Σκορδά -Τσιμτσιλή Vs. Βασάλος: «Είναι εξευτελιστικό & όταν κάνεις πλάκα, το αποδέχεσαι σαν κάτι νορμάλ»

Αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ότι δέχτηκε πρόταση από γνωστό δικηγόρο προκειμένου να συνευρεθούν με αντάλλαγμα 10.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η πρωινή παρέα του #HappyDay σχολίασε με το γνωστό, βιτριολικό, politically correct, τρόπο της, δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο κανάλι του Fipster στο youtube…

«Σε μια τέτοια φάση κοινωνικής αφύπνισης με το #metoo που όλοι προτρέψουμε και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον να αναδείξουμε τέτοιες καταγγελίες, ένας άνθρωπος που έχει πρόσβαση στα media να κάνει κάτι τέτοιο. Σαν μια πλάκα που δεν γελάει κανείς», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε: «Αν όντως μπαίνεις στη διαδικασία να το συζητήσεις τόσο ανοιχτά  πες και τα ονόματα να αναδείξεις ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν μια ανήθικη πρόταση. Αν μπεις στη διαδικασία να αναδείξεις τέτοια φαινόμενα έστω και με πρόφαση χιούμορ αν είσαι μάγκας, πες ονόματα», είπε η παρουσιάστρια για την αποκάλυψη του Βασάλου.

Σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα: «Άνθρωποι που αγαπιούνται από τη νεολαία όπως ο Κωνσταντίνος πρέπει να προσπαθούν να υποστηρίζουν το προφίλ τους και να είναι ένα καλό παράδειγμα. 

Το να μπαίνει κάποιος στη διαδικασία να σου στέλνει ένα μήνυμα τέτοιου περιερχομένου είναι βαθιά προσβλητικό και βαθιά εξευτελιστικό. Και εσύ όταν μετά το λες και κάνεις πλάκα είναι σαν να το αποδέχεσαι και να είναι κάτι νορμάλ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

«Ξέρετε εδώ δεν είμαστε καμιά εκπομπή που το παίζουμε πιο ηθικοί απ’ ότι είμαστε» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha. 

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο #PrwinoMas. Η γνωστή τηλεκριτικός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα ο πρώην παίκτης του Survivor, θέση με την οποία συμφώνησε και η Φαίη Σκορδά.

«Παραέγινε πλάκα, παιδιά. Το θέμα είναι σοβαρό. Είναι και η ώρα τέτοια που δεν μπορούμε να μιλήσουμε με όρους καθαρούς αλλά αυτή η διαδικασία είναι καταδικαστέα και πρέπει να καταγγέλλεται», ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ο μόνος, αυτό συμβαίνει γενικά. Έκανε όμως ένα λάθος για μένα. Σε δημόσιο λόγο – χωρίς να έχει κακή πρόθεση – δεν κάνεις πλάκα με αυτό. Θα μπορούσε να μην το έχει σχολιάσει με αυτόν τον τρόπο, θεωρώ λάθος την τοποθέτηση», επισήμανε αμέσως μετά η γνωστή τηλεκριτικός.

«Δεν θα κρίνουμε το πώς αντιμετωπίζει ο κάθε άνθρωπος μία τέτοια κατάσταση. Το πρέπον θα είναι να μιλάμε για εκείνους που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία και θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να σε προσβάλλουν, είτε στέλνοντας χυδαίες φωτογραφίες, είτε κάνοντας σχόλια που σε υποτιμούν, είτε κάνοντας μία ανήθικη πρόταση για χρήματα», σχολίασε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

«Είναι προφανές ότι έκανε χιούμορ αλλά το θέμα είναι με τι μπορούμε να κάνουμε χιούμορ. Αυτό ήταν κάτι αστείο;», αναρωτήθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Αν θέλεις να φωτογραφήσεις και να ονοματίσεις, πάλι μπορείς να το κάνεις. Έχουμε δει να ξεκινούν έτσι πολλές ιστορίες. Παίρνεις όμως την ευθύνη και μιλάς συγκεκριμένα για αυτό. Δεν το κάνεις σε ένα πλαίσιο πλάκας», τόνισε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια.

«Εκεί το έχασε λίγο ο Κωνσταντίνος. Το τράβηξε πάρα πολύ, θεωρώ ότι δεν είναι τόσο αστείο», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη επί του θέματος.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!