαφάνεια πάνω από μαύρα εσώρουχα με μια ζώνη στη μέση και ψηλοτάκουνες μπότες. Στο παρακάτω βίντεο, η ίδια απαθανατίστηκε από τη στιγμή που τραγουδά το «El Ritmo Psicodélico».

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!