#CelebrityAlert: Η εξάντληση του Robbie Williams, το ατύχημα Bebe Rexha, ο top of the tops Harry Styles & η εκδίωξη της Katy Perry

Celebrity Alert: O Robbie Williams διέκοψε συναυλία του λόγω της εξάντλησης: «Έχω γ****εί» - Θαυμαστής πέταξε κινητό στο πρόσωπό της Bebe Rexha κατά τη διάρκεια συναυλίας - «O Harry Styles είναι καλύτερος από τον Εlvis και τον Rod Steward» - Οι θαυμαστές του #AmericanIdol ζήτησαν να αποχωρήσει η Katy Perry

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Robie Williams αναγκάστηκε να σταματήσει μια συναυλία μόλις λίγα τραγούδια μετά την έναρξη της λόγω της εξάντλησης από «long Covid».

Ο πρώην frontman του συγκροτήματος #TakeThat εμφανίστηκε στο μουσικό φεστιβάλ #Pinkpop στην Ολλανδία το Σάββατο.

Αλλά πριν τραγουδήσει το τραγούδι του #Monsoon, ο 49χρονος τραγουδιστής ζήτησε από την μπάντα του να κάνει μια παύση και είπε: «Όχι, σταμάτα σταμάτα. Έχω γ******. Την έχω γ****ει».
Και εξήγησε: «Είναι long Covid, έχω long Covid. Δεν είναι η γ****** ηλικία μου, γ*****οι».

Μετά από το σύντομο διάλειμμα, ο τραγουδιστής ξεκίνησε ξανά να τραγουδάει και ερμήνευσε άλλες 16 επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των «Rock DJ», «Kids» και «Angels».

Ο Robie Williams έχει νοσήσει δύο φορές από τον Covid-19. Για πρώτη φορά αρρώστησε τον Απρίλιο του 2020, όταν βρισκόταν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και τη δεύτερη φορά ήταν τον Ιανουάριο του 2021, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο νησί Σαιντ Μπαρτς της Καραϊβικής με τη σύζυγό του Άιντα και τα τέσσερα παιδιά τους.

Το 2020 είπε στους θαυμαστές του ότι «ο ψυχικός αγώνας ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι σχετικά με την καραντίνα, φροντίζοντας να μην γλιστρήσουμε στις δικές μας σκοτεινές τρύπες».

Η Aμερικανίδα τραγουδίστρια Bebe Rexha αναγκάστηκε να κατέβει εσπευσμένα από την σκηνή όταν άγνωστος της πέταξε ένα τηλέφωνο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο σε συναυλία της στη Νέα Υόρκη.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν την σκηνή με την τραγουδίστρια αμέσως μετά να πέφτει στα γόνατά της και μέλη του προσωπικού της συναυλίας να τρέχουν να τη βοηθήσουν. Η εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας έγινε στο Rooftop at Pier 17 στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της περιοδείας της #BestF'nNightOfMyLife».

Σε ένα άλλο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας τραβηγμένο από τον Ross Bernaud, φαίνεται η τραγουδίστρια να αποχωρεί από την σκηνή καλύπτοντας το πρόσωπό της με τα χέρια της.

«Περνούσαμε όλοι πολύ καλά και το ίδιο και η Bebe, περνούσαμε όλοι καλά, εννοώ ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο;». Ελπίζουμε να είσαι καλά», έγραψε μεταξύ άλλων στο twitter.

Σύμφωνα με το #PopBase η μητέρα της δήλωσε ότι η σταρ έλαβε ιατρική φροντίδα και χρειάστηκε να κάνει τρία ράμματα. Ο άνδρας που πέταξε το κινητό συνελήφθη από τις αρχές.

Η ποπ τραγουδίστρια με αφορμή το νέο της άλμπουμ #Bebe που κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου έχει προγραμματίσει ακόμη πέντε συναυλίες -στη Φιλαδέλφεια, την Ουάσινγκτον, την Ατλάντα, το Ορλάντο και το Χιούστον -στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο #BestF'nNightOfMyLife στη Βόρεια Αμερική. Οπως αναφέρει το #Variety δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για το αν το περιστατικό θα επηρεάσει το υπόλοιπο της περιοδείας.

Η Reina Lafantaisie έχει αναγνωριστεί στο διαδίκτυο ως η γηραιότερη και μεγαλύτερη superfan του Harry Styles σε ηλικία 78 ετών, και οι δύο τους έχουν μια μοναδική σχέση.

Η κάτοικος του Οντάριο του Καναδά είναι θαυμάστρια του 29χρονου τραγουδιστή από τότε που έκανε την πρώτη του οντισιόν για το #Xfactor το 2010, και τώρα περνάει τον χρόνο της υποστηρίζοντάς τον στη σόλο καριέρα του. Επίσης, παρακολούθησε την πρώτη συναυλία του τραγουδιστή τον Ιανουάριο του 2023.

Η Reina Lafantaisie θυμήθηκε τον ενθουσιασμό που ένιωσε όταν η εγγονή της Rene της είπε ότι πήρε εισιτήρια για τη συναυλία στο Λος Άντζελες για την περιοδεία «Love on Tour» του Harry Styles
«Ήθελα τόσο πολύ να τον δω, που τίποτα δεν επρόκειτο να με σταματήσει», δήλωσε στο #NeedToKnow.co.uk.

Η Reina Lafantaisie και η Reneντύθηκαν με ροζ φτερωτά μπο για τη συναυλία - ένα αξεσουάρ που έγινε βασικό στοιχείο της περιοδείας του σούπερ σταρ - και η ηλικιωμένη γυναίκα παραδέχτηκε ότι ένιωσε ξανά σαν έφηβη και ότι η καρδιά της χτυπούσε έξω από το στήθος της.

«Λατρεύω τις συναυλίες, έχω δει πολλές στη ζωή μου, όπως τον Elvis και τον Rob Steward - αλλά αυτός είναι καλύτερος από αυτούς μαζί κατά τη γνώμη μου», δήλωσε η σούπερ φαν .

Η εγγονή της, Rene, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok τον Δεκέμβριο του 2022 με τη γιαγιά των πέντε παιδιών να παθιάζεται με τον Harry Styles και να ισχυρίζεται ότι είναι ο «καλύτερος ψυχαγωγός» μετά τον Elvis Pristley - το οποίο έκτοτε έγινε viral και έχει πλέον 413.400 προβολές και 67.200 likes. «Μη με διορθώνετε συνέχεια, μιλάω για τον Harry Styles», είπε η ηλικιωμένη φαν στην οικογένειά της στο βίντεο. Λίγο αφότου το βίντεο έγινε viral, η ομάδα παραγωγής των βραβείων #Grammy το πήρε είδηση και κάλεσε τη Reina Lafantaisie να παρουσιάσει στον Harry Styles το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς για το άλμπουμ του #Harry'sHouse.

«Ανησύχησα τόσο πολύ μήπως τα κάνω θάλασσα και διαβάσω λάθος όνομα, αλλά καθώς ανακοίνωσα ότι είχε κερδίσει, η αίθουσα ξέσπασε σε επευφημίες», μοιράστηκε από την εμπειρία. «Καθώς έτρεξε στη σκηνή, μου έδωσε μια τεράστια αγκαλιά και ήταν τόσο γνήσια».

Όταν έμαθε ότι η ομάδα του Harry ήθελε να πάει στην τελετή απονομής των βραβείων ως υπεραγαπημένη του, «σοκαρίστηκε» και «δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη της».

Την ημέρα των βραβείων, έδωσε στους παραγωγούς μια κάρτα που είχε γράψει για τον τραγουδιστή του #AsItWas, υποθέτοντας ότι δεν θα την έβλεπε ποτέ ή ότι δεν θα ήξερε καν ποια ήταν.

Όμως κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, έπαιξε στη μεγάλη οθόνη ένα βίντεο με superfans καλλιτεχνών που ήταν υποψήφιοι για το άλμπουμ της χρονιάς να μοιράζονται γιατί ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης θα έπρεπε να κερδίσει - και η Reina Lafantaisie αποδείχθηκε λάθος.

Αφού ο Harry Styles παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο ποπ φωνητικό άλμπουμ για το #Harry'sHouse, πήγε προς τη μεγαλύτερη σε ηλικία θαυμάστριά του και της έδωσε μια χειραψία και ένα φιλί στο μάγουλο.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το είδωλό μου με αναγνώρισε, ένιωσα σαν να ονειρευόμουν», είπε και αυτή δεν ήταν, μάλιστα, η μόνη γλυκιά αλληλεπίδραση τους εκείνο το βράδυ.

«Κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος, σηκώθηκα για την τουαλέτα και στεκόμουν στην ουρά, όταν είδα ξανά τον Χάρι - και προς σοκ μου, με πλησίασε», είπε η ηλικιωμένη φαν. «Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο ταπεινός ήταν καθώς με ευχαριστούσε για την, κατά τα λεγόμενά του, όμορφη κάρτα μου».

Η γενναιοδωρία δεν τελείωσε εκεί. Όταν επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, η Λαφανταΐζι συνάντησε ένα καλάθι γεμάτο δώρα από τον Harry Styles και την ομάδα του.
«Ακούω τη μουσική του όλη μέρα, καθώς τα τραγούδια του με βάζουν σε τόσο καλή διάθεση και οι στίχοι του λένε όλα όσα πρέπει να ξέρεις γι' αυτόν», δήλωσε.

«Αποπνέει αγάπη και καλοσύνη και είναι συνολικά ένας τόσο καλός άνθρωπος που εκπέμπει ενέργεια αγάπης - ο κόσμος μας χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους σαν τον Harry Styles».

Η Reina Lafantaisie ακούει τα άλμπουμ του πρωί πρωί, έχει παρακολουθήσει πολλές συναυλίες του σε όλο τον κόσμο, του έχει χαρίσει ένα #Grammy και έχει συναντηθεί στα παρασκήνια με τον τραγουδιστή. Αποτελεί είδωλο μεταξύ των θαυμαστών του σούπερ σταρ, γνωστών ως #Harries, οι οποίοι την έχουν ονομάσει «Ηγέτιδα» τους.

Η ίδια έχει πει ότι η υποστήριξη από τους #Harries και από τον ίδιο τον Harry Styles έχει προσθέσει 20 χρόνια στη ζωή της. Πρόσφατα, παρακολούθησε σόου του #LoveonTour» στο Κόνβερτι στην Αγγλία στις 22 και 23 Μαΐου και προσκλήθηκε στα παρασκήνια για να τον συναντήσει, όπου εκείνος της έκανε καντάδα με το #ReunitedanditFeelsSoGood» των #PeachesandHerb.

«Ήταν τόσο σουρεαλιστικό και το χαμόγελό του φώτισε εντελώς το δωμάτιο. Κάνει τον κόσμο καλύτερο με τη στάση του "να είσαι ευγενικός" απέναντι στους ανθρώπους και είναι ένα διαμάντι - τόσο ταπεινός, ευγενικός και στοργικός», δήλωσε η Λαφανταΐζι και πρόσθεσε: «Μου δίνει ελπίδα».

Οι θαυμαστές του #AmericanIdol ζήτησαν ο διαγωνισμός του τραγουδιού να απομακρύνει την Katy Perry από κριτή μετά το παράξενο βίντεο με την τραγουδίστρια να συμπεριφέρεται σαν γάτα φορώντας ένα στενό δερμάτινο κοστούμι και το οποίο έγινε viral το Σάββατο.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει γίνει αντικείμενο αρκετών αντιδράσεων και άσχημων σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προκλητική και ιδιότροπη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της 21ης σεζόν του σόου.

Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο επίσημο Instagram του #Idol, η Katy Perry, ο Luke Bryan και ο Lionel Richie κάθονται στο τραπέζι των κριτών, όταν ο Lionel Richie αποφάσισε να σχολιάσει το ντύσιμο της τραγουδίστριας, που θύμιζε το κουστούμι της #Catwoman, λέγοντας «έχουμε μια γυναίκα-γάτα μαζί μας».

Το αστείο του Lionel Richie προκάλεσε τα γέλια του Luke Bryan ο οποίος αποκάλεσε τη συν-κριτή του «Katy Purry».

Παίρνοντας και τα δύο σχόλια κυριολεκτικά, η τραγουδίστρια πήδηξε πάνω στην καρέκλα της και τέντωσε το αριστερό της πόδι πριν επιστρέψει σε σκυφτή θέση και κρατήσει τα χέρια της ψηλά σαν πατούσες.

«Είμαι έτοιμη να "κυνηγήσω" για ταλέντα», είπε η τραγουδίστρια. Στη συνέχεια, η Katy Perry, άρχισε να αγγίζει τον ώμο του Luke Bryan, σε μια κίνηση που θύμισε την κίνηση που κάνουν οι γάτες με τις πατούσες τους.

Το βίντεο δεν άρεσε καθόλου στους θαυμαστές της εκπομπής, καθώς αρκετοί σχολίασαν ότι «δεν αντέχουν» άλλο τη συμπεριφορά της Katy Perry,.

«Δεν την αντέχω πρέπει να ξεφορτωθούν αυτήν και τον Λουκ», σχολίασε ένας θαυμαστής. «Είναι γελοία», συμπλήρωσε ένας άλλος. Ένας θαυμαστής ισχυρίστηκε ότι «έχασε τον σεβασμό του» για τον Katy Perry, ενώ ένας άλλος είπε ότι η όλη πράξη ήταν «τόσο ηλίθια».

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»