Σε μια μαραθώνια επική εκπομπή, με την αφρόκρεμα της showbiz, αποχαιρέτησε ο Νίκος Μουτσινάς

Πέντε ώρες, φόρος τιμής για το τελευταίο #ΚαλόΜεσημεράκι - Υποκλίθηκε μέχρι και ο ΣΚΑΙ στον Νίκο Μουτσινά - Μενεγάκη, Μποφίλιου, Καινούργιου, Αργυρός, Μπάρκα, Γερμανού, Τσιμτσιλή, Μαγγίρα, Στάη, Αλιμπέρτη, Μικρούτσικος, Ρουβάς, Αρναούτογλου, Καραβάτου, Σκορδά, Χρηστίδου, FY, Παπαρίζου, Χατζίδου, Μακρυπούλια, Stan, Νικηφόρος, Αναστασία, Σεφερλής, Παπαδημητρίου, Συνατσάκη, Οικονομάκου και ο Τριαντάφυλλος μερικοί από τους καλεσμένους έκπληξη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για τελευταία φορά, τουλάχιστον προς το παρόν, ο Νίκος Μουτσινάς μάς είπε #ΚαλόΜεσημεράκι.

Σε μια μαραθώνια εκπομπή, που διήρκησε σχεδόν πέντε ώρες, ο ταλαντούχος ηθοποιός και παρουσιαστής υποδέχθηκε στο πλατό πλήθος επωνύμων και αγαπημένων του προσώπων.

Σε μια μαραθώνια εκπομπή, που διήρκησε σχεδόν πέντε ώρες, ο ταλαντούχος ηθοποιός και παρουσιαστής υποδέχθηκε στο πλατό πλήθος επωνύμων και αγαπημένων του προσώπων.

Γιώργος Μητσικώστας

Ελένη Μενεγάκη

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που βίωσε ο Νίκος Μουτσινάς στην τελευταία εκπομπή του ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο παράθυρο και ο Νίκος λιποθύμησε…

«Νίκο, υπήρχε ποτέ περίπτωση -γιατί είμαι σίγουρη ότι με έχεις κακολογήσει και έχεις πει «καλά, είμαι τόσα χρόνια και κάνω εκπομπή και αυτή η γυναίκα που περίμενα να είναι εδώ δεν είναι; Το έχεις κάνει πες την αλήθεια! Υπήρχε περίπτωση εγώ σήμερα να μην είμαι κοντά σου;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς προσπαθούσε να συνέλθει.

«Έχω υπάρξει κοντά σου σε περιόδους που μπορεί άλλους να τους περίμενες να έρθουν στην εκπομπή σου. Εγώ αποδείξει ότι και σε αγαπώ και είμαι δίπλα σου τις στιγμές που έχουν ίσως πιο πολύ αξία να είμαι. Η σχέση που έχτισα με εσένα και αυτό που μου έδινες κάθε φορά όταν ήμασταν μαζί, στις δύσκολες στιγμές μου και τις πιο εύκολες στιγμές μου ήταν μοναδικό. Η θετική σου ενέργεια πολλές φορές με έβγαλε από πολύ ζόρικες στιγμές και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πληρώνεται και δεν ξεχνιέται», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Νίκος Μουτσινάς, από την πλευρά του, υποσχέθηκε ότι θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή της την επόμενη σεζόν.

Νατάσσα Μποφίλιου

Κατερίνα Καινούργιου

Κωνσταντίνος Αργυρός

Δ. Μπάρκα, Ν.Γερμανού, Στ, Τσιμτσιλή, Μπ. Μαγγίρα

Ζήνα Κουτσελίνη

Λένα Ζευγαρά

Έλλη Στάη

Σοφία Αλιμπέρτη και Ανδρέας Μικρούτσικος

Σάκης Ρουβάς

Σίσσυ Χρηστίδου

Όλη η αφρόκρεμα της τηλεόρασης και όχι μόνο, απέδιδε φόρο τιμής στην εκπομπή, σε ένα έντονο συγκινησιακό κλίμα.

Γ. Ντσούνος, Χρ. Κούτρας και Φ. Σκορδά

Κατερίνα Καραβάτου

Γιώργος Λιβάνης

Τόλης Παπαδημητρίου, Μίνως Θεοχάρους

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Χάρης Λεμπιδάκης

Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

Μορφούλα Ιακωβίδου

FY

Αναστασία Γιούσεφ

Αναστασία

Ρενέ Αγέρη και Σαρμπέλ

Κων/νος Δέδες και Μάριος Χατζησάββας

Γωγουλίνι

Νικηφόρος

Stan

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Έλενα Παπαρίζου

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Επιτέλους, μετά από χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκαν τηλεοπτικά.

«Ήταν λίγο δύσκολο να έρθω. Σου λέει “αυτός τόσο καιρό έλεγε όλα αυτά τα πράγματα και στο τέλος πηγαίνει ο ίδιος;”. Είπα πολλά και τα εννοούσα. Με πήρε η Αγγελική, με πήρε και ο Στέλιος και είπα πως ότι δεν σου αρέσει να σου κάνουν, μην το κάνεις, λέω θα έρθω. Στεναχωριέμαι που τελειώνει το “Καλό μεσημεράκι”, δεν αντέχω άλλο να μην υπάρχουν χιουμοριστικές εκπομπές. Δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά γύρνα γρήγορα. Και μην κάνεις το λάθος να πας απέναντί μου», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Νίκο Μουτσινά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μάλιστα, του έφερε και μια μάσκα από τους Προδότες, τονίζοντας ότι είναι «ένα δώρο από τον ΑΝΤ1 με αγάπη», ενώ ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Το περίμενα πέντε χρόνια αυτό το δώρο, να είναι καλά».

Μάρκος Σεφερλής

Ανάμεσα σε άλλους και ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος εισέβαλλε στο πλατό κρατώντας μια χρυσή τηλεόραση και έσυρε τον χορό!

Εύλογα, δε, ο Νίκος Μουτσινάς καλωσόρισε τον λαοφιλή ηθοποιό στον ΣΚΑΪ μιας και την επόμενη σεζόν θα παρουσιάζει καθημερινά την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Η τελευταία επιτυχία της Δέσποινας Βανδή με τους King, «Ya Habibi» ήχησε και ο Μάρκος Σεφερλής μπήκε με μεγάλο κέφι στο «Καλό μεσημεράκι».

«Παιδιά, ο Μάρκος Σεφερλής! Καλωσήρθες στην καναλάρα» τόνισε με ενθουσιασμό ο Μάρκος Σεφερλής για να απαντήσει με χαμόγελο ο Μάρκος Σεφερλής πως «καλώς σας βρήκα».

Τι ωραίες φωτογραφίες ροζ είδα για τη νέα εκπομπή! Πολύ δυνατές! Πες μου για την εκπομπή, πότε ξεκινάτε» πρόσθεσε ακόμα ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ για να αποκριθεί, εν συνεχεία, ο ηθοποιός και… νέος παρουσιαστής του ΣΚΑΪ πως «ξεκινάμε με το νέο πρόγραμμα. Κάνουμε γυρίσματα μες στο καλοκαίρι κανονικά, γίνονται ετοιμασίες και μαθαίνω το πρότζεκτ απ’ έξω και ανακατωτά».

«Ωραίο πρότζεκτ, εύκολο, ενδιαφέρον, με τεράστιο στούντιο! Το τριπλάσιο από αυτό» πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Μάρκος Σεφερλής για να συνεχιστεί κανονικά η ροή.

Τριαντάφυλλος

Στο τελευταίο #ΚαλόΜεσημεράκι, ο Τριαντάφυλλος και ο Νίκος Μουτσινάς άφησαν πίσω την πολύμηνη κόντρα τους και ξεσάλωσαν στο χορό και το τραγούδι.

«Μιλάμε αλλά ο ένας λίγο σπάει τα νεύρα του άλλου κάποιες μέρες», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, λίγο μετά την είσοδο του τραγουδιστή στο πλατό της απογευματινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

«Σε βλέπω καθημερινά που τραγουδάς και λέω δε γίνεται να μην πάω στην τελευταία εκπομπή», ανέφερε από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η λαμπερή παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής και ο Νίκος Μουτσινάς «λύγισε» μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

«Θα σου πω την αλήθεια. Επειδή σε χαιρετάμε κάθε καλοκαίρι είπα να μην έρθω φέτος, αλλά σε άκουσα τις δύο τελευταίες μέρες κάπως στο τηλέφωνο κι επειδή έφτασα αρκετά κοντά κι εγώ σε αυτό που ζεις φέτος όπως ξέρουμε όλοι και όταν πλησίαζε η ώρα άρχισα να παθαίνω αυτόν τον πανικό… είπα θα πάω», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Όταν θα έρθει αυτή η αποφώνηση θα χρειαστείς δύο μάτια και ήρθα εδώ γι’ αυτό», πρόσθεσε η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς την κοιτούσε βουρκωμένος.

Η Ματίνα Νικολάου ντύθηκε «Βάνια» για τελευταία φορά.

Η γνωστή ηθοποιός δανείστηκε λίγο από τον χρόνο της τελευταίας εκπομπής, προκειμένου να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της και δεν έκρυψε την έντονη συγκίνησή της.

Ειδικότερα, η Ματίνα Νικολάου εξομολογήθηκε πως «βέβαια και θα μιλήσω κανονικά τώρα. Ήταν πάρα πολύ μεγάλη η χαρά μου, Νικόλα, για αυτή τη συνεργασία. Μου έμαθες πάρα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλη την ομάδα γιατί με αγάπησαν όλοι πάρα πολύ και μου το έδειξαν και εγώ το ίδιο. Σε ευχαριστώ εσένα, ξέρεις τι αισθάνομαι για εσένα, σ’ αγαπώ πολύ».

«Και εγώ αυτή την περούκα θα την κρατήσω, θα υπάρχει η περούκα… αν χρειαστεί τώρα στα κοντά! Τώρα, σε πέντε μήνες;» πρόσθεσε εν συνεχεία, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η Ματίνα Νικολάου για να κάνει μια θερμή αγκαλιά στον Νίκο Μουτσινά. Στη συνέχεια, δε, η πόρτα άνοιξε και εισέβαλε στο πλατό ο σύντροφος της, Βασίλης Πορφυράκης στου οποίου και την αγκαλιά χώθηκε με χαμόγελο.

«Εγώ θέλω να πω πόσο ικανοποιημένος νιώθω που μέσα από αυτή την εκπομπή δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να γνωρίσετε αυτό το μοναδικό ταλέντο. Είναι καλή κοπέλα και ταλαντούχα, αν και μου έχει ρουφήξει όλα τα νιάτα και χωρίς αντίκρισμα όπως βλέπετουμε» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς με τη σειρά του για την συνεργάτιδα και αγαπημένη του φίλη.

«Ήταν πάρα πολύ μεγάλη η χαρά μου, Νικόλα, για αυτή τη συνεργασία. Μου έμαθες πάρα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλη την ομάδα γιατί με αγάπησαν όλοι πάρα πολύ και μου το έδειξαν και εγώ το ίδιο. Σε ευχαριστώ εσένα, ξέρεις τι αισθάνομαι για εσένα, σ’ αγαπώ πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Ματίνα Νικολάου.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 1/7, η ηθοποιός επανήλθε με νέες ευχαριστήριες δηλώσεις, αυτή τη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου ανέβασε μία φωτογραφία του τηλεοπτικού της ρόλου, εκφράζοντας ξανά την αγάπη της προς τον Νίκο Μουτσινά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«Αυτή την κοπέλα την αγάπησα πολύ και διαπιστώνω ότι αγάπησα και τον εαυτό μου λίγο παραπάνω μαζί της! Αυτός ήταν ο σκοπός της! @nikosmoutsinas μου σε ευχαριστώ για τις ατέλειωτες στιγμές χαράς που μου έχεις χαρίσει όλα τα χρόνια που σε γνωρίζω και κυρίως τα πέντε τελευταία για αυτό το δώρο! Είναι το πιο όμορφο δώρο! Σε αγαπώ!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου.

Στο τελευταίο μέρος, όμως, λίγο πριν το ρολόι του ΣΚΑΪ δείξει 19:30, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με το τηλεοπτικό κοινό. Το κοινό που αγκάλιασε με θέρμη την συγκεκριμένη εκπομπή για πέντε συνεχή τηλεοπτικές σεζόν.

«Πάλι τα ίδια θα πω. Μα είναι τα ίδια. Θα τα πω στα αγγλικά που μου αρέσουν! Δεν ξέρω τι να πω, πόσα κάναμε τόσα χρόνια ρε παιδιά! Κάναμε τόσα πολλά και τα είδατε, εύχομαι στο Youtube, καταλαβαίνω και γω βλέποντας τα ότι κάπως ήταν όντως σαν ριάλιτι. Γι’ αυτό και έλεγα πως δεν είναι εκπομπή, γιατί εμείς κάναμε αυτά που μας έκαναν εμάς να περάσουμε καλά και κάπου συντονιζόταν, περνάγατε και εσείς καλά, έπαιρνε και αέρα ο κω…ς μας και κάναμε και περισσότερα. Και όλο και περισσότερα και περισσότερα και περισσότερα. Νιώθω πλήρης από την τηλεόραση, το εννοώ και δεν σημαίνει κάτι αυτό. Νιώθω πλήρης, τι so reel είναι αυτό που έχω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί νιώσαμε όλο αυτά τα πέντε χρόνια μια απόλυτη ελευθερία και ένα «κάντε ότι γουστάρετε από την καναλάρα, σας ευχαριστούμε για αυτό» τόνισε επίσης, μεταξύ άλλων, όταν στην άλλη άκρη της γραμμής βρέθηκε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Μήνυμα έστειλε και η επικεφαλής του καναλιού κ.Κουτσαφτάκη.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι εκπλήξεις από τις αγαπημένες του φίλες, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη και Αθηνά Οικονομάκου ενώ οι Alcatrash προσέφεραν στο τηλεοπτικό κοινό το πιο ξεσηκωτικό πάρτι.

«Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας, που ήσασταν παρέα σε αυτό το ταξίδι γιατί τελειώνουμε σήμερα και κάπως αυτές οι μέρες έρχονται λίγο και γίνονται κάποια flash back. Νομίζω πως αυτό που με κάνει πιο πολύ χαρούμενο από όλα, που με κάνουν πολλά χαρούμενο, είναι ότι αυτή η εκπομπή όντως ξεκίνησε σαν μια εκπομπή που είχε σκοπό μόνο να σε κάνει να γελάσεις και νιώθω ότι ωρίμασα μέσα από αυτή την γιατί δημιουργούνταν συνθήκες από τις ανάγκες μας. Ενώ κάποιες φορές φαινόταν ότι έχουμε πάρει τα πιο ωραία ναρκωτικά του κόσμου και δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται έξω, που καιγόταν η Αθήνα και ο κόσμος, υπήρχαν στιγμές που όλο αυτό πατούσε ένα κουμπάκι στον εγκέφαλο και στην ομάδα και σε μένα και λέγαμε: Δεν γίνεται να μην πούμε κάτι τώρα πάνω σε αυτό που έχει συμβεί. Οπότε εγώ θεωρώ πως μέσα από αυτό έχω ωριμάσει σαν άνθρωπος αρχικά και γι’ αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δώσατε αυτή την πενταετία για να το κάνω».

«Θα μπορούσε κάλλιστα αυτή η εκπομπή να είναι ένα όνειρο ζωής, αν είχα τόση φαντασία αλλά δυστυχώς δεν έφτανε και η φαντασία μου ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα αυτό να είναι μία εργασία που σου δίνει χρήματα, κάποιοι άνθρωποι σε πληρώνουν για να πηγαίνεις να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου, να διασκεδάζεις, να μιλάς, να προβληματίζεις, να αφυπνίζεις, να τρελαίνεσαι, να αγκαλιάζεσαι, να φιλιέσαι» συμπλήρωσε συγκινημένος, στο κλείσιμο, ο Νίκος Μουτσινάς για να στείλει ένα φιλί στην κάμερα, να ηχήσει το κομμάτι «Ελεύθερος» του Κωνσταντίνου Αργυρού και να πέσουν οι οριστικοί τίτλοι τέλους για το #ΚαλόΜεσημεράκι

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»