Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω κάνει πολλά λάθη με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη» - Οι παραδοχές και η απάντηση της

Κωνσταντίνο Βασάλος: «Τηλεοπτικός» δικηγόρος του προσέφερε 10 χιλιάδες ευρώ για να συνευρεθούν - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Τον αγαπάω, με αγαπάει. Αυτό δεν αλλάζει. Περάσαμε πολύ ωραία και δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου, όπως κι εκείνος δεν θέλει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του και προσπαθεί σιγά σιγά να βρει ξανά τα πατήματά τους.

Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή του Fipster στο Youtube, και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν συνευρέθηκε σεξουαλικά με κάποια κοπέλα στο Survivor, ενώ μίλησε και για την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Το 2017 ήταν τελείως αυθόρμητο, ενώ το φετινό πολύ προβλεπόμενο. Ήταν σαν να τα έβλεπες όλα μπροστά σου! Ήξερες ότι θα πας στο συμβούλιο και ότι θα τσακωθείς. Αυτοί που παίρνουν τον λόγο στο συμβούλιο, σημαίνει ότι έχουν απήχηση στον κόσμο. Όταν έβγαινε ο Μαρτίκας και μιλούσε, ήξερες ότι έχει κόσμο έξω. Ότι έχει φανατικούς αλλά και haters», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και συνέχισε: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα! Μόνο ότι είχε κολλήσει το μυαλό μου και τσακωνόταν μια εβδομάδα με τη Μαριαλένα. Η τοποθέτησή μου ήταν σωστή αλλά ήταν λάθος που το διαιώνισα. Όταν είσαι μέσα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές και οι έξι μήνες είναι σαν έξι μήνες. Δένεσαι πολύ συναισθηματικά! Δεν έκλαψα με τη μάνα μου, αλλά έκλαψα με πράγματα που με άδειασαν. Είναι σαν να σε αδειάζει ο φίλος σου! Είχε απομακρυνθεί γιατί ήθελε να με ψηφίσει. Καλύτερα πιάσε με ρε φίλε και πες μου ότι θα με ψηφίσεις. Έβαλα τα κλάματα γιατί δεν περίμενα ότι θα με αδειάσει με αυτόν τον τρόπο».

«Είμαστε σε ένα μαγαζί, μιλάω με μια κοπέλα και λένε “νέο ζευγάρι στην πόλη”. Αυτά με ενοχλούν αλλά δεν θα γίνω και ενοχικός! Με την Ευρυδίκη δεν κάναμε κάτι ακραίο. Αν το κρύψεις σημαίνει ότι έχεις κάτι να φοβηθείς. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, θυσιάζεις την ιδιωτικότητά σου. Εμένα μου αρέσει το αυθόρμητο και να μην σκέφτομαι το τι θα πουν, δεν με νοιάζει. Αν θέλω να ανεβάσω κάτι με την κοπέλα μου, θα το κάνω. Δεν με νοιάζει η κριτική. Έξι μήνες έκανα αυτοκριτική. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου! Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη!».

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε πως τον φλερτάρουν συχνά στα social media, ενώ έχει δεχτεί προτάσεις από άνδρες προκειμένου να συνευρεθεί μαζί τους με χρηματική αμοιβή.

«Με φλερτάρουν στο instagram αλλά το πιο ακραίο ήταν να μου κάνουν πρόταση με λεφτά. “Θα ερχόσουν για μια βραδιά μαζί μου με 30 χιλιάδες ευρώ;”  Την πρόταση μου την έκανε άνδρας. Θα πήγαινε και με λιγότερα αλλά δεν είχα χρόνο εκείνη την ώρα», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ακολούθησε και μια δεύτερη πρόταση από γνωστό δικηγόρο: «Μου είχε στείλει και ένας δικηγόρος ο οποίος είχε βγει και στην τηλεόραση. “Θες να πάμε τώρα με 10 χιλιάδες ευρώ;” Του λέω αδελφέ μου και με λιγότερα, αλλά δεν μπορώ τώρα, δεν προλαβαίνω», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Fipster. 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μίλησε στην κάμερα του #StarBreakfast και στη δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου.

Η αθλητικογράφος εξομολογήθηκε ότι δεν θέλει να χάσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο από τη ζωή της και σε αυτή τη φάση είναι πολύ καλά στα προσωπικά της.

«Είμαι σε κάποιες συζητήσεις, θα δείξει αν θα ευδοκιμήσουν ή όχι. Όλα καλά! Θα ήθελα να κάνω κάτι που θα με κάνει χαρούμενη. Έχετε βαρεθεί να με ακούτε να το λέω, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να κάνω κάτι το οποίο θα μου αρέσει και θα είμαι καλά» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Για τις σχέσεις της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά την παραδοχή του χωρισμού τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: «Είναι άριστες οι σχέσεις μας. Τον αγαπάω, με αγαπάει. Αυτό δεν αλλάζει. Περάσαμε πολύ ωραία και δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου, όπως κι εκείνος δεν θέλει. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά, τώρα που κι εκείνος γύρισε. Τον συμβουλεύομαι, με συμβουλεύεται και όλα τα πράγματα είναι μία χαρά. Έχουμε βρεθεί από κοντά, συζητήσαμε τα του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν ήταν άδικη η αποχώρησή του, αλλά εγώ ήθελα να τον δω πιο μακριά».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει καθόλου το Survivor All Star γιατί δεν αντέχει την τοξικότητα, ενώ για την προσωπική της ζωή σε αυτή τη φάση εξομολογήθηκε: «Είμαι πάρα πολύ καλά και περιμένω να πάω διακοπές».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»