Οι πρεμιέρες, οι νέες ομάδες, οι ανακατατάξεις & τα μηνύματα των παρουσιαστών στην πρωινή ψυχαγωγία

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά, Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Ελένη Τσολάκη, Ελεονώρα Μελέτη, Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δανάη Μπάρκα, Σίσσυ Χρηστίδου, Ελένη Μενεγάκη επιστρέφουν, κλείνοντας το μάτι στον τηλεθεατή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές αφού τη Δευτέρα 11/9 πρόκειται να επιστρέψουν και πάλι στις οθόνες μας.

Ανάμεσά τους και η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή #StarBreakfast την οποία θα παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Σύσσωμη όλη η ομάδα του #StarBreakfast συναντήθηκε σήμερα προκειμένου να συζητήσουν και να οργανώσουν τα θέματα και τη ροή της εκπομπής με την Ελένη Χατζίδου να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο instagram μια σχετική φωτογραφία.

370981372_194276993536014_6083680635322998770_n

Γιώργος Λιάγκας

Το καλοκαίρι σιγά – σιγά ολοκληρώνεται και οι περισσότεροι παρουσιαστές επιστρέφουν στα πόστα τους στα κανάλια. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μετά το tour στα νησιά με τους γιους του, γύρισε στον ΑΝΤ1 και στα γραφεία του #ToPrwino για να συναντήσει τους συνεργάτες του.

Η προγραμματισμένη πρεμιέρα για την πρωινή εκπομπή δρομολογείται για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Όπως θα δεις στο βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Instagram, προσπαθεί να… επαναφέρει τους συνεργάτες του από τις σκέψεις για το καλοκαίρι! «Αν τους μαζέψω, 11 ξεκινάμε» ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής.

Φαίη Σκορδά

Αντίστροφα ξεκίνησε να μετρά ο χρόνος για τη Φαίη Σκορδά και την πρεμιέρα της εκπομπής της, η οποία θα έχει τον τίτλο Fay’s Time, όπως έχει γίνει γνωστό.

Η Φαίη Σκορδά που θα βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ, θα ξεκινά στις 12 το μεσημέρι και η εκπομπή της θα είναι στον «αέρα» για δύο περίπου ώρες μέχρι το μεσημβρινό δελτίο του σταθμού.

H παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία «οικογενειακή» φωτογραφία με όλα τα μέλη της ομάδας της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στο πάνελ θα βρίσκεται μαζί της ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μάρτζυ Λαζάρου, η Μαρία Φραγκάκη και ο Άγγελος Βουράκης, ενώ στο τιμόνι της αρχισυνταξίας, στη θέση της Ελεάννας Τρυφίδου, αναλαμβάνει η Αγγελική Γιαννακοπούλου.

skorda-omada

Ελένη Τσολάκη

Διαφορετική θα είναι η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια, όχι μόνο μετακομίζει από το Σαββατοκύριακο, στην καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open αλλά έρχεται και με ανανεωμένη ομάδα. 

Η Ελένη Τσολάκη, η οποία ήδη έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δημοσίευσε σήμερα στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία, συστήνοντάς μας τα μέλη της ομάδας της. Όπως θα δεις στη φωτογραφία, ο μόνος που έχει παραμείνει από την παλιά σύνθεση του team της είναι ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Μαζί της, αυτή τη σεζόν θα είναι ακόμη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Σαράντος.

370727867_243941818618745_2218887698061667195_n-1

Ελεονώρα Μελέτη

Kαι η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Mega. Φέτος η ομάδα της εκπομπής ανανεώνεται και προστίθενται νέα πρόσωπα!

Το τρέιλερ της εκπομπής έχει ξεκινήσει να προβάλλεται και η εκπομπή καθημερινά θα βρίσκεται στον αέρα σε νέα ώρα: από τις 7.40.

«Από ό,τι συμβαίνει στο προσκήνιο έως το πιο καυτό παρασκήνιο. Ερχόμαστε», λέει η παρουσιάστρια στο διαφημιστικό σποτ.

Μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη θα βρίσκονται, όπως όλα δείχνουν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Νανά Παλαιτσάκη, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή,

Έτοιμη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία κάνει πρεμιέρα με το #HappyDay την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Η παρουσιάστρια, το μεσημέρι της Δευτέρας 28/8 επέστρεψε στο γραφείο της μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές για να κάνει το πρώτο meeting της χρονιάς μαζί με τους συνεργάτες της.

Ενθουσιασμένη και με μεγάλη ανυπομονησία, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα 29/8 προχώρησε σε μια ανάρτηση με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της, τονίζοντας πως νιώθει πολύ τυχερή που για μια ακόμη χρονιά βρίσκεται στο Happy Day.

«Νιώθω τυχερή και ευγνώμων που κάνω μία δουλειά που αγαπώ. Ακόμα πιο τυχερή που αν και το Happy Day ήρθε στη ζωή μου τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα.. ήρθε για να μείνει. Νιώθω τυχερή γιατί μετά από τόσα χρόνια με τους συνεργάτες μου, μας δένουν δεσμοί αγάπης και σεβασμού και τους αντιλαμβάνομαι ως μία δεύτερη οικογένεια.

Ναι ξέρω ακούγεται κλισέ αλλά η αλήθεια είναι ότι περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω… Φίλοι μου ανυπομονώ για το πρωινό μας καφεδάκι, την ωραία παρέα που έχουμε δημιουργήσει, τις συζητήσεις που κάνουμε και ακούγονται πάντα όλες οι απόψεις, τις εξομολογήσεις που παρουσιάζουμε δείχνοντας ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες κυρίως όμως ανυπομονώ για τη θετική διάθεση με την οποία θέλουμε να προσεγγίζουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Σε μία ομολογουμένως μαύρη καθημερινότητα εμείς είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να σας φτιάχνουμε την ημέρα και να φέρνουμε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Αυτό είναι το happy day και η ωραία παρέα των τελευταίων 10 ετών που επιστρέφει στο καθημερινό της ραντεβού στις 11 Σεπτεμβρίου» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο instagram.

Κατερίνα Καινούργιου,

Και η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, για τρίτη χρονιά στον Alpha, με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της. Η ομάδα της #SuperΚατερίνα έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά μας.

Μαζί με την Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα.

Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται πάντα στην καρδιά των εξελίξεων, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική, πιο ανθρώπινη πτυχή του εαυτού τους.

Δανάη Μπάρκα

Στον αέρα του MEGA, βρίσκεται το πρώτο τρέιλερ της ψυχαγωγικής εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Η Δανάη Μπάρκα, εμφανίζεται με όλη την ομάδα της, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που την ήθελε να έχει το ίδιο team. Οι Αρης Καβατζίκης, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργος Κρικοριάν θα συνεχίσουν στο μαγκαζίνο, που θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η δημοφιλής παρουσιάστρια που άλλαξε τα Σαββατοκύριακά μας μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι!» θα συνεχίσει να μοιράζει το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης.

Η εκπομπή που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό «φωτίζει» πτυχές της καθημερινότητας, αποκαλύπτει, αναλύει τα γεγονότα και καταγράφει την αλήθεια πάντα με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών. Παρουσιάζει όσα συμβαίνουν και απασχολούν την κοινωνία, ενώ φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της.

«Χαμογέλα και πάλι!» όμως θα πει κέφι, χαρά, ανατρεπτικοί και πικάντικοι σχολιασμοί που αφορούν στην εγχώρια και διεθνή showbiz, τηλεοπτικά νέα και αγαπημένοι καλεσμένοι που θα περάσουν από τον καναπέ της εκπομπής. Πρεμιέρα το Σάββατο 16/09

Ελένη Μενεγάκη

Τελευταία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η παρουσιάστρια που έρχεται με την εκπομπή της για τρίτη χρονιά στο Mega θα πει την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Όπως θα δεις στο τρέιλερ που παίζει στον «αέρα» του Mega, η Ελένη Μενεγάκη δίνει ραντεβού με το κοινό στις 18 Σεπτεμβρίου.

«Απ’ τις κουβέντες μας στα χαλαρά, μέχρι τα γέλια μας τα δυνατά» ακούγεται να λέει η παρουσιάστρια.

Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά

Στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ μετακομίζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά με την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση της Κρατικής Τηλεόρασης αναφέρει:

«Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, μετακομίζει στην πρωινή ζώνη, σε νέα ώρα. Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, στις 10:00, η εκπομπή, που έχει γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 και ανανεώνει το ραντεβού της κάθε πρωί, από Δευτέρα έως Παρασκευή την ίδια ώρα.

Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη ετοιμάζει τις πιο ωραίες συνταγές, ενώ ειδικοί απ’ όλους τους χώρους απαντούν και προτείνουν λύσεις σε καθετί που μας απασχολεί.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, μαζί με τη δημιουργική παρέα τους, θα διασκεδάζουν και θα μοιράζονται όμορφες στιγμές με τους τηλεθεατές κάθε πρωί, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 12:00».

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!