#CelebrityAlert: H Denise Richards στο #OnlyFans, η Shakira σε νέο hit για τον Pique - Kendall Jenner & Britney Spears για την οικογένεια τους

#CelebrityAlert: Denise Richards: «Δείχνω το στήθος και τον κόλπο μου στο #OnlyFans και κερδίζω 2 εκατ. δολ. τον μήνα» - H Shakira ρίχνει ακόμη μια σπόντα στον Pique σε ένα πρώτο κλιπ από το νέο της τραγούδι, #CopaVací- H Britney Spears επισκέφτηκε την αδερφή της την οποία πέρυσι αποκαλούσε «απόβρασμα» - Ο Bad Bunny δεν θέλει να μιλά για τη σχέση του - Η Kendall Jenner υποστηρίζει πως «δεν νιώθει ότι έχει θέση στην οικογένειά της»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H Britney Spears επισκέφτηκε την αδερφή της την οποία πέρυσι αποκαλούσε «απόβρασμα» - Tην κατηγορούσε ότι προσπαθούσε να πλουτίσει εις βάρος της 

Η σχέση της Britney Spears με την οικογένειά της είναι λίγο πολύ γνωστή, για τις αλληλοκατηγορίες που εκτοξεύει ο ένας στον άλλο δημόσια.

Η αδερφή της ποπ σταρ, Jame Lee δεν έχει μπει λίγες φορές στο στόχαστρο. Η Britney Spears την έχει αποκαλέσει στα social media «απόβρασμα που προσπαθεί να βγάλει λεφτά εις βάρος της», ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που της έχει αποδώσει ευθύνες για την 13χρονη υποχρεωτική κηδεμονία της.

Σε μια αναπάντεχη τροπή των γεγονότων, ωστόσο, η Britney Spearsαποκάλυψε ότι επισκέφθηκε την αδερφή της στα γυρίσματα της ταινίας #Zoey102, όπου η Τζέιμι Λιν πρωταγωνιστεί.

zoeyparamount3

Η επίσκεψη έρχεται μετά από μια πολυετή διαμάχη μεταξύ των αδελφών, η οποία φάνηκε να έχει επιβαρύνει τη σχέση τους εδώ και αρκετά χρόνια. Ωστόσο, η ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram το βράδυ της Τρίτης, άφησε να εννοηθεί μια πιθανή συμφιλίωση, υποδηλώνοντας ότι οι οικογενειακοί δεσμοί έχουν αρχίσει να αποκαθίστανται.

Την παραπάνω αποκάλυψη έκανε μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram. Ειδικότερα, ανέβασε ένα βίντεο με την ίδια και τον σύζυγό της, Sam Asghari σε ένα  σκάφος. Η Britney Spears φορά ένα φούξια μαγιό και χορεύει στον Asghari .

«Ήταν ωραία που επισκέφτηκα την αδελφή μου στο πλατό την περασμένη εβδομάδα! Μου έλειψε τόσο πολύ! Τα καλά κορίτσια μένουν στο σπίτι αλλά είναι τόσο ωραίο να επισκέπτεσαι την οικογένεια! Αυτές είναι οι πρώτες διακοπές μας μετά από ένα χρόνο».

H Shakira ρίχνει ακόμη μια σπόντα στον Pique σε ένα πρώτο κλιπ από το νέο της τραγούδι, #CopaVací

Το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της Shakira, με τίτλο #CopaVacía, θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 29 Ιουνίου. Ήδη οι πρώτοι στίχοι που μοιράστηκε η διάσημη τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται ότι περιέχουν ένα ακόμη μήνυμα για τον Pique.

Η Shakira ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το έκτο της τραγούδι μετά τον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή, στο οποίο συνεργάζεται με τον συμπατριώτη της Μanuel Turizo.

Στην αφίσα από την προώθηση του τραγουδιού η Σακίρα έχει μεταμορφωθεί σε γοργόνα, που κάθεται στην ακτή της θάλασσας. Στο βάθος υπάρχουν εικόνες της με τον Τουρίζο που σίγουρα θα εμφανιστούν στο βίντεο.

Τι λένε οι πρώτοι στίχοι του «Copa Vacía»;

Πριν από λίγες ημέρες, η Shakira δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στο Instagram όπου φαίνεται να κάνει σερφ και στο βάθος ακούγεται κάτι που φαίνεται να είναι στίχοι από το τραγούδι.

Στην ανάρτηση διάρκειας 20 δευτερολέπτων, η ποπ σταρ τραγουδάει τα εξής:

«Είσαι πάντα απασχολημένος με τόσες πολλές δουλειές.
Θα ήταν ωραίο, αγάπη μου, λίγος ελεύθερος χρόνος.
Χαλάρωσε εδώ στον καναπέ και δώσε μου την προσοχή σου.
Χτύπα το τηλέφωνο, χρησιμοποίησε το χέρι σου μαζί μου.
Ξέρω ότι είσαι σέξι, αλλά εγώ είμαι πολύ πιο σέξι».

Μετά το τέλος της σχέσης της με τον πρώην ποδοσφαιριστή, η Shakira έχει κυκλοφορήσει πέντε τραγούδια: #TeFelicito» και #Monotonía το 2022 και το #MusicSession53 με τον Bizarrap, το #TQG και το #Acróstico το 2023.

Ο Bad Bunny δεν θέλει να μιλά για τη σχέση του με την Kendall Jenner - «Το μόνο που μου έχει μείνει είναι η προσωπική μου ζωή»

Ο Bad Bunny και η Κendall Jenner φαίνεται πως είναι τελικά σε σχέση, προσπαθώντας ωστόσο να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα σε έξοδό του για σούσι, με τις κοινές τους φωτογραφίες να κυκλοφορούν μέσα σε λίγες ώρες παντού στο διαδίκτυο.

Ο ράπερ έδωσε συνέντευξη στο #RollingStone και μεταξύ άλλων, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η προσωπική του ζωή είναι το μόνο πράγμα που του έχει απομείνει να προστατεύσει.

«Ξέρω ότι κάτι θα βγει. Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα πουν κάτι. Ο κόσμος ξέρει τα πάντα για εμένα, οπότε τι μένει να προστατεύσω; Η προσωπική μου ζωή μόνο», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν στη συνέχεια, ρωτήθηκε ευθέως για τη σχέση του με το μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δώσει λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

«Αυτή είναι η μόνη απάντηση. Το μόνο πράγμα που μου έχει μείνει είναι η ιδιωτικότητά μου», εξηγεί.

H Kendall Jenner για τη φήμη της οικογένειάς της: «Γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν την επέλεξα»

Η Kendall Jenner υποστηρίζει πως «δεν νιώθει ότι έχει θέση στην οικογένειά της».

Το supermodel της δημοφιλούς οικογένειας Kardashian έδωσε συνέντευξη στο #WSJ και τόνισε αρχικά, πως: «Γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν την επέλεξα».

Όπως εξήγησε η Kendall Jenner, από τότε που θυμάται τον εαυτό της, ένιωθε πως δεν είχε καμία σχέση με την υπόλοιπη οικογένειά της. «Δεν είμαι φτιαγμένη για αυτό, με κανέναν τρόπο. Δεν είμαι καλή σε αυτό. Το κάνω κι έχω μάθει πώς να το κάνω», σημειώνει.

Η ίδια ήταν μόλις 11 ετών, όταν έκανε πρεμιέρα το πρώτο ριάλιτι της οικογένειάς της, #KeepingUpwiththeKardashians». Έτσι, τόσο εκείνη, όσο και η μικρότερη αδερφή της, Κayle έγιναν διάσημες σε πολύ νεαρή ηλικία, χωρίς αυτό να είναι κάτι για το οποίο δούλεψαν οι ίδιες.

Το supermodel παραδέχτηκε πως σε αντίθεση με τις αδερφές της, έχει διαφορετική σχέση με τη «φήμη». 16 χρόνια μετά το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, εξηγεί πως η αδερφή της, Κιμ ήταν ανέκαθεν φτιαγμένη για αυτόν τον κόσμο, καθώς ακόμα και μικρότερη, επισκεπτόταν μαγαζιά και έδινε το παρών σε πρεμιέρες, μόνο και μόνο για να φωτογραφηθεί.

Από την άλλη πλευρά, η Kendall Jenner υποστηρίζει πως χρειάστηκαν 20 χρόνια για την ίδια να συνηθίσει να βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μου πήρε σχεδόν 20 χρόνια για να είμαι εντάξει. Υποθέτω ότι τώρα το έχω συνηθίσει. Είμαι μια χαρά πλέον. Απλά, υποθέτω πως έχω πέσει κι εγώ κάτω από την ομπρέλα των αδερφών Κardashian. Είναι λίγο παράξενο, γιατί εγώ είμαι ακριβώς όπως ο πατέρας μου, με πολλούς τρόπους. Είμαι μια Jenner, κατά τη γνώμη μου», είπε κλείνοντας.

H Denise Richards έχει «κατακτήσει» το #OnlyFans κι αποκαλύπτει πως κερδίζει πάνω από 2 εκατ. δολάρια τον μήνα - Ο σύζυγός της, Aaron Phypers τη βοηθά, δίνοντάς της ιδέες για το υλικό που ανεβάζει καθώς «ξέρει τι αρέσει στους άνδρες»

H Denise Richards φαίνεται πως έχει «κατακτήσει» πλέον, την πλατφόρμα του #OnlyFans.

Η ηθοποιός μπήκε πριν λίγους μήνες στη διάσημη πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου, στηρίζοντας τη 18χρονη κόρη της, που διατηρούσε ήδη λογαριασμό εκεί.

Η ίδια δεν φαίνεται να υπολογίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα και έχει δηλώσει πως τα πάει περίφημα, ενώ έχει καταφέρει να βγάλει ένα επιπλέον εισόδημα.

Πρόσφατα, έδωσε συνέντευξη στο #SiriusXM κι υπερασπίστηκε την απόφασή της να βιοποριστεί με όποιον τρόπο θέλει. Όπως ανέφερε, δεν θα της υποδείξει κανείς πώς να βγάλει χρήματα, ενώ στηρίζει σθεναρά το δικαίωμά της να κάνει ακόμα και... πιο σεξουαλικά πράγματα για να το καταφέρει.

Εξήγησε επίσης, ότι το πρώτο διάστημα το υλικό που ανέβαζε ήταν πιο σεμνό από ό,τι τώρα. «Δείχνω το στήθος και τον κόλπο μου και μπορείτε ήδη να το βρείτε εκεί έξω αν το γκουγκλάρετε. Μερικές φορές, πρέπει να το πας λίγο παραπέρα, ακόμα κι αν είναι μόνο για φορά», αναφέρει.

Τόνισε μάλιστα, πως εκείνος που τη βοηθάει, δίνοντάς της ιδέες για το υλικό που ανεβάζει στο προφίλ της, είναι ο σύζυγός της, Aaron Phypers. «Ο Aaron ευθύνεται για ένα μεγάλο μέρος του περιεχόμενου που ανεβάζω. Ξέρει τι αρέσει στους άνδρες. Του δείχνω πράγματα και τον ρωτάω τι πιστεύει», αποκαλύπτει.

Τέλος, παραδέχτηκε πως ακόμα και αν την αποκαλούν «εργάτρια του σεξ», η ίδια δεν πτοείται, καθώς βγάζει πάνω από 2 εκατ. δολάρια τον μήνα.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»