Μαίρη Συνατσάκη: «Kανένας δεν ξέρει και εγώ τι έχω περάσει για να γίνω μάνα»

Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη εγκαινίασαν το νέο τους showroom και οι καλύτεροί τους φίλοι ήταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί τους - Αθηνά Οικονομάκου: «Έκανα δοκιμαστικό για το #ShoppingStar και με επέλεξαν» - Μαίρη Συνατσάκη για την μητρότητα, τον Νίκο Μουτσινά, την Ιωάννα Τούνη, τους Σπαρτιάτες και τον Θάνο Τζήμερο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τέσσερα χρόνια συνεργασίας και το opening του νέου τους showroom γιόρτασαν το απόγευμα της Τετάρτης (05/07) η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός και η παρουσιάστρια-influencer έχουν δημιουργήσει μαζί brand ένδυσης και πρόσφατα πήραν την απόφαση να επενδύσουν σε ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας το οποίο θα φιλοξενεί τις συλλογές τους και την εταιρεία κοσμημάτων της Αθηνάς Οικονομάκου.

Στα εγκαίνια του νέου τους καταστήματος έδωσαν το παρών τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα ανάμεσά τους οι: Φίλιππος Μιχόπουλος, Αλίκη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Νίκη Παλληκαράκη, Fipster, Κωνσταντίνος Βασάλος, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Άννα και Τέα Πρέλεβιτς, Βάσω Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος.

1688625168616-217544520-athina2 athina3 gen_athina geneviev athina1 mairiboo1 fipster oikoomakou 1688625171892-222422692-vasalos2 prelevits soultatos oikonomakou2
1688625168616-217544520-athina2 athina3 gen_athina geneviev athina1 mairiboo1 fipster oikoomakou 1688625171892-222422692-vasalos2 prelevits soultatos oikonomakou2

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε δηλώσεις στα εγκαίνια του καταστήματος της Μαίρης Συνατσάκη και Αθηνάς Οικονομάκου.

«Βεβαίως το εκμεταλλεύομαι που είμαι παντρεμένη με σεφ. Το ‘χω πάρει απόφαση πια ότι ποτέ δεν θα ξανάρθουν τα κιλά που ήμουνα πριν από το 2018, το έχω αποδεχτεί. Μαγειρεύει και στο σπίτι ευτυχώς τον χειμώνα.

Την πρώτη φορά που ήμασταν πια ζευγάρι μου έκανε γαριδομακαρονάδα, ήταν φανταστική. Εννοείται ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

Όταν πήγα Ν. Υόρκη δεν είχε έρθει η βαλίτσα μου και πήρα μερικά ρούχα του άντρα μου, εσώρουχα και ένα πουκάμισο. Πέρασα υπέροχα» είπε με χιούμορ.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε την τηλεοπτική της επιστροφή, καθώς όπως η ίδια είπε στις κάμερες τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη βλέπουμε στην καινούργια σειρά του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς».

«Του χρόνου θα είμαι στον ΑΝΤ1, σε μια καινούργια σειρά που λέγεται «Ο πρώτος από εμάς». Είχα πρόταση να κάνω το #ShoppingStar, αλλά επέλεξα να κάνω τη σειρά. Έκανα δοκιμαστικό και με επέλεξαν. Δεν μπορούσα να το κάνω. Το διασκέδασα πάρα πολύ και θα το έκανα, αλλά η άλλη πρόταση πραγματευόταν στον κλάδο μου, την υποκριτική. Σκέφτηκα ότι το πρόγραμμα θα ήταν πολύ πιο εύκολο, κάνοντας 2 μέρες την εβδομάδα γύρισμα, αλλά παρ’ όλα αυτά είπα 5 μέρες 10ωρα, εκεί ανήκω», τόνισε η ηθοποιός.

Μαίρη Συνατσάκη: «Kανένας δεν ξέρει και εγώ τι έχω περάσει για να γίνω μάνα»

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αρνητικά σχόλια που ακούει από τη ημέρα που έγινε μητέρα για πρώτη φορά καθώς και ότι έκανε δοκιμαστικό για το #ShoppingStar.

«Όταν εκφράζω μια άποψη ότι θα αφήσω το παιδί μου να επιλέξει το κοινωνικό του φύλο, ακούω σχόλια ότι άλλες πασχίζουν να γίνουν μάνες και έχει γίνει μάνα αυτή και κρίμα το καημένο το παιδί. Αυτό είναι μια καινούργια πίστα χολής που πονάει, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Γιατί κανένας δεν ξέρει και εγώ τι έχω περάσει για να γίνω μάνα και επειδή η δική μου πρόθεση είναι αγάπης και μόνο, δεν μπορώ να καταλάβω καν που χωράει το μίσος αυτό», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Και πρόσθεσε: «Έκανα και εγώ κουβέντα για το #ShoppingStar. Είμαι μία από τους πάρα πολλούς ανθρώπους που έχουν δει. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα ήθελα να το κάνω».

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε και στην κάμερα του #ToPrwino και έδωσε απαντήσεις για την μητρότητα, τον Νίκο Μουτσινά, την Ιωάννα Τούνη, τους Σπαρτιάτες και τον Θάνο Τζήμερο

«Είναι πολύ ωραία η μητρότητα. Έχω αποτρελαθεί. Σήμερα γίνεται επτά μηνών. Είναι ένα πανέμορφο λουκουμαδάκι, το καλύτερο της γης» είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη και συνέχισε σχολιάζοντας τόσο την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη για τον δημόσιο θηλασμό όσο και τα όσα είπε ο κ. Στίγκας για τους ομοφυλόφιλους στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι. Είναι σαν να χάνω ένα κομμάτι της ελπίδας μου για την ανθρωπότητα όταν πρέπει να συζητάμε ξανά και ξανά τέτοιου είδους πράγματα. Το στήθος δε πρέπει να σεξουαλικοποιείται όταν πρόκειται για την τροφή ενός μωρού. Μου φαίνεται παράλογο. Ξύπνησα απογοητευμένη από την κοινωνία μας. Λέω “γιατί πάλι;”

Είδα τη συνέντευξη του κυρίου Στίγκα. Γιώργο (σ.σ Λιάγκας), δεν άφησες να πέσει τίποτα κάτω. Για να μην επανέλθω στην απογοήτευσή μου προς την ανθρωπότητα, ο κύριος Στίγκας ή οποιοσδήποτε άλλος δε θέλει την ομοφυλοφιλία, ας μην είναι ομοφυλόφιλος αλλά, δεν παίρνει κανέναν από τον άνθρωπο τον ίδιο να εκφράσει αυτή την άποψη για κάποιον άλλο.

Δεν είναι θέμα άποψης, είναι η ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Θα ήθελα να μπορούν οι άνθρωποι να ξεχωρίσουν ότι η αγάπη και η φροντίδα, δεν έχουν φύλο. Θα ήθελα επίσης, να επισημάνω ότι τα ομοφυλόφιλα παιδιά προκύπτουν από ετερόφυλα ζευγάρια. Αν ένας άνθρωπος είναι να είναι ομοφυλόφιλος, θα είναι ομοφυλόφιλος» είπε.

Σε άλλο σημείο, η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε και στα σχόλια που έκανε ο Θάνος Τζήμερος για την εμφάνιση της Τζώρτζιας Κεφαλά και του Σπύρου Μπιμπίλα στην ορκωμοσία της νέας Βουλής.

«Αυτό δεν είναι άποψη, είναι σαν να έρχομαι εγώ και να σε γδύνω, και να σου λέω ότι δε μου αρέσει που είσαι έτσι. Σαν να μπαίνω σπίτι σου και να σου λέω, “δε μου αρέσουν τα πιατάκια που έχεις σπίτι σου”. Μη τα βάλεις στην κουζίνα σου, μη φορέσεις αυτό το μπλουζάκι, μη θηλάσεις δημόσια, μην είσαι ομοφυλόφιλος, μην ασχολείσαι με όλους τους υπόλοιπους που είναι όλα αυτά τα πράγματα» σχολίασε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Ας πάρει τον χρόνο του. Ας γεμίσει τις μπαταρίες του. Εμένα θα μου λείψει και ξεκάθαρα ως τηλεθεάτρια σκέφτομαι “τι θα βλέπω το μεσημέρι”. Είναι μοναδικός. Εύχομαι να βρει το χρόνο που θέλει μέσα του και να επιστρέψει σύντομα. Είμαι σίγουρη ότι δεν έχει δεύτερες σκέψεις αλλά είμαι σίγουρη ότι στεναχωρήθηκε γι’ αυτό αλλά ακόμα και οι φιλικοί χωρισμοί είναι μια απώλεια» είπε τέλος η Μαίρη Συνατσάκη για το φινάλε του Νίκου Μουτσινά.

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό