#Prodotes: Έβγαλαν εκτός παιχνιδιού Προδότη & ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς! H νέα στρατολόγηση & η νέα απώλεια

Έπεσε η νύχτα στους #Prodotes και έγιναν πράγματα και θαύματα - Εξαιρετικός ο Κύπριος προδότης Κωνσταντίνος Μιραλλάης: Την «έλιωσε» με την εξομολόγηση του: «Μετάνιωσα για πάρα πολλά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με όλους τους Πιστούς και τους #Prodotes… εν ζωή ήρθε το νέο επεισόδιο του παιχνιδιού στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το βράδυ της Πέμπτης. Κάτι που συνέβη μιας και οι προδότες αποφάσισαν να στρατολογήσουν ακόμα έναν παίκτη παρά να δολοφονήσουν κάποιον στη διάρκεια της νύχτας.

Σ’ αυτό οι δύο εναπομείναντες #Prodotes, Γιώργος Ριζόπουλος και Κωνσταντίνος Μιραλλάης, περίμεναν να δουν ποιος θα συμπληρώσει την τριάδα.

Να θυμίσουμε, πως στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε η Μαρίνα Καρατζόγλου μετά από την ψηφοφορία, καθώς οι συμπαίκτες του κατάλαβαν την αληθινή της ταυτότητα.

Το πρόσωπο που επέλεξαν ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος για να γίνει Προδότης ήταν ο Γιώργος Τάλιας, ο οποίος και αποδέχτηκε την πρόσκληση να αλλάξει στρατόπεδο.

«Τεράστια έκπληξη, όταν έβγαλαν τις μάσκες και είδα ποιοι είναι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος είναι από τα παιδιά που γουστάρω πάρα πολύ και νομίζω θα πάμε πολύ καλά», δήλωσε ο Γιώργος Τάλιας αφού συνάντησε τους άλλους δυο #Prodotes στον Κονκλάβιο.

230531200630_giorgos_talias.width-800

Έτσι, μόλις αποχώρησαν οι παίκτες από την αίθουσα του πρωινού, ο Κύπριος Προδότης Κωνσταντίνος θέλησε να μιλήσει για λίγο πιο προσωπικά με την Πιστή, Γωγώ. «Αυτό που έκανες εχθές δεν μου άρεσε. Η αντίδραση που είχες και μου μίλησες έτσι. Δύο άγχη έχω κάθε μέρα. Το πρώτο είναι ότι μπορεί να φύγω από ψηφοφορία και το δεύτερο είναι αν θα έρθεις το πρωί εσύ. Ήθελα να στο πω και κράτα ότι στάση θέλεις απέναντι μου».

«Μπορώ να σε πάρω μια αγκαλιά και κάνε ότι θέλεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος… λιώνοντας, κυριολεκτικά, την όμορφη συμπαίκτρια του. «Μετάνιωσα για πάρα πολλά που είπα χθες στον Κωνσταντίνο. Δεν πίστευα ότι ο Κωνσταντίνος έχει κάθε μέρα άγχος για το αν θα έρθω στην έπαυλη ή όχι. Και εγώ θέλω να τον βλέπω μέσα στην έπαυλη αλλά μου άρεσε πάρα πολύ όλο αυτό που άκουσα» εξομολογήθηκε η Γωγώ μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού του ΑΝΤ1, Προδότες».

«Είπα πολλά χθες. Ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη και μπορούσα να πω παραπάνω πράγματα, για αυτό και δεν ερχόμουν να σου μιλήσω. Γιατί θα έλεγα πάρα πολλά που δεν τα εννοώ. Όπως και δεν πιστεύω ότι είσαι προδότης» τόνισε η παίκτρια και απευθείας στον Κωνσταντίνο για να συμπληρώσει εκείνος πως «μα δεν είμαι προδότης».

«Με το που μου λέει πως δεν είμαι προδότης νιώθω μέσα μου μια χαρά για το παιχνίδι αλλά και μια αηδία για τον εαυτό μου και για τον τρόπο που συμπεριφέρομαι σε ένα άτομο που εκτίμησα μέσα στο σπίτι και που σίγουρα με εκτιμάει. Ελπίζω να μην έρθει εκείνη η στιγμή να με υποπτευθεί και να δημιουργηθεί το χάος μεταξύ μας» εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος, λίγο αργότερα, στην κάμερα του παιχνιδιού στρατηγικής.

230531200042_konstantinos_miralais.width-800

Μετά από μια Αποστολή, η οποία εξετάζει το πόσο καλά γνωρίζονται τελικά μεταξύ τους οι παίκτες, ακολουθεί η Στρογγυλή Τράπεζα. Εκεί οι θεωρίες ξεδιπλώνονται και όλοι ψηφίζουν το άτομο που θέλουν να διώξουν από το παιχνίδι.

Θα καταφέρουν να διώξουν Προδότη; Ή θα φύγει ακόμη ένας Πιστός; Και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση των Προδοτών στο Κονκλάβιο;

Θα καταλάβουν οι Πιστοί ποιοι είναι οι Προδότες, έτσι ώστε να τους διώξουν από το παιχνίδι; Γιατί αν ένας Προδότης κατορθώσει να φτάσει στον Τελικό, τότε θα κερδίσει όλο το έπαθλο.

Πάντως, μέχρι τώρα το σκορ μεταξύ Πιστών και Προδοτών παραμένει σαφώς υπέρ των δεύτερων με: 10 – 2.

Και το σκορ θα αλλάξει με μία σπάνια νίκη των Πιστών, αφού θα καταφέρουν να διώξουν ένα από τους τρεις #Prodotes

230531200200_giorgos_rizopoulos.width-800

Δείτε ολόκληρο το συναρπαστικό επεισόδιο

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»