#Prodotes: Έφυγε… άκλαυτη μετά την θανατική ποινή - Μια ακόμα λάθος επιλογή έδειξε σε πιστό την έξοδο

Έπεσε η νύχτα στους #Prodotes και έγιναν πράγματα και θαύματα - Εξαιρετικός ο κύπριος προδότης Κωνσταντίνος Μιραλλάης - Υπέροχος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με νέο επεισόδιο ήρθαν οι Προδότες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Στο ξεκίνημα του, μάλιστα, 17 διαγωνιζόμενοι έμελλε να ανταμώσουν πρωί πρωί στην έπαυλη.

Ως είθισται, όμως, ένας ή μία θα απουσίαζε μιας και θα είχε… δολοφονηθεί από τους Προδότες, το βράδυ που προηγήθηκε. «Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Σία είναι μια πολύ καλή επιλογή. Την φοβάμαι πάρα πολύ» εξομολογήθηκε ο Γιώργος στους έτερους δύο προδότες στο Κονκλάβιο αποφασίζοντας από κοινού να θέσουν σε εφαρμογή το επόμενο στάδιο του σχεδίου τους.

Στο επόμενο πλάνο, δε, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού στρατηγικής, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης άφησε τον σφραγισμένο φάκελο τον οποίο και παρέλαβε η μελαχρινή παίκτρια πριν την δολοφονία της.

«Θανατική ποινή. Αγαπητή Σία, οι Προδότες διέταξαν την δολοφονία σου» έγραφε το γράμμα που εκείνη διάβασε στην κάμερα του παιχνιδιού.

«Το περίμενα από την μία αλλά από την άλλη ήθελα να κάτσω κι άλλο είναι η αλήθεια. Έπρεπε όμως να με βγάλουν γιατί το ήξεραν ότι θα τους βρω» εξομολογήθηκε, εν συνεχεία, η Σία για να αποχωρήσει νωρίς νωρίς από την έπαυλη και στη συνέχεια οι πιστοί και οι Προδότες να την «κλάψουν» ενώπιων του παρουσιαστή, Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

230531195647_sia_karvela.width-800

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κατάφερε να αφήσει άφωνους όλους τους παίκτες με την ανακοίνωσή του στο επεισόδιο.

Κάποιοι που θεωρούνταν «νεκροί» επέστρεψαν στο παιχνίδι και έμειναν όλοι έκπληκτοι!

«Η περίσταση είναι ιδανική και νομίζω πως αξίζει μια γιορτή. Ένα ποτήρι κρασί, μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα. Παρακαλώ πολύ να έρθουν μέσα τα κρασιά», είπε ο παρουσιαστής.

Ωστόσο, αυτοί που τους πήγαν τα κρασιά ήταν ο Γιάννης και η Αναστασία που ήδη τους θεωρούσαν «νεκρούς».

«Αποχώρησαν από την έπαυλη, όχι από το παιχνίδι. Ο Γιάννης και η Αναστασία είναι και οι δύο ενήμεροι για τον ρόλο τους και για τον τρόπο με τον οποίο έχουν επιστρέψει στο παιχνίδι», είπε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

markoulakis1

Προδότες και πιστοί έσμιξαν εκ νέου προκειμένου να υποδεχθούν, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην Στρογγυλή Τράπεζα της έπαυλης. Εκεί δηλαδή όπου θα λάμβανε χώρα μια ακόμα ψηφοφορία αποχώρησης.

Έχοντας δολοφονηθεί, την προηγούμενη νύχτα, η Σία από τους τρεις Προδότες, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν εκείνον ή εκείνην που θεωρούν ότι τους κοροϊδεύει και αντί για πιστός είναι προδότης. Τις περισσότερες ψήφους έλαβαν ο Verone και η Εύα, με τον πρώτο όμως να έχει τις περισσότερες και να πρέπει να αποχωρήσει από την έπαυλη του παιχνιδιού στρατηγικής του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Προδότες», Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τον κάλεσε όμως να αποκαλύψει πρώτα την ταυτότητα του. Κάτι που απογοήτευσε τους περισσότερους από τους παίκτες. «Δεν είμαι προδότης, είμαι πιστός» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Verone για να ανοίξει την πόρτα και να αποχωρήσει μες στη νύχτα από την έπαυλη.

Έτσι, η ομάδα των πιστών έκανε ακόμα μια λάθος επιλογή με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί κι άλλο ενώ οι Προδότες συνεχίζουν ακάθεκτοι το φαρμακερό τους σχέδιο…

230531195825_verone_koparanis_babis-768x1192.width-800

Δείτε ολόκληρο το συναρπαστικό επεισόδιο

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της