Ο Michael J. Fox έπεσε οn stage σε εκδήλωση για το #BacktotheFuture - Το κοινό ανησύχησε - Η ανακοίνωση του

Ραγίζει καρδιές ένα βίντεο από την πρόσφατη παρουσία του Michael J. Fox σε δημόσια εμφάνισή του. - «Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι με Πάρκινσον πέφτουν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus


Ο ηθοποιός έδωσε το «παρών» σε μία εκδήλωση σχετική με τις #BacktotheFuture ταινίες και κατά την είσοδό του, ο ίδιος ανησύχησε τους παρευρισκόμενους.

Ο 61χρονος, ο οποίος έχει διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον το 1991 σε ηλικία 29 ετών, περπατούσε στη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου της Πενσυλβάνια στη Φιλαδέλφεια, όταν ξαφνικά σκόνταψε και βρέθηκε κάτω για μερικά δευτερόλεπτα.

Ο Michael J. Fox δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και αντιμετώπισε με χιούμορ την αμήχανη στιγμή. Σχεδόν αμέσως, προσγειώθηκε στον καναπέ που βρισκόταν από πίσω του στη σκηνή και συνέχισε το πάνελ ερωτήσεων με τους συμπρωταγωνιστές του, Κρίστοφερ Λόιντ και Τομ Γουίλσον.

Όταν η πτώση του έγινε θέμα συζήτησης σε εκπομπές και Twitter, ο Michael J. Fox επανήλθε με μία σύντομη δήλωση, μέσω εκπροσώπου στο #FoxNewsDigital.

«Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι με Πάρκινσον πέφτουν» τόνισε.

Η δημόσια εμφάνιση του βραβευμένου με #Emmy ηθοποιού ήρθε εβδομάδες αφότου δήλωσε στους τηλεθεατές του #CBSSundayMorning για το πόσο πιο δύσκολη έχει γίνει η μάχη του με το Πάρκινσον.

«Κάθε μέρα είναι πιο δύσκολο. Αλλά έτσι είναι» είχε πει.

Στο βιογραφικό του ντοκιμαντέρ στην #AppleTV+ με τίτλο #Still, ο αγαπητός ηθοποιός είχε αναφέρει ότι πέφτει πολλές φορές, καθώς δεν μπορεί να το ελέγξει, λόγω Πάρκινσον.

Οι τραυματισμοί του

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Michael J. Fox αποκάλυψε τους τραυματισμούς που έχει υποστεί μετά τη διάγνωση της νόσου Πάρκινσον. «Έσπασα αυτόν τον ώμο - τον αντικατέστησα. Έσπασα αυτόν τον αγκώνα. Έσπασα αυτό το χέρι. Είχα μια μόλυνση που παραλίγο να μου κοστίσει αυτό το δάχτυλο. Έσπασα το πρόσωπό μου. Έσπασα αυτό το βραχιόνιο. Και αυτό ήταν χάλια» είπε σε συνέντευξή του στο #Variety.

Στην καθημερινότητά του, ο Michael J. Fox μοιράστηκε ανοιχτά ότι βασίζεται στη βοήθεια ειδικών για να διασφαλίσει την ασφάλειά του σε περίπτωση πτώσης, αν και αναγνώρισε ότι η συνεπαγόμενη έλλειψη ιδιωτικότητας αποτελεί πρόκληση. «Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, έχασα τον σκύλο μου, έχασα την ελευθερία μου, έχασα την υγεία μου. Διστάζω να χρησιμοποιήσω τον όρο "κατάθλιψη", επειδή δεν έχω τα προσόντα να κάνω διάγνωση, αλλά όλα τα σημάδια ήταν εκεί» παραδέχτηκε.

Το 2020, ο Michael J. Fox πήρε την απόφαση να αποσυρθεί οριστικά από την υποκριτική, καθώς δυσκολευόταν να απομνημονεύσει τα σενάρια και παρουσίαζε αλλαγές στην ομιλία του λόγω της νόσου Πάρκινσον. Αναγνώρισε την απογοήτευση του να μοιράζεσαι ένα λαμπρό αστείο που περνάει απαρατήρητο λόγω των δυσκολιών επικοινωνίας. «Δεν είναι ότι μπορείς απλά να το επαναλάβεις. Είναι νεκρό κατά την άφιξη. Αλλά βρίσκεις τρόπους για να το πλοηγήσεις», εξήγησε.

Παρά τις προκλήσεις, ο 61χρονος αποκάλυψε πρόσφατα ότι οι γιατροί του έχουν δώσει προσδόκιμο ζωής έως και 80 χρόνια. Τόνισε την ευγνωμοσύνη του που μπορεί να αγαπά τις στιγμές με την οικογένειά του. «Εξακολουθώ να είμαι χαρούμενος που συμμετέχω στην ημέρα και είμαι μέρος των πραγμάτων. Απλώς απολαμβάνω τα μικρά μαθηματικά προβλήματα της ύπαρξης. Μου αρέσει να ξυπνάω και να υπολογίζω αυτά τα πράγματα και ταυτόχρονα να είμαι με την οικογένειά μου» τόνισε.

Αναγνωρίζοντας την τάση του για πτώσεις και ατυχήματα, ο Michael J. Fox παραμένει αισιόδοξος: «Το πρόβλημά μου είναι ότι πέφτω. Σκοντάφτω σε πράγματα, πέφτω και σπάω πράγματα. Και αυτό είναι μέρος του να έχεις αυτό. Ελπίζω όμως, και το νιώθω, ότι αύριο δεν θα σπάσω τόσα πολλά κόκαλα. Αυτό σημαίνει ότι είμαι αισιόδοξος».

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»